Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Sokszor tapasztaltam én is amit leírtál. Nem vagyok COD-os de ott tényleg büntetik a csalókat.
Esport1 - Elfogyott az Activision türelme, azonnal lecsapnak a csalókra a Call of Duty Black Ops 6-ban
Nem pénzzel kellene büntetni a csaló progikat készítőket:
5,2 milliárd forintra büntették a Call of Duty csalások készítőit, de nem hátrálnak meg emiatt
Nagyon remélem a következő BF-ben lesz már hatékony anticheat mert a BF2 után volt de semmit sem ért. -
Enigma1945
őstag
válasz
Dtomka
üzenetére
Látványosan csal a patkány..
Persze mindenki hülye meg mindenki noob
Sajnos ez megy minden battlefield játékban..
Tegnap nyomtam néhány kört a bf4-ben, azt hiszem jezus1212 volt a gyerek neve, elképesztő helyekről szedett ki instant kill volt, normálisan beírtam hogy csaló mindenkinek hülyézett, meg noob stb
Ez van sajnos manapság már istenítik a csalókat, aki meg mer szólni, kapja instant a leoltást és még chat bant is kaphatsz -
Dtomka
veterán
21:3 nál már írtam, hogy cheater:
De észbe kaptak a többiek is...

Még, hogy nicsenek csíterek. Én már párat ide bemutattam, szánalmas EA\DICE. -
M0ng00se
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
igen, arra kattintottam, és a képen látható oldal jött be utána
-
M0ng00se
őstag
ez igy történt
-
M0ng00se
őstag
megpróbáltam online chat-et, de elkértek egy e-mail címet meg a nevem és kb ennyi
nagyon retek ez az EA help... -
M0ng00se
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
most elég kacifántosan tudok belépni, valamikor be tudtam lépni az EA app-ba simán email és jelszóval, de azóta már egy megerősítő emailt küld, szóval már nem. de ha a BF2042-t elindítom steam-en, az elindítja az EA app-ot ahova pedig automatikusan bejelentkezik.
próbáltam keresni bármilyen support elérhetőséget, de nem találtam
-
-
M0ng00se
őstag
Sziasztok,
nem pont a bf-hez tartozik de talán tudtok segíteni.
Steam-en vettem meg a BF2042-t, amikor elindítom a játékot megnyitja az EA appot, és indul is. Na az a bajom, hogy amikor külön akarom megnyitni az EA appot, akkor küld egy email-t arra a címre amivel regisztráltam, ami egy freemail-es cím, de azt feltörték az arabok (utolsó bejelentkezés helye szaúd-arábia). Emailcímet nem tudok változtatni, mert ahhoz a megerősítő levelet is a jelenlegi email címemre küldenék. Láttok erre valami megoldást? -
Árpi001
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
és
F_Zolee köszönöm.
Végül az 580 lett.
-
Árpi001
senior tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
És F_Zolee köszönöm.
Akkor így teszem fel a kérdést.
Egy MSI Geforce Gtx 1060 6GB Gddr5
és MSI ARMOR RX 580 8GB GDDR5 256bit közül meyliket választánátok inkább?
Fx 8300 a proci,és marad is. -
kona005
senior tag
Sziasztok!
Napokban elkezdtem a gémet PS5-ön, BF3-4el játszottam anno PC-n most még nincsen gépem vagyis VGA nincs benne de tervezek visszatérni PCre.
Amit PS-en megszerzek szintek, fegyverek, skinek stb. PC-n tudom használni? -
F_Zolee
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Már amennyit felfogtam belőle nagy dolgok nem lesznek. Most a két jármű nem sokat ad már hozzá...
Közben elindítanám, hogy frissítse erre nem történik semmi. Ja hogy 21től...hétvége smafu?
-
stoon
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
azért a térképnagyítást is megoldhatták volna ami kezdettől sz@r és kevesebb energiába került volna nekik!

a tuktuk után ez már smafu lessz, még a monitort sem kell bekapcsolnom....

-
Zsolesz1885
tag
válasz
Árpi001
üzenetére
R5 3600 + RX 6600 + 16GB RAM konfiggal 1080p ultra + bekapcsolt SAM 60-70 fps szépen megvan és jól játszható. Ha csökkented a grafikát high vagy medium 100 fölé is megy. Ennél alább nem mennék, főleg nem 4. genes intelre, az már a múlt. BF gémek eszik a procit, az enyém is egy 64-es multiba 50-80% között ketyeg.
Ez árba kb így adja használtan:
R5 3600 kb. 20k
Rx6600 kb 60k
Ram meg újonnan kb 13kAMD oldalon 3000-res széria és R5 alá ne menj, Intel oldalon 10 gentől felfele min. i5. Ezeknél gyengébb processzorral egyszerűen szenvedős lesz egy ilyen nagy pályás 64-es multis gém, tapasztalatból mondom. Persze a kártyán variálhatsz, nézz róla teszteket hogy melyikkel hogy megy és mennyibe fáj használtan, én csak azért írtam mert nekem ez van és erről tudok tapasztalatot mondani.
-
-
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jóvanmá, a juniorok most jutottak el eddig!
-
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Beszarás....letöltöm.

-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hihetetlenek...
Amikor még mentek a seasonok, szart se adtak. Most 80 évvel később igen. GG
-
CptAdamica
veterán
BATTLEFIELD 2042 UPDATE #8.4.0
BRADLEY! Végre áthozták, hát ez very big!
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ezt a részét nem én találtam ki. Ajánlott követelmény. De azt írtam ez fölé kell lőni.
-
Dtomka
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Azért teszteltem külön hátha előjön valamelyik tesztnél a hiba.
A furmarkot még nem futtatom amíg nem pasztázom, inkább nem kínzom a kártyát. Igen az csak szoftveres eredmény de én is meglepődtem, hogy 90 fok fölé "megy".
Köszönöm
#19662 Zsolesz1885
Igen jó lenne egy másik kártya, az 5let remek.
Tegnap pendrive-ről frissítettem a biost 103 --> 1805. Reménykedtem, de sajna ez sem oldotta meg. Hétvégén akkor pendrive-ról memtestet is fogok futtatni gpus takarítás és pasztázás után.
"A 30-as széria amúgy hibás memória chippeket kapott, illetve a kondikkal is voltak bajok."
Ezt szomorúan olvasom remélem nem fogok találni pupos kondikat.
Köszönöm a tippeket, megfogadom
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Arra gondoltam hogy kicsit neki állok fejleszteni az asztali gépem,hogy esetleg megmozduljon rajta ez a játék.

Mi az a videókártya amivel már játszhatóvá vállik ? -
Zsolesz1885
tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Persze, megértem, nyilván nincs plusz hardver mindig a kéznél, csak azért írtam mert ez az egyik legjobb módja hogy kiderüljön mi a helyzet. Ha esetleg másik kártyát kölcsön tudsz kérni egy teszt erejéig, az nagyon király lenne.
Igen, pendrive-os de van egy másik mód is a ram-ra, a windows saját ellenőrzője csak az nem anniyra mély, most viszont elegendő lehet. A keresőbe írd be hogy "Windows memóriadiagnosztika" itt majd újraindítást kér és elvégzi.
Ahogy elnézem, a proci rendben van és ez a gond nem tőle ered.
Amit én tennék most:
Vedd ki a kártyát, eljött az ideje egy friss pasztának valami minőségivel és ha tudod a pad-et is cseréld. Ha már szét van kapva, alaposan nézd át a rajtalévő kondikat meg az egész nyáklapot, figyeld hogy nincs-e valami elváltozás pl: púpos kondi, elszineződött nyák, fekete koromszerű dolog rajta. Értelemszerűen portalanítsd mindenhol ahol csak tudod.
Utána összerakni, és jöhet egy FurMark is. Bios, driverek minden legyen friss.A 30-as széria amúgy hibás memória chippeket kapott, illetve a kondikkal is voltak bajok.
-
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
MSI-ben módosítottam a power limitet. 90-80 és végül 60-ra:
De x (~30 perc) játék idő után ismét újraindult a gép
Köszönöm
#19657 Zsolesz1885
Igen csak játék közben jön elő. Sajna nincs most sem másik kártya sem másik táp amivel tesztelni tudnám.
Rendben készítek pár tesztet aida64 -ben. Memtest még mindig pendrive boot megoldás vagy van más alternativa tesztelésre?
Köszönöm -
Zsolesz1885
tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Csak játéknál csinálja az újraindulást? Ha igen, akkor jelentheti azt is, hogy terhelés alatt gond lehet a feszültséggel. Ahogy írták, ezt elég nehéz így megmondani, jó lenne ha lenne másik kártya meg táp és úgy próbálgatni.
Csinálj teszteket, terheld a procit Cinebench, Aida64 stb. Ha nem indul újra, akkor külön menj a kártyára és teszteld azt 3DMark stb. Közben figyeld a hőfokokat.
Esetleg egy Memtest sem ártana hogy a ramok hogy vannak. -
Lendova
őstag
válasz
Dtomka
üzenetére
Az a cél, hogy kevesebbet fogyasszon a gép. Ha 50-100W-ot meg tudsz spórolni, az szerintem elég is lesz a teszteléshez.
CPU-t és a GPU-t kicsit visszafogod. Azt viszont nem tudom megmondani, pontosan hogyan, nem vagyok jártas az Inteles Bios-ban vagy az Nvidia opcióiban.
AMD-n elég egyszerű. Fogyasztási limit csökkentése mind a VGA-nál mind a CPU-nál.Viszont 2.5 éves tápnál nem igen kellene ilyenbe futnod. Lehet nem bír annyit, mint új korában, de majdnem annyit igen.
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Gondok vannak az intel cpuk kal de nem csak az i7 és i9 et érinti? A win updatekről is rendszeresen olvasom, hogy sok problémát okoznak. Eddig szerencsére nem tapasztaltam. Viszont tegnap több update et is telepített a win de az ujraindulás 10 perc játék után megtörtént ☹️.
Kiprobalom a power limit csökkentést. Köszönöm szépen 🙂 -
válasz
Dtomka
üzenetére
"Vicces" lenne, ha utolért volna az intel cpu öregedős probléma... de sajnos tényleg annyi minden okozhat ilyen újraindulásokat, hogy fene tudja megmondani.
Lehet sima windows update hiba is, stb.
Elsősorban a VGA, meg ha van fent progi hozzá a CPU teljesítmény (power) limitjét tudod levenni kisebbre/minimumra, és megnézni úgy.
-
Dtomka
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Rendben. De hol és mit korlátozzak? CPU-t vagy ram teljesítményét?
Írhatod pm-be is, hogy ne offoljunk ide.
"Ahogy öregszik egy táp, csökken a teljesítmény, amit le tud adni"
2022.06. hóban vettem 80 Plus GOLD táp a jelenlegi. Az előző sokkal tovább bírta pedig nem volt Gold.
Köszönöm
#19652 F_Zolee
Mindenképpen újra fogom pasztázni. Előbb a Stalker 2 mentés betöltésekor indult újra.
Neked is köszönöm! -
Dtomka
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Pormacska tuti nincs decemberben takarítottam a gépet (táp + vga-t is)

Aida 64 és HWinfo-ban is néztem a hőmérsékleteket és feszültségeket de azok rendben voltak.
Már nem csak BF közben indul újra a gép, sajnos. 90%, hogy táp hiba lesz, több ember véleménye alapján.
Köszi szépen a segítséged. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Dtomka
üzenetére
Lehet pormacska olyan helyen van, hogy nem tudja a venti hűteni az adott részt. De ha továbbra is fennáll akkor táp vagy lap kérdés. Hwinfoban a fesz értékeket is nézd meg, mint a 12, 5 és 3V-os ágak rendben vannak e. Igaz ez nem mérés de valamennyire közelít a valósághoz.
-
Dtomka
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Szerintem sem vészes de 7végén szétszedem és újra pasztázom.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nekem is 70fok körül volt a vga. Hotspot se mindegy.
-
Dtomka
veterán
Korábban gond volt a játékkal az állandó microlagg miatt. Azt egy ideje megoldottam

Viszont most más problémám akadt 2 napja. A lényeg, hogy játék közben semmi hibajelenséget nem tapasztalok és a gép újraindul. Írtam a Valami baja van a tápomnak topicba is de szerintem mégsem a tápnak lesz baja.
Mivel más játékban (Stalker 2) órákig tudtam játszani. Keresgéltem és A BF2042 okozhat gép újrainulást:
Pc restarting itself ONLY when playing bf2042 :: Battlefield™ 2042 Általános témák
The BF2042 is rebooting my PC : r/battlefield2042
[SOLVED] - Pc Shut Down while playing BF 2042 CHECK VIDEO | Tom's Hardware Forum
A leggyakoribb dolgokat próbáltam de a probléma még mindig fennáll. Ti tapasztaltatok ilyen hibát? -
@rglaaf
veterán
Ps5 ön merre találom a chat buttont most nem találom tudom alap az R2 de át lett bindelve
-
Hedon
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Megrpóbáltam, köszi a tanácsot.
Itt fejtik ki a különbséget, ami egyébként elhanyagolható: NVIDIA's Control Panel FPS Limiter VS RivaTuner VS In-Engine: An analysis of their frame time consistency and approximate input lag. : r/allbenchmarksÉn nem éreztem változást, de egyébként a problémám nem ilyen jellegű.
A 7700K az alaplapom legerősebb processzora, itt nincs mit tenni
-
astrojoe12
tag
Szerintem most kéne megpróbálnod a rivatunert 75 fps korláttal,amit szigorúan a rivatunerben kell bellitani. A freesync lehet jobb kikapcsolva.
Azért mondom ennyiszer a rivatunert, mert az teljesen másképp korlátozza az fps-t, mint a többi progi vagy a játék, sokkal hatékonyabb, mert a frametime is kisimul utána, amitől sima lesz a játék futása az egyik videó szerint
Ha esetleg mégsem jön össze, akkor sajna erősebb proci kellene.
Nézted már hogy a bios milyen procit enged az alaplapba, ami gyorsabb?
-
Hedon
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Hwinfo nem jelez throttlingot, de a 7700k egyébként is egy kazán. Ez érintetlen, kupakos.
Időközben megnéztem a g-sync-vizsgáló ingával, meg próbálgattam adaptív szinkron nélkül is, illetve freki csökkentéssel:
Ha a windows-ban is leszedem 60Hz-re, és csak a v-sync ON, akkor vajsima a játék, de az alsó 1% arány százalékosan kb ugyanannyi, mint freesync-kel 75Hz-en. Érdekes.Ha csak a játékon belül állítom be 60Hz-re, akkor talán kicsit simább a game, de nem az igazi.
Ha minden korlátozást kiiktatok, szétcsúszik a kép a picsába, és hiába 100 az FPS, akadozik. Nem élmény.
Rájöttem, hogy a monitorom nincs a hivatalos g-sync kompatibilitási listán, és utánanéztem a problémáknak is. A játék közben előforduló pár másodperces fekete kép g-sync kompatibilitási probléma (az én monitoromnál 60 Hz felett jellemző a tapasztalatok alapján). Esetleg érdemes egy másik DP kábelt, vagy egy újabb hdmi-t kipróbálni.
Konklúzió: Marad 75 Hz, freesync ON, Vsync-kel és képminőséggel lehet játszadozni, egyébként ezek nem csinálnak csodát.
A helyzet romlása a game és az oprendszer frissítései miatt lehet, de ezt a 7700K-t lealázza még a nappaliban szolgáló ryzen 3300x is, annyira öreg. Ahogy mondtam, a BF2042 az öreg vasak utolsó játéka. -
Zsolesz1885
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
A fő probléma az, hogy a 7700k a játék alatt 95-100%-os kihasználtságban mehet neki és egy ilyen procizabáló játéknál nem marad másra szufla. Ennek a játéknak kell már a fejlettebb csipsz
-
astrojoe12
tag
-
Hedon
tag
Apropo, képméretezéssel (és élesítéssel) próbálkozott már valaki? A BF2042 nálam időnként hajlandó volt együttműködni, és az alsó 1% átlag FPS is jobb lett, és nem is lett igazán csúnya a kép - bár látszott, hogy élesítve van.
-
Hedon
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Az én vasam processzorgyenge, a tiéd kevésbé.
Ehhez szerintem nem kell rivatuner. A VGA szoftverének tudnia kell kezelni. A játékon belül pedig nincs ilyen beállítási lehetőség.
A másik hozzászólásodban hivatkozott videó hozzászólásainál az egyik kérdésre a videó készítője azt javasolta, hogy gsynces monitor esetén nincs szükség az fps korlátozására. Ez ellentmond annak, amit eddig olvastam a témában, és valószínűleg nem igaz, mindenesetre utánanézek/kipróbálom. Az FPS további korlátozását is meg fogom próbálni, de ahogy írtam is, engem az zavar inkább, hogy a helyzet romlik, és nem tudom, hogy mi az oka. Bosszantó
-
Hedon
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ugyanmár, ez szubjektív és egyébként is hangulati kérdés. De inkább átfogalmazom: jobban futott.
Én csak TDM-ezek, és átlagosan annyit kapok, amennyit adok. Gyakran viszont ügyes vagyok, és 2x annyit sikerül ölnöm, mint amennyiszer halok. Az élményt még most is egyedül az rontja, ha beszaggat. Még a szellemileg és morálisan hátrányos, fejlődésképtelen, akaratgyenge, töksötét cheatereket is úgy fel tudom idegesíteni, hogy néha kilépnek a játékból, mindezt ezzel az öreg vassal - tehát nekem megfelel, illetve csak egy hangyafasznyit vagyok elégedetlen.
A romlás viszont egyértelmű, és ezt BF1-ben is észrevettem. Talán lesz egy pont, ahonnan nem romlik tovább, és akkor azt megszokom. -
Lendova
őstag
-
astrojoe12
tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Jó megfigyelés, de nem teljesen így van. Ha korlátozod az fps-t,pl 150-ről 70-re, akkor több erőforrása marad a gépnek és az alacsonyabb 1% fps is magasabban lesz. Úgy tapasztaltam, hogy 60-70fps már kiszolgál mindent, ha sima a frametime grafikon. Olyankor a magasabb fps már nem tesz hozzá az élményhez, csak hangosabb lesz a gép ventillátorok miatt.
Ha fontos a közelharc, akkor ezredmásodperceket lehet nyerni azzal, hogy a grafikát úgy állítjuk be, mint a legjobb bf játékosok. Full Low.
-
Zsolesz1885
tag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Arra nem árt figyelni és előtte megnézni hogy full grafikán milyen minimum (1%) fps számok vannak mielőtt korlátozza a rivatunner-ben. Mert az hogy egy ideig pl. 130 az fps az csak egy dolog, ha közben meg a minimum érték meg pl. 62 fps.
Mindenki az FPS számot nézi a játékban, holott a legfontosabb adat az 1% vagy 0.1% bár ez inkább elhanyagolható.
-
válasz
Lendova
üzenetére
Persze, de én nem foglalkozok vele...mondjuk nem a BF2042 miatt cserélgetem a hardvert.

Amúgy nekem nincs bajom ezzel a 120-150 fps-el, nem érzem, hogy az miatt hátrány érne.
A The Finals-be többet számít, ott a dlss-t már balanced-re kellett raknom, hogy ne nagyon menjen 180 alá, de az pörgősebb cucc azért. -
-
v!ct0y
veterán
Nem láttam a topikban, de ez jó lehet a Telekomos nettel szenvedőknek.
[link] -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy hány gépen fut el ez a játék 200fps-el.
Nálam 120-150 közöttmegyment 7800x3d/RTX 4080 kombóval.
Persze lejjebb lehetne venni max-ról pár dolgot, de akkor minek játszik az ember... szar is és még szarul is nézzen ki....?
Más: az a mód (elfelejtettem a nevét), amikor BC2 pályák vannak, az megy még?
Úgy értem tolják azt, vannak szerverek?
Ahhoz volna kedvem. -
astrojoe12
tag
Magas fps + instabil farmetime = akadozó játék,
Alacsonyabb fps + sima frametime = sima játék közelharcban is.Ezt a videót nézd meg a frametime-ról, régi de most is aktuális:
.
-
astrojoe12
tag
Szerintem más lesz a gond, nem feltétlen az egész vas gyenge. Nekem sokkal gyengébb videokártyám van, mint neked és simán fut a játék. A rendszer memória ddr4 16gb, mint nálad. A videó ram nálam is 8gb, de a kártya sokkal gyengébb a tiédnél. Nekem csak egy radeon rx590 8gb van, a te nvidia 1080 8gb kártyád 40%-al erősebb. A procim egy ryzen 5 2600x, ami viszont 10-20%-al erősebb a te procidnál.
Nálam a játék totál simán fut, nincsenek droppok és fps esések. Rivatunert használok az fps korlátozáshoz, mert az sokkal hatékonyabban kezeli, mint a játék saját korlátozása. 70fps-re korlátozom és így a frametime totál egyenes vonal, ezért nincs semmi akadás.
Szóval szerintem első körben próbáld meg a rivatunert használni fps korlát 60-70-re, és ha így sem az igazi, akkor nézz egy procit, amit még elbír az alaplapod és erősebb a mostaninál. Ez tűnik a leg olcsób fejlesztésnek.
-
pandras83
őstag

-
Ilyen gépen ez a játék sosem futott jól...

Nem az OS avultatja el... egyszerűen már túl régi a hardver/tech hozzá.Framerate-et sem érdemes szerintem korlátozni... az a legjobb ha nincs limitálva és hagyod mindig a maxon futni, legalábbis az input lag meg minden szempontból... grafika meg ugye low, vagy olyan ami minnél nagyobb fps-t enged...
Ehhez a játékhoz nagyon kell a 150-200 fps legalább (akkoris ha a monitor nem jelenít meg ennyit), ahhoz hogy "jó" élmény legyen és úgyérezd van esélyed a párharcokban kb mindenki/többség ellen.
-
Hedon
tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Kezdetben jól futott ez. Azt mondta nekem a szervizes, hogy az oprendszer frissítései teszik elavulttá a hardvert, tehát nem is maga a game, hiszen az korábban szépen szaladt. Nemtom.
-
stoon
addikt
nálam ma a sok konzol huszártól akadt szerintem.... mint mindíg..... ki is léptem....
az hogy nem ott van ahol látod , szerintem a "ping" befolyásolja (rengeteg kínai, orosz ,amerikai stb -t sodor össze a szerver, mert kevés a játékos állomány) sajnos ezen nem lehet mit tenni max az alt+f4 combó hatásos...
-
Hedon
tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
A VGA szoftvereiben, nálam az nvidia vezérlőpultban, vagy az nvidia alkalmazásban. A monitor frekvenciája alá kell lőni mondjuk kb 3 értékkel.
Két linket ajánlok a témában:
G-SYNC 101: Optimális G-SYNC beállítások & Következtetés | Blur Busters
G-SYNC 101: Zárás GYIK | Blur Busters -
Hedon
tag
Régebbi konfigok utolsó játéka a BF2042, de nekem egyre rosszabb a helyzet. Akkora laggok vannak, hogy nemigaz. Mondjuk azt is észrevettem, hogy ha sok a fogyatékkal élő (cheater) a pályán, akkor nagyobbakat akad, de ha van nekünk is cheaterünk, akkor jobban szalad a game.
Olyan is van, hogy egy meccsen át többeket is sokszor telibelövök M1-gyel, és szaladnak tovább sértetlenül (nincs találat, pedig rálövök, nem mellé). Meg minden meccs elején elsötétül a kép 3 mp-re.
7700K, 1080 8GB, 16GRam freesync, 75 mhz, max 72 fps-re lőve lemegy akár 40-re is, de 72-nél az alsó 1% átlaga 60-40 között mozog. És a beállítások nemigen változtatnak érdemben semmit, ultrán legalább viszonylag szép a játék. Ezek TDM-re érvényesek, bonyolultabb játékmód szinte játszhatatlan.
Kár, hogy a régi professzoroknak elvette az intel a húzogatási lehetőségét. Megöregszünk, elavulunk, kihalunk, és ha így megy tovább, unatkozni fogunk. -
Árpi001
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Értem,köszönöm.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
A napokban vettem egy Lenovo P 51 laptopot.
Ez a konfigja: [link]
Megvettem a BF2042-öt,de nem viszi.
A Battlefield 4 -et gond nélkül futaqtja.
Elképzelhető hogy a gép kevés ehez vagy más gond lehet? -
Zsolesz1885
tag
IntelKiller7: Igen, elég kemény droppok vannak benne, az FPS nálam teljesen instabil volt mikor kipróbáltam.
bul07: BF sorozat elég sok részből áll, azért azt el kell ismerni hogy mindig valami újat kihozni belőle, nem egyszerű dolog, és vannak hullámvölgyek mint mindenhol az élet területén.
Ráuntak? Én már a Bad Company 2 óta BF-ezek az pedig nem most volt, és azóta se unom a sorozatot. Az hogy az EA meg a Dice elkúrta a 2042 startját és eléggé rossz volt a fogadtatása, ez mára már elmúlt. Teljesen játszható a játék és sokan nyomják, főleg hogy már egy ideje 4-5 euróba kerül.
Nem bántom a Delta Force-t, minden tiszteletem a fejlesztőké hogy pénzt/időt tesznek bele és ingyen játszhatsz egy BF alternatívát. Én is adtam neki egy esélyt, nem mondom hogy nem lehet benne ellövöldözni, de már az elején éreztem hogy nem az én játékom. Hozzám hasonló veterán BF-esek nagyjábból tudják ezt az érzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Eladó 2 db pixel 7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De x (~30 perc) játék idő után ismét újraindult a gép