Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
fullos paklival persze hogy könnyebb, de sztem 10en egynéhány szintnél magasabbat nem fog elérni jópár up vásárló. aki meg feljebb jut az akkor is elérné a magasabb szintet ha nem bfpből veszi az upokat.
ez csak egy opció, azoknak akik megunták az up vadászást egy-egy mapon, vagy az rpve-ket.
ha elérhető lenne nálunk is valszeg én is élnék a lehetőséggel, mert az rpve-kre ráuntam, normál mapon meg nagy mázli kell ahhoz hogy azt dobja be ami kell, főleg így hogy már a lost upokat is berakták a régi mapokra.
igaz nekem csak 3-4 up hiányzik a jelenlegi paklimhoz.de ezt hogy csak a németek vehetnek tokent..... ezt mi alapján ellenőrzik? ip?
mert így az esélyek koránt sem egyenlőek, nekik tokenvásárlás, USA-ban meg féláron van a bfp.....(#5785) krómX pve-ben kb. sehogy...max rang alapján
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- Könyvajánló
- OTP Bank topic
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- Eljött a Messenger.com vége
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest