Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
t256
őstag
Tegnap kezdtem elveszíteni a játékba vetett hitemet.
Canals HC TDM-en ahogy leszedtem valakit, rögtön kaptam egyet hátulról. Szinte minden alkalommal.
Amúgy is mostanság úgy tele van a játék vérprofikkal, hogy mozdulni nem lehet. Nagyon sok a spawnkill.Amikor megvettem a játékot arra számítottam, hogy multis tapasztalat nélkül nem fogok tudni érvényesülni, ahhoz képest elég jól ment a játék.Az első ötben mindig benne voltam.
Most viszont kör végén mindig a lista alsó felén találom Magamat.Már úgy voltam, lassan törlöm is a gépről. Egy órája felmentünk haverral, végig TS-en kommunikálva és ez lett a vége: Kharg CQ.
Nagyon ment! Sokat számít a csapatmunka ha csak ketten vagyunk akkor is.Scavenger mód jónak tűnik. Főleg, hogy senki nem tudja magával vinni a kedvenc fegyverét, így mondhatjuk egyenlően indul mindenki.
-
kisza25
félisten
válasz
k.soma #30681 üzenetére
ha az egér gyorsítva van akkor kihagy pixeleket, pl. teljesen jobbra van húzva a csúszka, akkor minden második pixelt kihagyja az egér, így nem lehet vele olyan pontosan célozni,
ez mellett ha lassan húzod az egeret pl. jobbra és 5cm elmozdulással 180fokot fordul a karakter, ugyanúgy 5cm-et húzod, de gyorsan akkor viszont 100-at vagy 380fokot ezért kiszámíthatatlan lesz a viselkedése a karakternek röviden ennyi, olvasd el a linket és megtudhatsz mindent ezzel kapcsolatban -
Gyula84
veterán
Nálam már megint telepített valamit az origin
-
prokxy
veterán
válasz
kisza25 #30675 üzenetére
Hali!
Tegnap én is megcsináltam azt az egeres dolgot, nagyon más lett...eddig accuracy max 14-15 volt, msot a legrosszabb lett 17!
CQ-eket, majd egy TDM meccset toltam, K/D-m végig 2 felett volt, 2x 3 felett, a TDM is 67/22-vel zárult!Ja igen, ennyi fejest még nem osztottam ki sosem!
Köszi Anfanger!
-
kisza25
félisten
válasz
p0rch_m0nk3y #30673 üzenetére
nem
csak a gyorsítást és rámutatás pontosságát kapcsoltam ki, ami eddig be volt kapcsolva
amúgy tudnám makrózni akár 20 különböző makróval a bill-t is, de ilyenekre nincs szükségem, nekem az az eredmény számít amit önerőből elérek, így tudom, nekem pont ez adja az élményt, hogy fejlődök -
SkyS1gn
félisten
válasz
p0rch_m0nk3y #30665 üzenetére
Nem feltétlen, nálam a játék a hangszórómon van (Creative T6100) A ts, skype meg a fülesen hallom
Bár úgy van hogy az Asus hangkarin van a hangszóró és az alaplapin a fejes ezért szeparálható el -
válasz
p0rch_m0nk3y #30669 üzenetére
még keresem az alternatívákat
-
kisza25
félisten
ha ránézel az általam használt fegyverekre, nekem lehet ebből előnyöm, 48 fegyverrel vagyok 500 kill felett és a többit is kimaxoltam pár kivétellel, a GUNMASTER is fekszik, ez hasonló lesz CQ DOM.-al keverve,
a stukkert ki választhatod
más: eddig nem voltam nagy multis kb. egy éve fertőződtem meg, tegnap futottam bele egérbeállításokba, mit mondjak ég és föld így játszani, már elindult felfelé a K/D-m pedig 1 délután állítottam át -
válasz
p0rch_m0nk3y #30665 üzenetére
hát akkor asszem nem fogok füleselni, az 5.1 élményt nem áldozom be (nem egyszer mentette meg az életem
)
-
vg
addikt
Tegnap éjjel összejött egy jó kis magyar 4 fős squad, tök jó volt, füles minden... éppen szedtem le tankokat, heliiket javeiln-el amit az egyik recon játékos mindig bemért soflam-al... erre hirtelen jól bannoltak a vége felé a szerverről. Írtam a szerver tulajnak, aki tök rendes volt bár olyan angol akcentusa volt alig értettem de dumáltam vele fülesen. Elmondta lehet a spawn camp miatt bannolt az admin(azt se tudtam mi az), de mivel ilyet nem csináltam, szólt és leszedték a bann-t arról a szerverről. Azért ez bosszantó.
-
Sziasztok!
Logitech z-5300 hangszóró szettem van, nem akarok semmiféle fülest venni viszont szükségem lenne egy jó mikrofonra mert a tegnapi co-op partim az itteni kollégával elég káoszos lett
3szor ugrottunk neki az exfiltration map-nek:
csapó 1: kifagyott a game
csapó 2: olyan bugot kaptunk a pálya végén hogy a humwee-kből nem tudtunk kiszállni és bevittek minket egy sufniba
csapó 3: én csesztem el, szitává lőttek meg a gyógyító kollégát isSzóval kéne egy mikrofon
-
DeadMeat
nagyúr
[link] Egész jó lesz ez.. Ps3, de legalább gameplay.
-
xavix13
őstag
Nem 0,1$ a minimum amiért DRM free gameket kapsz.
1$-ért jár az összeshez steam kulcs.
Aki az átlag felett fizet (jelenleg 5,41$) az megkapja a "kiemelt játékot" is, jelen esetben a Saints Row-ot.Ja és érdemes még most megvenni, mert ha később lesznek bónuszok azt ingyen megkapod akkor is ha most csak 1$ fizettél. Később csak azt is az átlag felett fizetők kapják meg.
Mondjuk most nem biztos hogy lesznek bónusz játékok, mert ilyen kiadói pack még nem volt.
Számozott humble bundle-ökhöz eddig mindig járt 4 bónusz játék. (Természetesen azok is steam kóddal.)Remélem már megvetted és feleslegesen írtam le.
Ja még valami, a pénzt tudod szabályozni hogy hova menjen. Húzd át a csúszkát hogy az egész a THQ-nak menjen, mert alapból csak 65%-ot kapnak az összegből. Szegény THQ az utolsókat rúgja.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
heli kedv az utóbbi napokban újra ON!
-
gyuromoj
veterán
Négy TDM után kezdem úgy érezni hogy lesz ennek értelme, csak neki kell feküdnöm. Lőttem egy 126m-es HS-t, örültem mint majom a farkának.
Szoknom kell hogy nagyon gyors a játék.
Miért van az hogy én rálövök valakire sniperrel fröccsen a vér, rámlő kb. 2-3-at és meghalok?
Ribbonok mire jók?
Amik megnyílnak kiegészítések(távcső, irányzék, stb.) azokat hogy tudom használni? -
jilian
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #30591 üzenetére
Én is azt hittem , hogy a Dupla XP miatt lettek ezek az emberkék annyira aktívak de
Sajna én is belefutok ilyenekbe, és úgy ki tudnak zökkenteni a jó kis ritmusodból, amikor annyira lehetetlen helyzetekben/módon lőnek le....
Hanyagolom is egy picit a játékot, drága volt az egér/bill.... -
ingalls
senior tag
Szerintetek van valami abban, hogy alacsonyabb felbontáson jobban látsz a pályán és ennek megfelelően ügyesebben tudsz hősködni?
-
xavix13
őstag
Esetleg ha valakit érdekel: The Humble THQ Bundle
-
sixpak
nagyúr
Hát ez?
Ez még odébb van ,nem?
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz
p0rch_m0nk3y #30630 üzenetére
Hát, ha a T-UGS-ot rakják le (és tudja is használni) akkor nem olyan easy.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
gyuromoj #30624 üzenetére
Én is csékről váltottam (1.6) az első 25-40 óraában megfordult a fejemben, hogy eladom a picsába annyira nem ment.Aztán rááll az ember szeme, keze már az ellent legalább észrevettem, ha lelőni nem mindíg sikerült.De összeszedtem magam és megszerettem
Igaz időm nincs rá sok, de napi 1-2 menet azért meg van.Ziba, vagy tdm, hosszú canquestekre már sokszor nincs energiám..
Na de száz szónak is egy a vége: kitartás.Tanuld meg kezelni a fegyók recoilját és jó lesz minden.(üres szeró üres falra rálősz, ect de gondolom ezeket a "trükköket" vágod)
-
Def26
félisten
-
Lares
csendes tag
( Szolnoki Tescoban van még min. 3 db BF3 PE 5340 Ft ha kellene valakinek! )
-
gyuromoj
veterán
Játszottam két TDM meccset a Canals.os mapon. Mind a kettőt buktuk, de az tuti hogy bele kell ölnöm pár száz órát hogy felvegyem a ritmust. CS-het szokott emberként ez még nagyon nem megy, de ettől függetlenül tetszik.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
klánunkba felvettünk egy srácot, igen jól nyomja a TV-t, mindent kilő elsőre még a jeteket is
ő az, baromi jó vele helizni
-
Def26
félisten
"25 kill assists with the laser designator" Ezt hol a legkönnyebb összeszedni? És milyen taktikával?
Illetve ez mi pontosan?
"10 pieces of enemy equipment destroyed with the EoD bot" -
Felvettem páratokat innen a fórumról, remélem összejön pár co-op társ
-
Gulyopapa
addikt
Off : a Far Cry 3 full beállításon nagyon eszi a rendszert
On: -
Sabre
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #30591 üzenetére
morcos is voltam tegnap, mire találtunk szerót. De az a caspian ahol a csapattársad is ott volt végül jó lett, kapták....csak az a fránya bf3.exe jókor halt le nekem
-
ch003067
addikt
Az ilyen ban nem fog feloldódni sose ?
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Your KPD rate is to high ! You are under investigation!
Aktív témák
Hirdetés
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest