Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
én is ezt mondtam hogy nem ér semmit
van egy két lap ami a transform után kap valamit de talán 2,3 dbA CC nerfről meg annyit, pvpben engem is zavart hogy megkapom az oink coldsnap creepinget, dehát istenem ez van ez a nature meg a frost én is csináltam. engem mondjuk a pvp kevésbé izgat mert oda amugy is más deckem van de gondoljatok bele a Pve kérdésbe kmolyan vannak olyan pályák ahol ez a feladat hogy váltogasd a CC-t a grinderen pl a bad harvi experten hogy ne érje el a vagont? na meg a random map a főnixel nagyon könnyu nekem is oylan deckem van most egypáran látták már 2shadow utána 4 nature de mostmár ezentul csak ezzel lehet megcsinálni?
na midn1meg amit nagoyn hiányolok az uj lapok teljsen fantáziátlanok megkapjuk a korábbi twilight lényneket (renegade is ez volt) tehát arra gondolok hogy legyen valami olyan képesség spell épület ami hasznos tényleg kuriozum de ilyet nem találnak ki nem tudnak vagy lusták? pl az uj spellek? hát most komolyan van értelme egyiknek is? alig van spell az meg a másik.
boszanto ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óra topik
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van egy két lap ami a transform után kap valamit de talán 2,3 db
na midn1