Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Na a Wolverine meg a másik ami ugyanúgy járt mint a Griffin. Pedig azt ki akartam volna próbálni. Medekből nekem shadow hawk meg centurion volt sok.
Amíg Med-ek ellen harcolsz, addig kb. ugyan az, mint a Shadow Hawk, csak a ballisztikus fegyver ugye a kezén van, tehát ha arra kerül a sor, hamarabb critelik. Nekem annyira nem tetszik...
Ha egy heavy szakaszba beviszel is egy medet felderíteni azt vagy sensor lockolják vagy bulvarkban is szarrá LRM-ezik a nehezebb gépek hogy hátraesik.
Ezt vettem én is észre - az AI első sorban a legkönnyebb Mech-eket szemezik ki, kivéve, ha nem látnak rá.

Most már 4,5-5 koponyás küldiket viszem ahol általában az a taktika hogy lebulwarkolok 3 highlandert és várom hogy rám jöjjön az ellenfél ahol hátul vár rájuk egy 4xLRM15 stalker.
Ehh...
Azért gáz, mert az Assault Mech-ek közül kb. az Awesome és a Battlemaster a két opció a felhozatalból, amelyik tetszik. Bár ez olyan, hogy az Urbie a kedvenckém, oszt azt sem láttam sehol...

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Trollok komolyan
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest