- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Valahogy ezzel egyetértek, de ettől függetlenül egy jó kis gyakorlás volt azt nézve, hogyan is kell elbánni a treespiritekkel!

Nekem is van 2 replayem, mindkettőben kikaptam, az egyik Predi ellen, aztán meg DragonDiablo ellen. Hozzá kell tegyem, ők voltak az első pure fire és lost ellenfeleim, mikor stonekinnel játszottam, ahhoz képest szerintem egész jól teljesítettem! Konkrétan Diablót szarrá vertem a t1-es harcban, aztán meg 3 vagy 4 nasty-vel tudott csak leölni engem, mert 7-8 egység előnyöm már biztosan volt vele szemben!
Kis gyakorlással még akár magasabbra is juthatok ezzel, mint a shadow-nature-rel, mert érzem benne az erőt! 
U.i.: Predi, ha le lennék tiltva nálad, ideje lenne feloldani azt, mert csak azt látom, hogy hiába irkálok neked ingame, egy válasz nem érkezik, pedig még a meccs után te is elismerted, hogy jó volt.

U.i.2.: Predi ellen előtte is volt egy meccsem, ott nagyon csúnyán kikaptam t2-őn, míg t1-en nem volt semmi gondom, ezért jött ezen a meccsen az instant t2 tőle.
A Predi elleni meccset itt, a Diablo ellenit pedig itt tudjátok letölteni. Tanácsokat kérnék azzal kapcsolatban, miket és hol hibáztam, mert mindkettőben szerintem jobban álltam az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kis gyakorlással még akár magasabbra is juthatok ezzel, mint a shadow-nature-rel, mert érzem benne az erőt!