Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, végre kaptam egy jó tome-ot. Persze az ultra rare mi más lenne benne, mint az infect (érdekes, hogy eddig 10 ur-ből nekem 9 shadow volt, és 3x kaptam ezt az értéktelen kártyát). De van benne sunderer, swift fire egység, és crowd control varázslatok is, vagyis végre össze tudtam állítani egy ütős paklit. Meg is nyertem az első csatámat vele, elég izgalmas volt, majd este feltöltöm a replay-t.

Ez a sunderer nagyon durva, simán T2-esnek vagy ultra rare-nek kéne lennie szerintem. Jó megnézni ezeket a replay-ket utólag, rájön az ember, hogy mennyi hibát követ el, még ha nyer is. Én pl. még nem használom elég találékonyan az offenzív varázslatokat, de majd csak belejövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Metal topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házi erősítő építése
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest