Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahh, bocs, akkor legközelebb írok ide, mielőtt felmegyek.
Igen, eddig 2x3000 pontot vásároltam, ill. most várom a harmadik adagot. Nekem eddig 7-8 ultra rare esett, de ebből igazi jó lap csak 3 volt. 2db harvester (már mindkettőt eladtam), és 1 timeshifter spirit. Ez utóbbi nem rossz, bár könnyű kiváltani varázslatokkal és épületekkel, szóval lehet, hogy ezt is eladom. A többi ultra rare amit kaptam jellemzően 100 BFP körüli áron kelt el (mint pl. parasite swarm).
Egyébként azt látom, hogy egy bizonyos lapszám elérése után már nem érdemes boostereket venni, mert a jó ultra rare nagyon ritka, és többnyire úgyis common és uncommon lapok jönnek, azok meg már úgyis vagy megvannak, vagy bagóért meg lehet venni őket. Ultra rare elviekben 6db boosterenként esik 1db, és hát elég nagy részük nem is túl jó, ami az árán is meglátszik.
A Fathom Lord amúgy mennyibe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest