- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #44295 üzenetére
Szerintem valamivel több mint tíz éve már a mesék végén sem szerepel szóban/írásban, hogy "..és boldogan éltek amíg meg nem haltak..", de köszönöm Sas és legyen igazad!
(#44296) mackosajt:
"Nem kicsit látszik, hogy nálam gyenge a proci."
Dafuq?? A min. FPS konkrétan szarabb 2600K-val, az átlag FPS pedig 5el sem több.., ezért a difiért én 3k hufot nem adnék, nem hogy komplett platformot váltsak, nem is értem mire írtad ezt..
(#44299) Malibutomi:
Okés?
"Normális" Intel configon egy 290X nem nagyon fut 30 min.FPS alatt, nem akarok állandóan beleszólni mert neked volt ilyen kártyád. 290esek alapon mennek 27-28at..[link], átlagról nem is beszélve (60+..).Ilyen egy normális, "kihajtott" alapórajeles 290X Valley eredmény: [link]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest