Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
nem mentem fel mert neteztem és vártam hogy írj, hogy felmész
akkor te eddig mennyi pontot is vásároltál összesen? 2x3kt?most volt egy tök jo pvp-m forst deck na mondom ez lehet bever, de szerencsére forst nature volt, az elején neki mentem egy hirtelen ötletől vezérelve és campeltem a második orbjánál amit elkezdett felhúzni ebből gondoltam nincs sok power igy adok ott neki, gyült ott a kis seregem ijászokkal adtam neki de végül elzavart, maulerek voltak nála meg frost mage, ne tul izom, ezután nekem sikerült power elönyre szert tennem megcisnáltam a 2. majd kb rögtön a 3.orbot és onnan már esélytelen volt, jöttek a magamhurlerek meg egy skyfire is mert kb semmi anti air nem volt neki aztán már könnyu volt a fathom lordok tankoltak, nekem ez a fathom lord magma combo nagyon bejön,
ja tegnap vettem egy boostert hát nem volt benne semmi
nem tom megéri e porbálkozni eddig 3 boosterből 2ben volt drágán eladhato lap
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
akkor te eddig mennyi pontot is vásároltál összesen? 2x3kt?
nem tom megéri e porbálkozni eddig 3 boosterből 2ben volt drágán eladhato lap