Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
mikibm2
üzenetére
Nem írtam le, egy istenkirály játék , minden oldalát szeretem, szerintem már bőven megvolt egy 2000 ezernyi lejátszott órám a gamebe
A kezdetektől játszottam vele, volt egy éves kihagyásom mert nem volt gépem de aztán megint visszajöttem. Viszont mostanra már tényleg meguntam. Mondtam hogy még visszanézek, de mivel már nem lesz semmi őj a game-ben csodákat nem várok tőle, ilyen 1-2 hónapra ha visszajövök majd játszani egyszer-egyszer de többre úgyse, mert hamar megunom már.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kezdetektől játszottam vele, volt egy éves kihagyásom mert nem volt gépem de aztán megint visszajöttem. Viszont mostanra már tényleg meguntam. Mondtam hogy még visszanézek, de mivel már nem lesz semmi őj a game-ben csodákat nem várok tőle, ilyen 1-2 hónapra ha visszajövök majd játszani egyszer-egyszer de többre úgyse, mert hamar megunom már.