Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
amúgy nekem is szarakszik a modemem uh mindenképp szólok a szolgáltatómnak h mi van, tegnap ki kellett vinni hideg levegőre a modemet h lehűljön picit, mert az istenért nem volt hajlandó felcsatlakozni, routerem kicseréltem egy switchre, uaz volt a szitu, modemen meg aktív volt a link is meg a lan is, és mégsem csatlakozott fel... de ez a hideg levegős dolog megoldotta
ma megint láttam egy átkozott csítert, kívánom nekik h banolják ki a teljes accountjukat az EA-tól... beálltam a fák közé, mert igencsak csitszagot éreztem, erre kiszed, ott vártam.. előtte meghaltam, és gyorsan besprinteltem és sokat is mentem szóval nem lehet arra fogni sem a dolgot h mert látott h hol álltam meg mert nem mentem be a sűrűjébe... stb, a bementem megálltam és pukk, már halott is voltam.. ő volt az igaz gyér a statja, de egy okkal több h nekiálljon... csak ott azon a port valdez 1. támadó hegyen csinált 29/3as arányt méghozzá kb 5 percen belül M95el! és ahogy nézem szépen gyarapodott neki a hs arra a fegyverre! egy ilyen gyér stattal rendelkező egyén! Engemet 4x szedett ki egymás után!
eddigi egyének akikkel találkoztam és szvsz 100% csítszagúak
LGShocker
=RY=
=MiniiG=
baster789
Cobra070
Hlop_Unknown
Tisdale us
dulli13 -
WhiteWalker
nagyúr
-
gergo0328
senior tag
igen-igen...de a legjobb az egészben az hogy a csaló kiválasztott egy embert(köztük volt everest is[aki nem ismerné magyar játékos és mumbletárs...nem csaló] és ő ment a kocsival és mindig elételeporltáltak az emberek.(acepin lett a vége.) szval nem a csaló nyert hanem az akit kiválasztott...evere3st csak a W-t nyomta és kill...kill...kill... ennyi volt a játéka. Ha már vki vesz egy cheat-et akkor legalább magára használja.
most mondta everest hogy ő vezetett és a srác beszállt mellé és így ő is kapott pontot.
kép és videó:kép.
videó. istenem egy csomó játéknál már éjjel kijavítják az ilyen dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest