Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
Azé gondoltam mert ez egy villám alapú egység.De mondjuk tényleg az nem hinném h jó lenne.
Paralizálás emiatt kilőve.
Hát a Healing garden-féle lenne de csak 1-el nőne, sztem úgy lenne még nem op.Hát úgy látszik a bf creator nem rendelkezik alkotó alapú kereséssel sazl belinkelem őket.

Evil Roots
Ez sztem balanced és hasznos is.
Wight Lord
Balanced, de kicsit értelmetlen angollal írtam.
Corpses Gathering:sztem ezt nem kell magyarázni
Controll of Dead(100 power):Azonnal megöl bármely saját vagy ellenséges lényt,és minden megölt teremtmény után 600 életpontot gyógyít magán.
Unholy Raging:Összesen 3000 életpontot gyűjt össze a hullákból.Minden ütés így 110% többet sebez.Minden ütéssel 500 pontot veszít.
Bone Rider
Balanced, kedvenc
az undefined álnevű képessége az Call of Death nevezetű
Cemetery Field
Néhány változtatás ráférne.
Necro Field(ennél 1 jobb képesség név pl):20méteres körzetbe az összes élőholt egység(lost lapok nem) 75% több sérülést okoz.
Illetve minden baráti lény 35%-al kevesebb sérülést szenved el.15 mp-ig.
Chaos
balanced szintén
Necro Boom
csúnyán unbalanced PVE szempontból, kellene vmi megkötés vagy 3 orbra átrakni....
Slave of the Dead
Ez még jelen pillanatba saját használati szempontból is elég alkalmatlan, sok változtatás kell neki.
Undead Invasion
Balanced,szintén egy gyöngyszem,lehet OP,de csak annyira mint az Enli
bár ez drága...
Undead Shield
Túl olcsó egyedül azé mondom rá h unbalanced.
Undead Slayer
Az undefined megint csak más nevet takar
Ez még OP kicsit...
Undead Viking
Balanced
swift lényeg.
Winter Yard
Hát ez egy erős spell.
Hát ennyi így kutyafuttában az uppokat nem írtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- Zotac mini PC, több db
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest