Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
Figyeld azokat akik chat-ben hirdetnek,a piacos kereskedésről már leszoktam amióta elcseréltem a deepcoilt enlightenment-re
persze lehet néha szerencsével olcsón venni marketben pl:reggel volt 510ért motk csak nem volt pénzem,mostanában össze vissza megy mindennek az ára uh jól meg kell gondolni.Én a mountainert figyeltem sokáig 1hónapja örültem h 1400ért tudok venni (minden nap kiraktak 1et annyiért kb) most meg 1200ért lazán veszel.Szerintem mindenképp várd meg az új kártyákat de ne vegyél belőlük mert mindenki kifogja rakni drágán az elején mert nem lesznek tisztába az árakkal.Én betankoltam néhány régi kártyából ami sztem drágulni fog pl:mountainer (mert az új lapok közül a core dredge nagyon erős frostos,erősebb a deepcoilnál valószínűleg annak azért esik az ára,tehát sokan raknak majd frostot amihez kell a monti) aztán enlightenment mert mindenki új packot fog nyitogatni és abban nem ad régi kártyát az enli meg ultrarare uh ha elkezdenek visszatérni az emberek a régi pack-okhoz akkor is kell idő mire beszivárog marketbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze lehet néha szerencsével olcsón venni marketben pl:reggel volt 510ért motk csak nem volt pénzem,mostanában össze vissza megy mindennek az ára uh jól meg kell gondolni.Én a mountainert figyeltem sokáig 1hónapja örültem h 1400ért tudok venni (minden nap kiraktak 1et annyiért kb) most meg 1200ért lazán veszel.Szerintem mindenképp várd meg az új kártyákat de ne vegyél belőlük mert mindenki kifogja rakni drágán az elején mert nem lesznek tisztába az árakkal.Én betankoltam néhány régi kártyából ami sztem drágulni fog pl:mountainer (mert az új lapok közül a core dredge nagyon erős frostos,erősebb a deepcoilnál valószínűleg annak azért esik az ára,tehát sokan raknak majd frostot amihez kell a monti) aztán enlightenment mert mindenki új packot fog nyitogatni és abban nem ad régi kártyát az enli meg ultrarare uh ha elkezdenek visszatérni az emberek a régi pack-okhoz akkor is kell idő mire beszivárog marketbe.