Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Hááááát...
Nem akarlak megbántani, de a ti szinteteken még nem jön ki a különbség nature és sadó között. Ahhoz profin kell kezelni a deckedet, de majd belejöttök. Ja én sem kezelem profin a deckemet, tehát nem nagyképűségből írtam.Natur T1 legyőzhetetlenségének eszközei:
ww, shaman, gyógyítás, roots, hurricaneHa ügyesen kezeled és kombinálod őket mindent elvisznek
Sadó bomba ellen roots, nox roham ellen roots, frost és sadó íjász roham ellen hurricane, fire spellek ellen heal. Aki driadot használ is jó, de nem kell hozzá.T1-en nagyon jó volt xRyoughi, ezekkel talán 1x tudtam megverni sadóval. Már Csirke is nagymenő lett naturral, őt is lehet kérdezni... ha visszanéz még egyáltalán

Phase towert meg úgy kell ölni, hogy míg én megépítek 2-t te lehívsz 2 ww-t. és így tovább. Vársz míg nem mozgatja a tornyokat, ha megteszi 50%-al asszem többet sebződik mozgatás után a torony egy ideig. Akkor szétlövöd őket ww-vel. A tornyok még 1-et sem tudnak leszedni, mert shaman és heal megmenti a ww-ket. Healt 1x kell használnod csak. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Progressive, Breakbeat & Nightlife topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem akarlak megbántani, de a ti szinteteken még nem jön ki a különbség nature és sadó között. Ahhoz profin kell kezelni a deckedet, de majd belejöttök. Ja én sem kezelem profin a deckemet, tehát nem nagyképűségből írtam.