Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
én is ezt mondtam hogy nem ér semmit
van egy két lap ami a transform után kap valamit de talán 2,3 dbA CC nerfről meg annyit, pvpben engem is zavart hogy megkapom az oink coldsnap creepinget, dehát istenem ez van ez a nature meg a frost én is csináltam. engem mondjuk a pvp kevésbé izgat mert oda amugy is más deckem van de gondoljatok bele a Pve kérdésbe kmolyan vannak olyan pályák ahol ez a feladat hogy váltogasd a CC-t a grinderen pl a bad harvi experten hogy ne érje el a vagont? na meg a random map a főnixel nagyon könnyu nekem is oylan deckem van most egypáran látták már 2shadow utána 4 nature de mostmár ezentul csak ezzel lehet megcsinálni?
na midn1meg amit nagoyn hiányolok az uj lapok teljsen fantáziátlanok megkapjuk a korábbi twilight lényneket (renegade is ez volt) tehát arra gondolok hogy legyen valami olyan képesség spell épület ami hasznos tényleg kuriozum de ilyet nem találnak ki nem tudnak vagy lusták? pl az uj spellek? hát most komolyan van értelme egyiknek is? alig van spell az meg a másik.
boszanto ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Filmgyűjtés
- Milyen házat vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van egy két lap ami a transform után kap valamit de talán 2,3 db
na midn1