Legfrissebb anyagok
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Tegnap nem fogjátok elhinni, de felléptem
És órákat játszottam, és nagyon jól esett
Nem volt senki akivel 2v2-hettem volna, mert mindenki mással tolta... de hát így jár aki kihagy sokat. Helyette random 2v2-t csináltam. Próbálgattam T3-on az evocator + satanael + spanjavs combót. Brutál ütős. Főleg, ha előtte felbuffolod satanaelt. Persze gáz van, ha nature és roots meg mauler meg oink és heal... de többi szín ellen nagyon erős a sadó.Aztán összeraktam egy sog-os 2v2 paklit is sadó/sadó/frost felállással.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És órákat játszottam, és nagyon jól esett
Nem volt senki akivel 2v2-hettem volna, mert mindenki mással tolta... de hát így jár aki kihagy sokat. Helyette random 2v2-t csináltam. Próbálgattam T3-on az evocator + satanael + spanjavs combót. Brutál ütős. Főleg, ha előtte felbuffolod satanaelt. Persze gáz van, ha nature és roots meg mauler meg oink és heal... de többi szín ellen nagyon erős a sadó.