Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Gyuri27 #19786 üzenetére

Valahogy ezzel egyetértek, de ettől függetlenül egy jó kis gyakorlás volt azt nézve, hogyan is kell elbánni a treespiritekkel! :P

Nekem is van 2 replayem, mindkettőben kikaptam, az egyik Predi ellen, aztán meg DragonDiablo ellen. Hozzá kell tegyem, ők voltak az első pure fire és lost ellenfeleim, mikor stonekinnel játszottam, ahhoz képest szerintem egész jól teljesítettem! Konkrétan Diablót szarrá vertem a t1-es harcban, aztán meg 3 vagy 4 nasty-vel tudott csak leölni engem, mert 7-8 egység előnyöm már biztosan volt vele szemben! :DDD Kis gyakorlással még akár magasabbra is juthatok ezzel, mint a shadow-nature-rel, mert érzem benne az erőt! ;)

U.i.: Predi, ha le lennék tiltva nálad, ideje lenne feloldani azt, mert csak azt látom, hogy hiába irkálok neked ingame, egy válasz nem érkezik, pedig még a meccs után te is elismerted, hogy jó volt. :U

U.i.2.: Predi ellen előtte is volt egy meccsem, ott nagyon csúnyán kikaptam t2-őn, míg t1-en nem volt semmi gondom, ezért jött ezen a meccsen az instant t2 tőle.

A Predi elleni meccset itt, a Diablo ellenit pedig itt tudjátok letölteni. Tanácsokat kérnék azzal kapcsolatban, miket és hol hibáztam, mert mindkettőben szerintem jobban álltam az elején.

Új hozzászólás Aktív témák