Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qukesz
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ha igaz ami az adatlapján szerepel akkor ő "csak" egy 5700 xt-vel tolja. Azért az nem egy kategória a tiéddel FPS téren.
-
musicproo
tag
Legutóbb még augusztusba toltam a gémet.. Most a napokban elővettem.
Nekem úgy tűnik sz@rabb lett a "performansz".. Gyakran esik be 60-80 közé a számláló. Régen ez nem volt annyira jellemző. Piros oldalon vagyok. -
bul07
nagyúr
Van hogy hamar bedob 5-10másodperc, na de van hogy még délután is várat nem kicsit
Ezt most 20perce lőttem
Először
Persze valami sz@r pályára akarna berakni, és próbálom megint
És akkor újra
És végre egy normálisabb pályaMost volt egy jó kör igaz csak másodpilóta voltam

-
Találtgyerek
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nálam is gyorsan talál. Néha 1-2 mp.-en belül már be is dob,
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nekem is be van kapcsolva de ezt az erőltetett keresőt remélem elfelejtik a jövőben.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Mondjuk nálam lehet hogy azért mert be van kapcsolva a crossplay de pár másodperc alatt talál szervert. Kizárólag 64-es conqvest-et játszok. Botokkal szökőévente találkozok de akkor is csak a meccs kezdetekor. Utána eltűnnek. Nem gondoltam volna de nagyon beszippantott ez a rész is. Igaz hogy nem egy bf3, 4 de kellemes csalódás nekem.
-
F_Zolee
nagyúr
Ah, kiidegel néha a játék. CQ-ra nem tudom menni többször sem, mert 1 perc után sincs semmi. Kiválasztok valami más módot erre nem tölt be sose. Csöves tdm-en meg olyan szar pályákon kell menni...végén lett cq szerver de erre nem a stadium-ot teszi be.
-
BandiHUN
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Én az 1-et játszottam annó, mikor megjelent, a 10 órás próbában EA Play-jal, ami az xbox pass mellé jár, de a tdm-en kívül nem érte el a 30 fps-t se, gagyi gépem volt, codos lettem a BC2 után, az ment évekig. Full kimaradt a 3-4,a 4 tetszene, de 0-ról kezdeni... az 1 már nem gond, mivel a 2042-ben is 110 fps megvan 128-on is high graffal, de azt is elölről kéne kezdeni(új acc)... A BF V jó, de tegnapelőtt nem jutottam be se a 2 jó szeróra fél óra alatt, olyan sor volt, USA nem egyszerű 250 pinggel, a random szerveres meccsek nagyon nem nyűgöztek le, annyi az új, fogalmatlan játékos...
A 2042-ből meg elég volt akadozva 200 óra, mire van procim alá, már túl sok a bot+nincs pass se, semmi, kiábrándultam. Néha 1-2 close combat kört megyek, de akkor már inkább V, de hogy haldoklik a komolyabb szerveres rész...
A BF1 nekem túl régimódi. A 4-gyel szemezek még, az BC2 rokon, nézek streameket, de nem tudom, nem vagyok járműves eléggé+0-ról kezdeni...
Ki mit tol még?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
Melyik régebbi részt érdemes játszani még? BF1, 4 megvan, de nem játszottam még velük, BF V-t azt nyomom/nyomnám, ha lenne több szerver, abban már van 60 órám. A 2042 kiégetős egy jó ideje. A Bad Company 2 volt az igazi, az rengeteget ment, van is pár közös PH-s csoportképem is még...

-
stoon
addikt
válasz
Sz. Géza
üzenetére
nagy kedvencem ha kiszállsz hegeszteni , beül és elvisz meghalni....
nincs jó pilóta, ha egyedül helizem beül és bevisz szintén a halálba .... és sorolhatnám. még a mikibe is hiába üvöltök a brokinak annál inkább elb@ssza a napom...és ez megy nap mint nap.... kár hogy a f@szkalapácsokat nem lehet katapultáni a járműből,
vagy lezárni a járművet
....amúgy örülök, hogy neked jó köreid vannak ,nekem csak percek ,és pillanatok ,amik hamar tovaszállnak infrantiban jobban lehetne érvényesülni , de oda minimum egy "rendes" squad kell , és ez a játék azt már megölte rég.....
-
Sz. Géza
senior tag
Lehet, csak kb olyan lett a BF mint egy póker parti. Ahhoz, hogy legyen 1 jó köröd, le kell játszani 20 fos kört.
Ma mondjuk épp találtam két nagyon jó pilótát, azokkal jó volt aprítani. De amikor a squad-társak tök homályban vannak a járműkezelést illetően (de azért oda-spawnolnak hozzád) tépem a hajam a kamikaze akcióiktól.Amit meg eleve nem értek pl. a sok infantry-huszárban, hogy CQ-n, kezdéskor minek indul el bárki, a base-ről gyalog? Sokkal hamarabb ér oda bármelyik jármű a legelső zászlóhoz!
Miért nem várják meg legalább azt a pontot? Annyival is előrébb lennének. -
stoon
addikt
válasz
Lendova
üzenetére
van még egy csomó játékmód amit nem csakhogy nem erőltetnek ,hanem egyszerűen ki is hagytak....... mellékesen a játék/gyártok hibája ,hogy ilyen lett nem a játékos közönségé ..... se fantázia se játékmód csak ez a szar crossplay ami szétb@ssza a játékot ....de legalább ezt erőltetik
remélem egyszer kiürül majd a kasszájuk annyira ,hogy végre játékot csinálnak majd.
sem egy pályaválasztó ,se semmi ami hasznos lenne a csapat játékhoz , ha már egyszer lósz@rt csináltak legalább egy vasvillát adnának hozzá, hogy lehessen kezelni!ui.: nem személyes ,csak kijött

Sz. Géza: azért lehet itt járművezni csak elég nehézkes....
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Na de amúgyis egy szűkebb réteg játszik vele. Azoktól is el kell venni a tankozás örömét. Menjél cq-ra ahol 2 tankból jó ha időnként egybe oda férsz... Meg miből tartana meghagyni a módokat, mint ezt a semmitérő eventeket csinálni aztán ha olyan akkor le is maradt az ember teljesen.
-
F_Zolee
nagyúr
Jó, hogy volt tank superiority...végülis ezért szeretném a bf sorozatot de az nincs benne alapba.
Most csak repülős van. -
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tegnap este játszottam először ezzel a "StikeTeam"" játékmóddal.
Nekem újdonság volt és tetszett.Nyomja valaki?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Akkor max a supportnak kellene írni. Előfizetés nem kéne bele szóljon. Vagy próbáljátok ki, hogy ugyanazt a szervert látjátok e és oda menni próba képpen.
De lehet az xbox acc lesz inkább a probléma. Kérdés az miként lenne összevonva az ea-val. Mert ha külön nincs olyan akkor lehet az a gond. -
Sz. Géza
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Köszi! De valami nem passzol. A játékba beírva én sem találom az ő acc.-ját, sem ő az enyémet. Ha az EA launcherben akarom az "Import friends"-et, ott pedig hibát dob ki.
[link]
Sőt, a Browseban, a szerverkeresőben sem látjuk ugyanazokat a szervereket
Lehet az a gond, hogy ő nem megvette a játékot, hanem előfizetésen keresztül játszik? -
Hublot
őstag
1 hét kihagyás után Szokásos PP-29
-
Sz. Géza
senior tag
Ha cimborámmal akarok egy csapatban (én pc, ő xbox) "csapatni", annak mi a menete?
-
Dtomka
veterán
válasz
anubis6
üzenetére
A BF2 (Punkbuster) óta a sorozat nem rendelkezett hatékony anti-cheat rendszerrel. Nem értem az okát. De sajnos évek óta az egyik és legbosszantóbb probléma ez a sorozattal.
A COD újabb részében rommá büntetik azt aki csal, jogosan. Mert aki csal az büntetést érdemel. -
anubis6
aktív tag
Ezt, a "jól" működő anti-cheat rendszert viszik át a BF1-be, vagy ide is jön valami frissítés?
-
bul07
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én most olyan játékossal találkoztam aki siklott a pálya felet, de valami veszett tempóval
Na meg a csalók, olyan füstfelhő van hogy én nem látom hogy hol vagyok de ő a világ végéről lődözi a fejeseket -
Gyula84
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
egy bf es videót sem dobott nekem
-
Találtgyerek
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én nem nézek videókat. Inkább játszok, ha van felesleges szabadidőm. Egyébként egész jókat lehet játszani vele szerintem. Heti 1-2 órát simán el lehet tölteni vele.
-
astrojoe12
tag
Észrevettétek, hogy a youtube-on nagyon megszaporodtak a BF2042 gameplay videók? A játék nem annyira jó, hogy minden boldog-boldogtalan youtuber ezzel játsszon naphosszat. Szerintem fizetnek nekik, hogy tolják a játék szekerét.
A videókat nézve én is kedvet kapok hozzá, aztán rájövök hogy a valódi játék tök másképp működik. Tegnap észre vettem, hogy a videók más játékmenetet és mechanizmust mutatnak, mint a valódi játék. Ezek a youtuberek olyan helyekre is spannolnak a pályákon, ahová hivatalosan nem lehet. Sokkal könnyebben mennek fel sziklákra és nem lassulnak le, ha éppen találat éri őket. Szerintem ezek csalás szintű segítséget is kapnak a játékhoz, hogy a videók jobbak legyenek. Cáfoljatok meg, de szerintem nagy rafináltság folyik itt.
A játék teljesen másképp működik a fizetett videókban, mint a valóságban.
-
KAMELOT
titán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Természetesen. Okos megoldások híve vagyok.
-
-
KAMELOT
titán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Megnézem aztán ahol a legjobb áron van ott veszem.
Senki nem a pénze ellensége
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Noob kérdésem lenne.
Melyik verziót kell nekem megvenni?
Kerestem és PC-re csak GOLD találtam vagy hol lehet megvásárolni a ULTIMATE, ELITE kulcsot?
Köszönöm előre is a segítséget! -
bul07
nagyúr
válasz
Hublot
üzenetére
Újabb izgalmas részletek szivárogtak ki a következő Battlefield játékról
A portál értesülései szerint a játék a közeli jövőben, valamikor 2027 és 2030 között játszódik, a kampány középpontjában pedig egy hatalmas magánhadsereg áll majd, ami a NATO erőivel fog szembeszállni. Az új Battlefieldben a világ különböző helyszínein, többek között Gibraltáron (amit a játék első kiadott látványtervén is láthattunk), valamint az Egyesült Államok területein is lövöldözhetünk majd.
Ami a multiplayert illeti, a cél jelenleg, hogy 45 különböző fegyver legyen elérhető megjelenéskor - ez kétszerese lenne annak, amivel a Battlefield 2042 többjátékos módja anno elindult. A szivárgás szerint nagyjából 10 eltérő pályára számíthatunk, amelyek kellőképpen változatos összecsapásoknak biztosítanának teret.
Elképzelhető, hogy a pusztítás is átalakul az új részben. Egyelőre nem tudni, hogy visszatér-e a teljes pályarészeket összeomlasztó, úgynevezett levolution rendszer, viszont az biztos, hogy az egyes pályaelemek valamilyen szinten rombolhatók lesznek a következő felvonásban is. -
stoon
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nincs benne már úgy kihívás.... kevesebbet is tolom.....de a tuktukot biztos kihúzom....
amúgy az elért célok teszik élvezetessé, ....csak hentelni bárki tud ....nade mindennel IS hentelni?......

azért nincs új a nap alatt:

-
-
wolf13
őstag
Ée legyen egy tényleg hatékony anitcheat rendszer. Szerintem sokat kérek….
-
stoon
addikt
na túl a felén.....

-
stoon
addikt
válasz
Hublot
üzenetére
Iramosok még vannak .... csak cod-oznak . pubg-nek, stb....
tálán egy jó bfre (ismétlem jó) talán összeállnának újra egy bundásmészárlásra
@rglaaf: vagy belökött mindenkit a vízbe....
amikor volt ilyen magyar warozás és gyikúnak mondták , mindent lehet használni zavodon kivéve az ifát.....persze első dolga volt beülni az ifába
azért kapott érte:
[link] -
Hublot
őstag
válasz
Dtomka
üzenetére
Szia! A “rang” engem nem érdekel. Évekkel ezelőtt voltam már “ph nagyúr” vagy mi az isten de töröltettem a karaktert és lett egy új. Igazad van tényleg mehetett volna off a hozzászólás. Elnézést kérek csendőr rendőr úr. Bolhás az meg bolhás akinek írtat tudja miért. Kérlek ne oktass ki a családdal kapcsolatban. Köszi.
-
Dtomka
veterán
válasz
Tom456
üzenetére
Ez vmi vicc akart lenni? Legalább 30 éve az alt+f4 = Ablak azonnali bezárása -
Dtomka
veterán
válasz
chungee
üzenetére
Szia, legjobb tudomásom szerint nincs ilyen funkciója az EA app-nak. Én MSI AB-vel készítek ingame képeket.
Tedd fel hasznos progi!
Az alábbi videóban bemutatja, hogyan állíthatod be a screenshot-ot:
How to Capture Gaming Screenshots with MSI Afterburner (youtube.com)
+1 videó az MSI AB beállításáról:
How To Setup MSI Afterburner & On Screen Display 2024 (youtube.com) -
chungee
addikt
Sziasztok!
PC - Ea App-pal játéközben melyik gyors billentyű kombóval lehet srcnshotot lőni

-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Vannak lőszer töltő helyek.
Mindig éppen ott, ahol összeesett az általad lelőtt ellenfél.
-
qukesz
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én nem tudok róla hogy lenne.
-
qukesz
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Azt úgy kell dobni hogy mindig a hátad mögé!!!!!
Úgy hogy az egész térkép tele legyen az én dobozommal.
-
F e Z o
veterán
Nem tudom, hogy Originen vagy Epic Games-en volt meg a játék, de eltűnt a játéklistámról a Battlefield 2042. Mindkettő azt írja vegyem meg. Létezhet ilyen?
-
Hublot
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
2042-ben support NULLA a gabikaaa

ui: pontosítanék a világát nem tudja.

-
qukesz
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ebbe még nem próbáltam a medic és support kasztot.
Majd meg próbálok rá feküdni kicsit.
Ígérem jövök veled is.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
blaca83
üzenetére
Eleve "tényleg JÓ Battlefield játékot" várunk minden egyes alkalommal. De amíg a játékosközösség nem változik, addig a játékélmény sem lesz jobb.
Számos alkalommal említve volt, hogy a többség nem tudja hogyan kell játszani. Egy full infantry pályán elvannak (bár oda is kellene csapatjáték) de a járművek már összezavarják őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- iOS alkalmazások
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)