Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fornettisuti
üzenetére
Egy részről kikapcsolja járművek fegyvereit, más részről a repülők, helikopterek flare képessége is off néhány másodpercig. (Már amikor nem bugos
) -
urbi73
senior tag
-
Aventador91
őstag
most is, 1 gránáttól haltunk hoovercrafttal, a tank 1 lövéssel fele hp-t leveszi. nem értem hogy akkor nekünk miért kell 4-5 lövés
-
mate182
tag
Sziasztok!
Valaki játszik GTX1070 X i76700K Combóval?
Érdekelne 1080p-be van e stabilan 60fps... Mondjuk Medium-on.
Köszönöm. -
regener
veterán
válasz
fornettisuti
üzenetére
Bemérni rakétavetővel és engedjed a rakétát

-
fornettisuti
veterán
A hackelés hogy működik?
Meghackeltem helit meg tankot is, nem tudom minek kellene történnie utána, mit kell még csinálni? -
Sz. Géza
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Épp beszéltük a múltkor (egy video kapcsán), hogy a pajzsról visszapattanó lövedékek is sebezni fogják az ellenfelet.
-
RockHaRD
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Mikor már azt hiszed, hogy nincs lejjebb...
-
br4adam
aktív tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Igen. Ma.
-
Protezis
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Atomtámadás ellen is véd.
-
hadam98
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Az komoly
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
batai15
üzenetére
"Nem értem miért kellene egy plusz dolgot használni csak azért mert a programba amit használ az ember nincs megfelelően meg oldva"
Azért kell (jelen esetben) egy plusz dolgot használni, mert a programban amit használ az ember nincs megfelelően meg oldva.

Ja és mikor és kit hülyéztem én le?
-
duckload
aktív tag
Annyira idegesít hogy senki nem éleszt újra... Csak killeket akar mindenki ... Rendesen ezzel basszák el az egészet. Semmi csapatmunka csak futkosás conquestben,pedig lassan kezd megtetszeni csak a sok fraghuszár
Ki lehet kapcsolni boxon a crossplyt?
-
warcat
veterán
Megjött az új nvidia driver.
-
pigatt
őstag
Fúú srácok, remélem viszonylag gyorsan rendbe teszik ezt a játékot... A beta-t komolyan mondom élveztem, tetszett, de ez.... valami iszonyatosan rossz szerintem! Átláthatatlan, a sivatagi pályától már herótom van. A portal rész nem rossz, de a játék egy ugyanolyan lag-os, bug halmaz, mint a többi játék módban.
-
pandras83
őstag
Tegnap fanyalogva nézem hogy mit játszak, a 128 playeres AOW túl káosz nekem és a gépem sem bírja, a Portal BF3-BC2 mapokat meg már ismerem mint a tenyerem. Portal browserben volt egy 80 playeres custom szeró. 2042 map list, de BC2 a setting, + gyors sprint + hasalás engedélyezve + gyors fegyverkieg csere. Olyat mentem, el sem hittem. Mármint nem olyan eredményesen, de a BC2 setting miatti egyszerű gunplay és az ismeretlen map egyszerre olyat adott hogy csak néztem. Tökéletes BF élmény. Nem repkedtek a mókusok, nem gázolt el hoover, nem fújt el a tornádó, nem volt akkora káosz, csak tiszta BF. Ebben a Portalban nagyon sok a kraft. Lazán fizetnék még extra Portal tartalomért, de remélhetőleg már kifizettem előre. (Gold) ja és BC2 GOL Magnum sniper-t nagyon eltalálták.
-
R3laX
addikt
Friss 30+ GPU Bench: [link]
-
-
R3laX
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Szerintem ez a standard ár, nekem innen jön
. [link]
Kemény, hogy itt 16GB RAM felett kajált, de egészségére
. Jöhet a péntek!
-
törölt tag
Egy hiányérzetem azért maradt. Nem sikerült 20h alatt AA ba beülnöm, pedig sokáig vártam, vagy nem nyirták ki, mert kempelt bázisnál, vagy megelőztek. Hallatlan na.

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én egyébként a béta után rosszabbra számítottam, igazából némi bug van jelen ami javítható illetve szerverlagok vannak amik valszeg megintcsak javítva lesznek, portalban 64 fős 40 pinges szervereken meg működik faszán.
Nekem ez a BF jobban bejön mint a többi anno, kampány ide vagy oda.
Ki kell tapasztalni kinek milyen beállítás a jó meg melyik játékmód
-
CptAdamica
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Originen a standard ár 60€ ami ~22 ezer forint. Amit te írsz az az ultimate.
-
FattyDove
őstag
496.76
Game Ready for Battlefield 2042
This new Game Ready Driver provides the best day-0 gaming experience for Battlefield 2042, which utilizes NVIDIA DLSS and maximize performance and NVIDIA Reflex to minimize latency. In addition, this new Game Ready Driver offers support for the latest new titles to leverage DLSS technology, including Assetto Corsa Competizione, Bright Memory: Infinite, Farming Simulator 22, Hot Wheels Unleashed, and Myth of Empires. Additionally, this Game Ready Driver also provides the best experience for Ruined King: A League of Legends Story. -
t.kristof
senior tag
Lépjünk már túl az egymás b@szogatásán, és beszéljünk már a játékról értelmesen.

A medices revive sebesség mennyire mondható gyorsnak a bf 3 vagy 4-hez képest? Mert nekem az 1-hez képest elég lassú.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Légyszíves ne folytassátok egymásról a vitát. Köszi.
Mindenki számoljon el 10-ig és lépjen túl. -
Aventador91
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
36k a standard ár. úgy jobb? ja nem, kereken 40, csak nekem van 10% a play pro miatt.
attól hogy mindenféle bóvli oldalon van ennél olcsóbban az nem lesz standard. a standard ár az ami az originen van
-
Aventador91
őstag
+ a légpárnás egy vicc. én már nem játszok vele mert meguntam.. de kb kiszedhetetlen. amikor én toltam vele, vagy egy sniper kiszedett, vagy a másik légpárnás kilőtt minigunnal úgy hogy folyamatosan mentem és forogtam (mintha egy lövést kaptam volna be és meg is haltam, érdekes volt..), vagy egy c4es lapult valahol, vagy egy tank kilőtt két lövésből úgy hogy mozgásban voltam, toltam a füstöt és a repairt és még sorolhatnám. velem minden megtörténik ebben a szarban, szerencsétlen vagyok benne
-
vg
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Bocsi, xbox-on és feltételezem ps5-ön is 40e forint az ultimate verzió. Inkább az a vicces, hogy erről neked fingod nincs. Én is ennyiért vettem, és akkor fikázom amikor akarom (már ha megengeded persze), de nem teszem, mert nekem tetszik.
-
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez így van, mindegyik main weapon-t próbáltam, 5 lövés sem elég egy tankba, ha hátulról lövöm, akkor sem. (Itt jegyezném meg, hogy azért valami találatjelző hang jó lenne, annyira amatőr az egész, mintha valami 2 személyes projekt lenne, amit fél éve hegesztenek egy garzonban).
Persze fordítva működik, észrevesz, 2 lövésből leszed.
(Jó, néha nekem is beadja, de a találatokat inkább valami véletlengenerátor számolja.
)
A légpárnásba eddig a rekordom 8 lövés tankkal, nindegyiknél kiírta, hogy part damaged vagy valami ilyesmit.
Még viccnek is rossz ez az egész... -
CptAdamica
veterán
válasz
pRoject22
üzenetére
Másra én sem tudok gondolni.
Vicces, többször láttam már ezt a 40k-s árat bedobva. Én köszönöm szépen, de visszakaptam azt a Battlefield-et, amire már nagyon régóta vártam, konkrétan azóta, hogy bejelentették a BF1-et. Péntek reggel óta nyomom, 35 órám van benne és nagyon sok jó kört mentünk itteni PH-s arcokkal és nagyon sok EPIC momentet éltem át végre újra a modern érában!
Grafika:
BF5 után nehéz is lett volna szintet lépni, de szerintem hasonlóan szép, nekem tetszik. A robbanások nagyon jól néznek ki. Például Discarded-nél a hajóroncs darabokon elképesztően szép a textúra, meg ahogy a fény rásüt, kedvem lenne megérinteni. Emellett értem, hogy valakinek steril, sok épület olyan, mintha frissen lenne felépítve, nincs rajtuk semmi sérülés, szép a festés...Pályák:
Szerintem mindegyik jó, elsőre nagynak tűnhetnek, de könnyen kiismerhető mindegyik pár kör után. Előzetesen Breakaway-től tartottam a leginkább, de most körül-belül az a kedvenc pályám, mondjuk mostanában elég sokat dobta be, szóval kezd túladagolásom lenni belőle. Ami még nagyon jó, hogy egy pálya nem csak egy arcát mutatja, beborul, esik, villámlik, majd jön tornádó/homok vihar.Hangok:
Minden jól kihallatszik, a közelben trappoló katonák a lépéshangjai talán kicsit túlságosan is, de ez legyen a legnagyobb baj, a fegyverek inkább dübögősebben szólnak, de az összhatás, a csatatér hangjai szerintem rendben vannak ugyan úgy, ahogy az előző részekben.Balance:
Javarészt rendben van, bármelyik fegyverrel tudok ölni, különösebb meta fegyverem nincs. Nyilván vannak, amik túl op-ra sikeredtek, mint a hovercraft, de valószínű hamar nerfelve lesznek.Teljesítmény:
Jobb, mint a bétában, többnyire fluid, de valószínűleg lesz ez sokkal jobb is. Szerencsére simán játszható.Pozitívumok:
- Jobban irányíthatók a helikopterek, bétában túlságosan érzékenyek voltak,
- hasznosak a Ranger-ek is, volt, hogy ők fedeztek minket Hazard Zone-ban, amíg elindult a repülő, megtorpanásra késztet, ha összetalálkozol vele és ez így van jól,
- nagyon jó a gunplay, sokszor inkább jármű helyett a gyalogos harcokat választom,
- tetszik, hogy nincs class-hoz kötve a fegyverhasználat, ezáltal szabadabb. Például vihetek snipert, ha olyan pályarész van, és tudok ugyan úgy medic lenni, de ahogy halad előre a pálya válthatok valami könnyebb smg-re és mehetek közelebb,
- nincs scoreboard,
- van rádió!
Negatívok:
- Bugok. Van néhány idegesítőbb is, mint például nem tudod felszedni a társad, mert a fal mellett hal meg. Ez nekem azért is feltűnőbb, mert főleg Falck-al megyek. Illetve én még az invitation-t nem láttam működni, szóval csak az működött, hogy valakire rájoinolsz, majd reménykedhetsz, hogy betölt e a társakhoz, vagy ki kell várnod a meccs végét,
- minden meccs végén szétdobja a partit, emiatt mindig új játékosokkal kerülsz össze, ami lehet jó is, mert nem leszel szétalázva minden körben, ha kifogsz egy jobb ellenséges csapatot, de emiatt nagyon sokszor ugyan azt a pályát dobja be, ami már néha kissé fárasztó,
- szerverek az utóbbi 2-2,5 napban nagyon lagosak voltak, sokszor előre/vissza dobál,
- a kör végi levezető animációk tetszenek, ahogy a karakterek beszólogatnak néhány mondatot, de az insertion flow, háááát nem tudom. Igazából az szív, aki nem kapott járművet, neki futnia kell az első pontokig, értem, hogy adni akartak neki egy kis pofát, vagy COD-os játékosokat megcélozni, de ez így nem jó. Előző részekben, ha nem volt jármű, akkor vártam, hogy elfoglalják az első pontokat és onnan már lehetett menni.Összegezve remélem hosszú életű játék lesz, mert egy nagyon jó résznek néz ki. Azok pedig, akik metacritic-en sorra értékelik nullára a játékot a scoreboard hiánya miatt, hát... ez legyen a legnagyobb örömük az életükben.
-
Aventador91
őstag
hoovercraftot tudott már valaki kilőni tankkal 2 lövésből? engem kiszednek az enemy tankok 2 lövéssel, fele-fele hp-ét leveszi 1-1 lövés. én akárhogy próbáltam 4-5 lövés kell bármelyik lövedékkel.
-
hadam98
senior tag
Lépj be Breakthrough módba aztán repülj drone-al jelölgesd egész meccs alatt az ellenséget és annyi expet kapsz mintha letoltál volna vagy 6 normális meccset. Arra kell figyelni, hogy ott jelölj ahol vannak a társaid, ha lelövik ugyan annyi exp jár neked mintha megölted volna magad.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Neki szarul váltottak
-
batai15
félisten
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Nem értem miért kellene egy plusz dolgot használni csak azért mert a programba amit használ az ember nincs megfelelően meg oldva és akkor ez lenne a megoldás akinek nem tetszik az hülye ugye ? Inkább úgy fogalmaznék hogy fél megoldás de a problémáT valósan nem oldja meg .
-
lofagi
addikt
Battlefield Direct Communication
Legalább a Dozer pajzzsa visszakerült a játékba.
-
prokxy
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bandi0000
üzenetére
Alapvetően az egyszeri ember (vagy aki nem igazán bír engem) rávágja egyből, hogy azért van ez, mert egy igénytelen senkiházi vagyok.

A valóság az, hogy igen, szeretem a játékokat, többnyire FPS-ekkel tolom (Halo sorozat, Destiny 2, COD széria modern epizódjai, Battlefieldek modern részei stb.) és ezeket mindegyiket élvezem is. Félerértés ne essék, elismerem a hibáikat, rage-elek is miattuk eleget (Te jó ég a Bugie-t mennyit anyázom), szidom én is a fejlesztőket, csak ezt annyira én nem igazán szoktam a fórumba nyilvánosság elé tárni, megteszik ezt helyettem mások is ahogy látod. Persze immel-ámmal azért leírom, hogy fkk a készítőkbe, de csak lazán

Mint a közösség egyik régi tagja, főleg amióta nagybetűs lettem próbálok úgy viselkedni, hogy ne hozzak szégyent a nevemre plusz ahogy írod te is, nagyon más FPS nincs amit élvez az ember, főleg a Battlefield sorozatnál, ahol én annak örülök nagyon, hogy nem kell ismét a II. világháborúban játszanom.
Hibátlan-e a BF2042 szerintem? Naaaagyon nem, sok sok idegesítő dolog van benne, mégis játszom, mert oly sok év után mégis élvezem, hogy modern korban harcolhatok, és mellette nem tudok mást csinálni, mint reménykedem, hogy egyszer a problémák nagyobb részét javítják majd fejlesztők. Ha nem akkor pár hónapra leteszem ezt is és játszok mással.
(ha kicsit hosszú lett, elnézést érte) -
ƵøŁĭ
veterán
-
bandi0000
nagyúr
Kérdezhetek valamit?
Nyilván nem ismerlek, de olvasom a hozzászólásaidat, és az alapján szereted a játékokat, itt egy játék amit mindenki savaz, hozzáteszem jogosan sok esetben, de te mégis mint egy jól nevelt gyerek
leülsz és játszol vele, ráadásul nem is keveset. Kérdem én miért?
Saját esetem az, hogy nincs más fps amivel játszanék a kategóriába, és ezért nyomom, de nálad nem nagyon emlékszek, hogy írtál-e már olyat egy játékról, hogy annyira rossz, hogy inkább hagyod a fenébe
-
spanglee001
addikt
egyébként a hangokkal nekem nics bajom, astro a 50 és a gameben astro EQ beállítás nem vettem észre hogy olyan legyen, hogy panaszkodnom kellene.
-
zozika84
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Hallod. Lottóznod kellene

-
regener
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Továbbá volt 2 hasznos fps javító parancs, az egyik a DOF kikapcsolása, másik az árnyékokat érintette szinte nulla különbséggel mégis javít az átlagsebességen.
Ezek esetleg be is kerülhetnének az összefoglalóba.
-
fornettisuti
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Nem, volt egy hsz, amiben istenítette valaki, hogy ez így teljesen rendben van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
stickermajom
üzenetére
Többnyire.
Én meg tegnap elértem Level 50-et 
-
zzola
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Igen. A lényeget elmondtad.
-
stickermajom
addikt
Kihagytam ~500 hozzászólást, összefoglalná valaki?
Szar, játszhatatlan, nem ér ennyit és ezek különböző kombinációi? -
prokxy
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Az a helyzet Bizz, hogy tankozni nem buli itt, gyenge. Vagy a többi jármű erős. Van 3 féle löveg, egyik ratyibb, mint a másik. A légpárnás annyit bír, hogy el nem tudod képzelni, a MAV dettó. Taktikázni nincs értelme, nem is lehet, nincs reactive armor, nincs active protection, semmi. Aki előbb lő az nyer. Ollé.
Repcsizni meg nem tudok konzolon, nem zuhanok már le, egész jól irányítom, tegnap belőttem, de célozni nem tudok pontosan. Körbelövöm vele az enemy-ket faszán, szóval az kuka. Hiába próbálgatom, lövésem nincs mit tekerjek a beállításokban és hova.Gyalog jó most, PP29 azt kész (SMG ftw 100km-re is
) bemész a map közepére vmi épületbe pl, 1000x több pontot szedsz össze, mintha rohangálnál zászlóra 375 pontért!
Így meg kb 1 perc alatt több van, sűrű harcban még gyorsabban. Szóval foglalni tök fölös, extra sem jár érte, sq pontok sincsenek, jelölésért semmi bónusz. Igazi cod-os szar.Ettől függetlenül tetszik, mert ismikkel játszom, nélkülük el sem indítanám. Szóval viszi a játékot maga a közösség, mert anélkül egy kurva nagy 0.
szerk: ha megveszed, vegyél fel azt mehet. Bár a crossplay megoldás egy hatalmas vicc Boxon, de mit is vártam...
-
Xaels
félisten
Nekem meghalt a telefonomon az USB port (vez. nélküli powerbankom meg töltőm van) 3,5-es meg nem is volt, a gyári headset ráadásul még akkor is szar volt amikor müködött az USB. A TWS headset meg semmire sem jó a fejes alá bepaszírozva, már ha befér és nem nyomja szét a füledet.
-
hadam98
senior tag
2022-ben jön a játékba az első szezon, pontos dátum nincs. Ez azért jó hír mert ki tudja meddig még a játékot kalapálják, valamint mire elkezdődik az első szezon addigra csak használható lesz a játék. Így már kapásból többen fognak későbbiekben előfizetni is.
A rossz hír, hogy nincs semmi infó a megjelenéskor való frissítésről már ha lesz. A szerverek ugyan olyan rosszak még mindig, ami nem túl jó jel. Ennyien játszanának vele? Azért ez kicsit gáz, hogy ennyi idő alatt szarok a szerverek, másnál már meg szokták csinálni…
Egy kérdés így utólag. Lehet tudni, hogy melyik stúdió illetve hányan dolgoztak a játékon? Valamint most, hogy megjelenik hivatalosan mennyien lépnek el?
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Valami baja van a tápomnak
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de minimum amíg tart még a trial amiből van még 8ora 15p
FollowTheORI