Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
Sokszor nekem is csak úgy van esélyem ha én lövök először és nem szembe vagyok vele.
Tegnap is csak az ember feje lógott ki egy tárgy mögött...mást el se találhattam de mégis én haltam. Csak kérdés, hogy a fegyver útjában ott van a "fal" akkor miként lő át rajta mégis...tegnapelőtt összes gauntlet körbe agyhalott társak voltak. Feladatot egy se ismerte, mindegyik kör tdm volt nekik.

Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tegnap is csak az ember feje lógott ki egy tárgy mögött...mást el se találhattam de mégis én haltam. Csak kérdés, hogy a fegyver útjában ott van a "fal" akkor miként lő át rajta mégis...tegnapelőtt összes gauntlet körbe agyhalott társak voltak. Feladatot egy se ismerte, mindegyik kör tdm volt nekik.

FollowTheORI
IntelKiller7