Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, végre kaptam egy jó tome-ot. Persze az ultra rare mi más lenne benne, mint az infect (érdekes, hogy eddig 10 ur-ből nekem 9 shadow volt, és 3x kaptam ezt az értéktelen kártyát). De van benne sunderer, swift fire egység, és crowd control varázslatok is, vagyis végre össze tudtam állítani egy ütős paklit. Meg is nyertem az első csatámat vele, elég izgalmas volt, majd este feltöltöm a replay-t.

Ez a sunderer nagyon durva, simán T2-esnek vagy ultra rare-nek kéne lennie szerintem. Jó megnézni ezeket a replay-ket utólag, rájön az ember, hogy mennyi hibát követ el, még ha nyer is. Én pl. még nem használom elég találékonyan az offenzív varázslatokat, de majd csak belejövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- Tesla topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest