-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
(#113) Shadowguard
Egyébként azon gondolkoztam, hogy a küldetés után kapott Centurionból lehet/van értelme Yen-Lo-Wangot csinálni?
Jó az AC20-as tégy vele nyugodtan egy próbát.
Oldalról kell lőni
Egyik küldetésben sikerült egy Trebuchet oldalról megsorozni, a lábáról le is borotválta az összes páncélt. Viszont az igaz, hogy ha szemből lövöm meg akkor nagy eséllyel torzót találom el. De ez nem csak az LRM-nél van így szerintem, a BJ-nél is volt már, hogy egy teljes sorozat kiszedte a CT-t és a lábon/karon még maradt páncél.Táblásba sokszor fajul odáig a dolog hogy láb nélküli mechek lövöldözik egymást hason fekve, ott nagyon szar az ha ledarálják a lábat. Itt meg még simán fel tudsz állni és fél lábbal is és sántikálni de a lábat meg alig éri lövés.
Szóval nem értem ezt azt az RNG-t ami itt van.(#118) Cifu
azért mondta a plusz 25 tonnát, mert a Banshee 3S-ben ennyivel (egész pontosan 24,5 tonnával) könnyebb az engine (380 vs. 285) a 3E-hez képest. Mivel itt ugye nem tudsz engine-t cserélni, ezért ez elég látványos lenne.
Ott a pont. Simán betehették volna a típust mert az már tényleg assault mechre emlékeztet. Szerintem a bökkenő az hogy 3026-os. Most nem tudom mikor kezdődik a kampány időrendben.
(#119) Varazslo89
Azért egy programmal nézz rá mennyi a GPU hőfokod terhelés alatt. Lehet csak egy újrapasztázás és kitakarítás kell neki csak.
OFF: a @-os félkövéres user kiemeléseket hogy csináljátok? Vagy csak simán félkövérbe rakjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB ram - 512GB SSD, érintős, HU bill., ujjlenyomat olv., Windows
- FullHD Király - Ryzen 5 2600 / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB Nvme
- Sony Xperia 1 V - 12GB/256GB Fekete - GYÁRI FÜGGETLEN - 10 HÓ GARI
- Apple Watch Ultra 2 100% akku, full dobozos
- OnePlus 15 - 16GB/512GB Infinite Black - GYÁRI FÜGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉKOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyik küldetésben sikerült egy Trebuchet oldalról megsorozni, a lábáról le is borotválta az összes páncélt. Viszont az igaz, hogy ha szemből lövöm meg akkor nagy eséllyel torzót találom el. De ez nem csak az LRM-nél van így szerintem, a BJ-nél is volt már, hogy egy teljes sorozat kiszedte a CT-t és a lábon/karon még maradt páncél.
Szóval nem értem ezt azt az RNG-t ami itt van.