Hirdetés
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Beléptem én is a klubba egy sima T-vel, SIM kártya behelyezése után meg is jött a 2.0-ás HyperOS (nélküle nem), semmi különbséget nem vettem észre igazából, bár még csak 2 napja nyomkodom a telefont.
-
Dévidzon
tag
Nektek megérkezett a frissítés? 14T Pro
-
droti25
őstag
Ez gyors volt.(14T)
-
Kiflikoch
kezdő
Aki használja a 82 centis ajándék TV-t, egy kérdés, hogy kell a képernyővédőt kikapcsolni?
Ma megbolondult, és 5 percenként bekapcsolt, de egy ki-be kapcsolás után "megjavult".
Köszönöm! -
Orgi
addikt
Gino73
Ha a GSMArena-n csinálsz egy összehasonlítást, majdnem 1 órával kevesebbje lett az active use score a 14t-nél, szerintem ez nem vészesen gyengébb, bár egyértelműen az. De több, mint a nagy rivális Honor 200 Pro-jé.Battery life
The Xiaomi 14T runs on the same 5,000 mAh battery as its predecessor but upgrades the chipset to Dimensity 8300, which, in theory, should be more efficient. The display is largely the same, but the Active Use Score we got this year is lower.
The Xiaomi 14T scored 11:32 hours, slightly less than its predecessor, but that's mostly because of the call test. Looking at the individual scenarios, we see that the web browsing test is 10% higher than last year, but the video playback score is negligibly lower. The most noticeable drop is in the call segment of the test.
In terms of battery life, the Xiaomi 14T isn't looking great compared to other rivals. The handset falls short of most phones in the same price bracket unless they are Xiaomi-made.
Én is kérdeznék egyet a használóktól. A sima 14-nél és a 13t-nél említett kamera párásodás dolgot tapasztalta valaki, most hogy bejött a hideg idő esetleg? -
Gino73
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és szeretném kikérni a véleményeteket... 13T és 14T között vacilálok. Véleményetek szerint meddig lesz kereskedelmi forgalomban még a tavaly ősszel kiadott 13T, illetve, mennyi üzemidővel lehet számolni a 14T esetében?
Több helyen azt olvastam hogy jelentősen rövidebb 14T-nek a 13T-hez képest.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
KaitouP
nagyúr
Hoppá-hoppá:
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
M0RGI
őstag
Na végre!
Már csak az árának kellene egy picivel lejjebb esnie és akkor jönne is páromnak karácsonyra.De most nézem. Virtuális közelségérzékelő? Nemár... Miért kell azt rakni bele ha a 13T-ben rendes van?
Még egy dolog: Nincs benne optikai képstabilizátor? A 13T-ben úgy tudom van.
[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
1 hónap használat után is kijelenthetem, hogy nagyon rendben van a telefon minden téren.
1 negatív dolog(szoftveresen orvosolható) talán az, hogy "ne zavarj módban" is jelez hanggal a telefon, holott pont az lenne a lényege hogy kussban legyen. 😕
Másnál is van ilyen? -
Orgi
addikt
Sziasztok!
Olvasgatom a topicot, mert erősen érdekel ez a telefon (a sima T), de a tévé témán kívül esetleg az eltelt időben pozitív/negatív tapasztalatok terén változott a helyzet, vagy minden szuperül működik? -
Smiro
senior tag
Szasztok! Mi8-ról lépnék kizárólag aksi miatt. 14 vs 14T Pro lenne az elképzelés, közel azonos ár szolgáltatónál. (12 vs 11/hó) Szerintetek melyiket érdemes Vagy a 15-ig kihúzni?
-
Kiflikoch
kezdő
válasz Donki Hóte #310 üzenetére
Ez kb. olyan, mint anno a UPC Direct.
Két beltérit adtak egy előfizetéshez, és mind a kettőt csak az adott címen lehetett használni.
Senki nem ellenőrizte, ha pl. kivittem a másikat a hétvégi házba. -
jocoxx97
újonc
Srácok!
Nektek is mozog a hátsó kamerasziget üvegje? Ha óvatosan "masszírozod", akkor látszik ahogyan az üveg mozog az enyémen, továbbá a fülemhez tartva sercegő hangja van. A tiétek is ilyen? Ez normális, így vízálló? -
lappy
őstag
válasz Donki Hóte #310 üzenetére
de ha nincs rajta garancia akkor mondhatom azt hogy tönkre ment és kidobtam
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
veterán
válasz the radish #307 üzenetére
Elég furcsa szabályok
Le van írva, hogy a TV másra át nem ruházható. Kijönnek 3 hónap múlva és ellenőrzik, hogy nem adtad el a TV-t
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Dévidzon
tag
válasz the radish #307 üzenetére
Köszi! Az utolsó tagmondatra azért rámennék adott esetben...
-
polman
tag
Nekem volt gari papír a dobozban. A többi papír közé be rakva
-
mjani1172
addikt
válasz Kiflikoch #301 üzenetére
Ingyen semmi sincs, ez egy promóció volt.
Ha mondjuk a panelban zárlatot okoz vagy tüzet, és kiköltöztetik még szomszédokat is, a biztosító meg rád veri, hogy ez a kár okozója, akkor is kitartanál ez mellett?
Vagy ha nyersz egy autót a betétkönyveden, akkor az se legyen garis?
Régebben egy másik telefonomhoz kaptam (ilyen promóció volt az is) műszaki cikket, adták hozzá a lepecsételt gari papírt.
Szerintem ez így nem korrekt.Persze jó hogy van, meg minden, de azért a garancia szvsz elvárható.[ Szerkesztve ]
-
Adam0620
csendes tag
Minden ajándék termék esetén így szoktak sajnos eljárni, Samsungnál már megtanultam...
-
tiko76
aktív tag
Megjött a tv 😀Garancia papírt majd küldik? Vagy le kell valamit tölteni?
-
Pityu78
csendes újonc
Na, délután nekem is megjött az email a GLS-től.
-
Bigemperor
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
Én a GLS-től kaptam már 28-án hogy csomagot készített össze nekem a RightLogic, de azóta semmi, hogy átadták volna a futárszolgáltatnak, vagy valami... elég nyögvenyelősen megy ez. Kb. akkor regisztráltam a nagyobb tévéért, amikor 270-290 darab volt még.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
Pityu78
csendes újonc
Sziasztok! Más is van aki a regisztráció óta nem kapott semmi infót a tv-ről, sem a hivatalos webshoptól, sem a GLS-től?
-
Whysperer
addikt
válasz Dévidzon #282 üzenetére
Xiaomi 14t 256 GB és a Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512 GB közül melyiket választanád? a 14t 170 ért adná a telekom , a 13 Pro+ -t meg 100.-ert
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Redlight2
tag
Nálam minden ok. Én a helyén kezelem a tv-t. Van egy nagyon hasonlò alsò kategòriás qled (tcl c645 43") tv a konyhában. Sebességre kb azonosak, a tcl-nek egy hangyaf.sznyit szebb a képe. Ezek ennyit tudnak az alsò polcròl. A nappaliban van egy c845 miniled tv-m, ha ahhoz hasonlítom persze ,hogy lassabb...bénább a képe és nem szòl olyan jòl De egy alap led tv-hez képest legalabb a fényerő jò. Rendszersebesség nálam használhatò, nincs akadás még. 4k tartalmak betöltésére várnom kell kell pàr másodpercet, ami a nagy tv-men egyből indul...de nah ezzel még együtt lehet élni. Hangja pedig tipikusan olyan, mint ebben a kategòriában minden tv-nek. Hálòszoba/gyerekszoba/konyha tv-nek tökéltes. Main ,mozizòs tv-nek persze én sem ajánlom. Bár meglepődve tapasztalom, hogy az emberek milyen hitvány szar tv-kről képesek mozizni.... az eladòk rájuk tukmálják a hatalmas 65"+ alap led tv-ket és meg vannak elégedve. Me' jò nagy
-
atus72
őstag
Valami homokszem van a gépezetben mert a 2. tv-t hozták volna ki pedig nem lett átvéve végül a 2. telefon amit rendeltem
-
kali_c
tag
Bármit próbálok nem tudom a telefont a tv-vel összekapcsolni.
Nem látja.
Segítség![ Szerkesztve ]
-
Dévidzon
tag
válasz Whysperer #281 üzenetére
Inkább a Prora. Nekem a sokadik Xiaomim(14T Pro). Eddig Redmi Note-ok voltak, ez az első igazi. Nekem a legfontosabb, hogy már az elejétől megvan az az érzés, hogy ez egy "hosszú barátság kezdete", mindig örömmel veszem kézbe.
Szerintem nagyon jó cucc, a proci bitang, komoly 360-as videószerkesztés sem gond. A mesterséges intelligencia is jól működik, megy a bekarikázással keresés is. Föladtam a Gemininek a gyerek magyar szöveges háziját és hibátlanul megoldotta. A sztereó hangszóró szépen szól, bár itt sokan a hifi basszust keresnék benne.
A kamerát tanulni kell, annyi beállítási lehetőség van. 8K videó is rendelkezésre áll, ha vkinek kell.
Ami nem tetszik, hogy szerintem gyorsan merül. Ezt az MTK számlájára írom, de könnyen lehet, hogy az erős proci éhesebb is, meg ki is használom a HyperOS, illetve a kijelző képességeit.
Ezt ellensúlyozza a gyors feltöltés lehetősége, de számolni kell vele. Vettem egy 50W-os Xiaomi vezeték nélküli töltőt, azzal is K gyorsan fel lehet tölteni.
Iphonom sosem volt, de valószínűleg nem is lesz.[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Mindig Androidos voltam es tavaly vettem egy Iphone 15-t ami nem igazan jott be. Xaomi 14T-t neztem ki most. Erdemes Iphone15-t xaomi 14t-re cserelni? Nem vita temat akarok mert se iphone se android reszvenyes nem vagyok.csupan racionalis technikai kerdesem lenne hardware es telefon felhasznalas szempontból. Vicces lehet,de ket dolog ami miatt nem maradok ennel
1: megnyitott programok kozotti felhuzgalas VS also sorban levo valto gombok
2: angol es magyar chatales es beviteli felulet jobb androidbanegyszeruen az van,hogy megfogom a kislabyom redmi notejat vagy a szueleim Poco 5-et es sokkal jobban lehet megbyitott feluletek kozott valtogatni es jobba gepeles rajtuk. Egy eve igyekszem de nem birtam Iphone-al megbaratkozni . Csak katom a xaomi 14t meg nagyobb mint a 15 iphone. Valaki esetleg tapasztalat ket keszulek kozott?
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
polman
tag
Nekem a kisebb tv jött. A tapasztalatok jók. Nagyon jó kép minőség. Szerintem átlagon felüli hang, amúgy van több hang profil meg tér hangzás meg sok beállítási lehetőség az sokat dob rajta. Az egyetlen hátrány amit tudok említeni hogy nagyon lassan kapcsol be. Konkrétan be kapcsolom ki megyek el szívni egy cigit és mire vissza érek kB el is indul. Plusz még vagy 3-5 perc mire a távirányító életre kel és hajlandó működni. Gyerek szobába került neki pedig bőven jó. Összességében elégedett vagyok vele és szerintem meg érte.
-
techlock
csendes tag
Tegnap nekem is megjött a tv, már el is adtam 50ért., így a telefon 116ezer volt csak.
Volt rá 53 ezer telekomos kedvezmény + használt készülék beszámítás 22.000-ért. Átküldtek a szomszéd használt mobilt üzlezbe, hogy vegyek 2000-ért egy rossz mobilt. -
Pityu78
csendes újonc
válasz dannie_Hun #277 üzenetére
És egyébként vannak hangprofilok, amiket be lehet állítani?
[ Szerkesztve ]
-
dannie_Hun
csendes tag
válasz Adam0620 #274 üzenetére
Mivel a telefonról is írtam pár szösszenetet, így a tvrol is írok pár szót.
Itt a 14t pro mellé járó tvrol van szó. Viszonyítási alap egy 65c805.
Ahhoz képest hogy több kategória a különbség a képe szerintem nagyon szép. Nekem nem tűnik sokkal lassabbnak sem a rendszer, nyilván kicsit lassabb de csak annyival amennyivel árban odébb is vannak. Tudasilag természetesen és egyéb extra beállításokban közelében sincs a tclnek.Egy dolog ami nagyon gáz szerintem az a hangzás. Olyan van de minek érzése van az embernek. Hálószobába este pont jó(épp f1et nézek, tv adasnal annyira nem is vészes), de fő tvnek gyenge lenne.
Osszesegeben nagyon elégedett vagyok (nekem 11t Pro-t a rejoy 75400ft-ert megvette így meg az is hozott nekem vissza) így ez életem üzlete volt.
Köszi mindenkinek a sok eszmecseret és tapasztalatot, és minden egyes kommentet. Ez egy nagyon jó community szerintem.
-
Adam0620
csendes tag
Nálam a 43-as
-
Kiflikoch
kezdő
Melyikről van szó?
32 vagy 43? -
Adam0620
csendes tag
Nekem képével nincs gondom, hangja is teljesen rendben van ágyből filmezősnek, viszont a sebbesége az valami katasztrófa.
-
kali_c
tag
Borzasztó a hangszóró, a képe se nagy szám.
Olcsó hús. nem bántam meg azért, telefon kellett, de nagyon alap a tv. -
Kiflikoch
kezdő
Ma rakták be a csomagautomatába.
-
polman
tag
Megjött a tv elég jó [kép]
[ Szerkesztve ]
-
tiko76
aktív tag
Van olyan is aki még semmit nem kapott? Csak regisztráláskor?
-
Redlight2
tag
Jelentem, megérkezett
-
kali_c
tag
Megjött!
Hívtam a futárt, 9 körül nálam van. -
dannie_Hun
csendes tag
Lehetséges, hogy még csak most gyártják őket, nem gondolták volna, hogy 500tv ilyen hamar gazdára talál. Én annyira nem aggódok. Ha nem küldenék a tv-t, azzal nagyot kockáztatna a Xiaomi magyarország, amit meglépni úgyse mernének. Majd jön, talán még idén.
[ Szerkesztve ]
-
Adam0620
csendes tag
Van bárki aki már megkapta a tv-t? Nekem egy hete Gls átadásra vár....
-
kali_c
tag
válasz the radish #252 üzenetére
WebOs-en nem megy a tvgo az biztos
minden asztali gépen és tableten meg telefonon igen.
Ez meg google tv azt nem ismerem, csak bizom benne hátha.
Tudnám hasznát venni. -
kali_c
tag
válasz the radish #252 üzenetére
Na ez lenne a kérdés, mind1 hamarosan kiderül
rtl+ fontosabb BL meccsek miatt[ Szerkesztve ]
-
kali_c
tag
Azt tudja valaki, hogy a Xiaomi tvre lehet letölteni appokat? Pl. tvgo rtl+
-
Kiflikoch
kezdő
válasz Adam0620 #241 üzenetére
A Honor promóciónál a 32.-ik napon küldték a tabletet, és a 30.-ik napon jött egy e-mail, hogy sok a regisztráció, és nem győzik. 🙃
De pl. amikor a GLS aznap kiküldte az előértesítést, a tablet másnap megérkezett.
Szerintem nem fogják bevárni mind az 500 visszaigazolást. -
atus72
őstag
válasz Bigemperor #238 üzenetére
akkor betalált
-
Redlight2
tag
Kint van a tech2 laci tesztje youtubon. Ő speciel nem húzza le, mint az MA-s teszt.
-
Kiflikoch
kezdő
Úgy látszik, a GLS-nek csak előrejelezték, mivel 18.-a óta nem adták még át.
-
atus72
őstag
Azért eret ne vágjatok mert nem érkezett meg egy tv "időben"
-
kali_c
tag
Biztos mindenki megkapja. Olyan nincs, hogy nem.
Mellesleg!
Tegnap nem kellett volna bemutatni a Xiaomi 15-öt? Vagy megtörtént? Semmi hírt nem látok róla.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Én pedig 0930án rendeltem személyesen, boltban,nem volt bolti készleten,másnapra (először aznapra) ígérték a kiszállítást,aznapra a számlát és az IMEI-t, mindkettő egy napot csúszott. Beregeltem rendben,volt még 140 készülék. 1 nappal több volt ellenőrizni, ráadásul a bolti rendelés miatt nincs 14 napos elállási jog,na akkor ez hogy is van?
[ Szerkesztve ]
-
kali_c
tag
válasz purehorninda #231 üzenetére
Telekomtól rendeltem. Október elsején rendeltem neten.
Írtam is, fél óra múlva telekom fiókban megjelent a számla rajta az imei számmal.
Be is regisztráltam, elfogdta.
Pénteken GLS átvette. 2 hét után gondolom leigazolta a telekom.[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz purehorninda #231 üzenetére
Ugyanez érkezett nekem,azóta 3 emailt írtam nekik.
Elmennek a 3,14csába. Én is Telekom vevő vagyok és boltban rendeltem ráadásul,tehát a 14 napos elállási jog nem is vonatkozott rám... -
purehorninda
újonc
Sziasztok!
Mivel már többen kaptatok e-mailt a tv-ről, így írtam a Xiaominak, hogy mi van az enyémmel. Ezt a választ kaptam:
Szeretnénk tájékoztatni, hogy még várjuk a partner visszajelzését, így még egy kis türelmet szeretnénk kérni. A regisztrációt egyébként rendben találtuk, így amint a partnerünk visszaigazolja az érvényességét, akkor a ráadás okostelevíziót futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz.
Ami tök jó, csak a kérdésem, hogy itt ki a partner? A telekom akitől a telefont vettem? Ha igen, más telekomos kapott már infót a tv-ről?
Köszi!
-
polman
tag
Nekem is jött értesítés gls. Pedig én 7-én vettem és 6 ig lehetett regisztrálni. De sikerült. Igaz hogy nem pro csak sima 14T de akkor is. Még volt 15 tv mikor regisztráltam és ezek szerint sikerrel jártam. Amúgy nem vettem volna simát hanem prot akartam de mire a boltba jutottam már el fogyott a nagyobb tv. Úgy meg már nem érte meg a pro ezért lett csak T.
-
dannie_Hun
csendes tag
válasz Bigemperor #227 üzenetére
Én yettel-es utánvétes voltam és kaptam ma értesítőt. (kB 170 tv volt mikor regisztráltam)
-
Bigemperor
senior tag
válasz Adam0620 #226 üzenetére
Nem kaptam, sőt,azt írta a XiaomiMo. hogy az utánvétes kiszállítások ellenőrzése zajlik állítólag,ehhez képest már olyan fórumtárs is kapott értesítőt,aki elállt a szerződéstől. Szóval marha flottul történhet az az ellenőrzés,ha ilyenek vannak. Állítólag azért csúsztatták a kiszállítást éppen,hogy az elállásokat ki tudják szűrni. Ehhez képest az elállást nem sikerül kiszűrni, ahol minden rendben azt meg nem sikerül megerősíteni...
Amúgy felajánlottam,hogy segítek ha elakadtak az átvételem ellenőrzése során,én is tudom igazolni,ha kell.[ Szerkesztve ]
-
Adam0620
csendes tag
válasz Bigemperor #223 üzenetére
Te nem is kaptál ma értesítőt GLS-től, csak akinek már ellenőrízték?
-
Redlight2
tag
válasz the radish #221 üzenetére
De vajon, ilyenkor egy Promòciòbòl visszamaradt tárggyal mi lesz? Lehet ezt értékesíteni? vagy porosodik egy raktárban?
-
Bigemperor
senior tag
Elég érdekes,nekem azt írta a XiaomiMo. hogy az utánvétes rendelés miatt még most ellenőrzik az átvételt. Erre írtam válaszul,hogy arányaiban jóval kevesebb volt aki boltban vette át a készüléket, kíváncsi leszek hogy alakulnak majd a továbbiak.
-
Redlight2
tag
válasz the radish #219 üzenetére
Tényleg ilyen becsületes vagy?
Ilyenesetben ez + tv. Vajon ki kapja meg? A raktáros?
-
the radish
senior tag
Nos nekem is érkezett értesítés, viszont Én elálltam a vásárlástól és a telefon / pénz vissza is rendben lezajlott...
Eszembe nem jutott, hogy Ők azok (egy Samu telefont várok), viszont így akkor mégsem a teló lesz.
Írok nekik, hogy ne küldjék le... -
Dévidzon
tag
Egyébként az én meglátásom szerint, kifejezetten jók a hangszórók. Akinek nem tetszik, az szerintem irreális elvárásokat támaszt vele szemben.
-
Dévidzon
tag
Óh köszi! Akkor én is megvilágosodtam
-
Kiflikoch
kezdő
Nekem is.
Ha a feladó a RightLogic Kft., akkor a TV érkezik. -
Redlight2
tag
Itt még semmi
-
droti25
őstag
válasz Iamwhatiam #211 üzenetére
Nekem is pár órája jött ugyanez.
-
Iamwhatiam
csendes újonc
Sziasztok
Jött 1 GLS előértesítés 0 fttal.
Nem tudtam hirtelenjében mi lehet. Aztán bevillant....Úgy néz ki megkezdik a tv-k szállítását.
-
kali_c
tag
Viszonylag sok képet csináltam már. Nappal is éjszaka is esőben is. Semmi problémám vele.
Maga a telefon szerintem meg nagyon jó.
Volt 24 U januártól, tudjak páran, nyűglődtem vele.A 14T Pro, meg úgy általában a Xiaomi szerintem sokkal jobb. Ha meg jobb, akkor mi baj lehet?
Többször váltottam márkát, de többé nem fogok. Most várom a 15 Pro-t.
Nem vita témának szántam. Nekem ez a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
Mikor várható Mobilarena teszt?
Akiknek itt megjött a készülék, mi a tapasztalatuk a 13T-k egy részénél is előforduló kamera párásodással? -
kali_c
tag
Elvileg október 13-ig lehet regisztrálni, az október 6-ig vásárolt készülékeket.
Gondolom utána kezdik küldeni. -
Kiflikoch
kezdő
válasz SoulesRaiden #199 üzenetére
Majd már csak a GLS küld e-mailt, amikor a cég átadja nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest