- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem is az rts elemek hiányoznak ezekből a játékokból. Az a gáz hogy BF igen magasra emelte a mércét számomra rts fronton. S hiába keresem már jó ideje, nem találok egy hasonló kaliberű játékot.
Ti nem tudtok véletlen ajánlani nekem egy jóféle rts-t?
Ami fontos, ne legyen FoW, vagy csak opcionális. Illetve hogy a hangsúly a mikrón legyen s ne a makrón.
Tehát a gazdasági, bázisépítős rész legyen minimális.Starcraft 2-t és a kiegészítőjét is végigtoltam. Single kampányt bátran ajánlom, nagyon jól össze lett rakva, blizz minőség, s a játékidőre se lehet panasz. Viszont a multi az enyhén szólva is unalmas egy BF után.
10 perc csak arról szól hogy építkezik az ember, ami alapjáraton nem lenne gond csak a lehetőségek száma korlátozott.Jah és ami még fájó pont, a time limit hiánya.
BF-be azt szerettem hogy ált. 10-15 perc volt egy kör, de a 30 perces limit az garantált volt. S akkor is megérte belogolni, ha csak pár körre ért rá az ember. Starcraftban meg órákig is el lehet lenni egy meccsel, ami akkor gáz ha egy sok vs sok meccsben laza 1,5 óra játék után épp nyerésre álltok mikor lépned kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- War Thunder - MMO Combat Game
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Le Mans Ultimate
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest