Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
pachito
üzenetére
Mai középárfolyamon 219,87 Ft = 1$. Ez az árfolyammozgásoktól függően 4200-4500 Ft-ot jelent a 20k-ért, ami szerintem egy reális ár. Hát, sok szerencsét az eladáshoz neked és a másik srácnak is, remélem sikerül. Nem tudom mennyire kelendő még mostanság a bfp, mert egyrészt nem igazán voltam mostanság online, másrészt meg elég kevesen vannak már a játékban...
A replayeket amik fel lettek téve amint lesz rá időm meglesem (az egyetem és a munka együtt elég sok időmet elveszi) és írok róluk véleményt. De addigis csak annyit, hogy ha jól emlékszem, a twilight transformation nem éppen egy gazdaságos megoldás (bár már nem emlékszem pontosan hogyan gazdálkodik a voiddal, ha az átváltozás árának 90%-át azonnal visszaadja, akkor talán még használható is, hiszen ekkor nincs lekötött power az egységekben, de ha ez nem így van, akkor kétlem, hogy olyan jó megoldás lenne)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Netfone
- Építő/felújító topik
- GL.iNet OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IT Megoldások és szolgáltatások
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest