Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
v!ct0y #28599 üzenetére
Nosharon CQ módban az "E" zászlót foglaltuk, simán hallottam, h fentől a szikláról, jobb hátulról lőnek, mögé kerültem és leböktem! A többiek TS-en nem hitték el, h ezt hallom!
A Roccat Kave + Xonar DX erre képes.
Tény, a BFBC2-ben vagy a CS-ben ezerszer jobban kivehetőbbek az ellen mozgásai.
-
biggamer
veterán
Ha valaki szeret röpködni helivel azzal szívesen társulnék ... a vezetés még nem megy annyira ... de lelkes gunner vagyok !!!
biggamerHUN a böcsületes nevem !!!
-
biggamer
veterán
-
Gippo
senior tag
válasz
dilipok #28594 üzenetére
Teljesen igazad van. Tapasztalat nélkül írtam véleményt, közben emiatt én is elkezdtem érdeklődni egy másik topicban, hogy mennyire reális a fejhallgatón az 5.1. Volt anno komolyabb 5.1 rendszerem, viszont azt sajnos játék közben nem igazán tudtam kipróbálni, főleg ilyen komolyabb játékban mint a bf3.
Jelenleg sztereón nyomom, alsó-középkategóriás stúdió hangfalakkal (zenekészítéssel foglalkozom) és war tapes+enhanced stereo beállítással teljesen meg vagyok elégedve, pl elég szélesen kapom a hátsó hangokat, hogy tudjam, hogy az a játékban mögöttem van.
-
dilipok
veterán
ne haragudj, de ha meg csak nem is probaltad, akkor minek kell szapulni valamit? Van akinek normalis 5.1-e sincs... ezek leginkabb kompromisszumos megoldasok. Termeszetesen soha nem is fogja utolerni hangzasban egy komolyabb 5.1/7.1 rendszer hangzasvilagat. De ha valami velemenyed van, nyugodtan lehet menni a fentebb emlitett topikokba okoskodni. Bar javasolnam egy normalis sztereo vagy terhatasu fules kiprobalasat elotte
-
Gippo
senior tag
ne haragudjatok, de 5.1 fejhallgató?... nem tudom milyenek, de csak gondoljatok bele, hogy mennyire nem adhatja vissza azt amit mondjuk egy egészségesebb hangfalas rendszer meg igen. Mondjuk ami lehetőleg nem egy olcsóbb creative, logitech stbstb...
-
dilipok
veterán
válasz
DjEszti #28588 üzenetére
de sztereo, terhatasu, zart, nyitott, nagy, kicsi...
ezekben a topikokban nagyobb valoszinuseggel kapsz segitseget. Fejhallgatok, 5.1es es gamer fejhallgatok
-
DjEszti
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó kis fejhalgatót a játékhoz?
-
Winne
nagyúr
Azaz.
Váltottam külső nézetre a leszálláshoz és mikor észrevettem nyomni akartam egy print screent, ami a bill másik felén van, cserébe lezuhantam és még a kép se lett jó, aztán csináltam egyet fekve.
Gerilla meg fejre rakta a tankunkat, arról is csináltam.
Hősiesen próbáltam felhegeszteni, de nem hagyta magát.
-
sixpak
nagyúr
-
GERIlla83
tag
Hogyan lehet törölni a Battlelog-on az ismerősök közül?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Gyula84 #28571 üzenetére
Amikor elkezdtem CQ mapokon játszani nekem is meredeken emelkedett minden görbém, pedig előtte is nagy csíter voltam
3-4 nap alatt az SPM 4xx-ről majdnem 700-ig emelkedett.Ez csak egy példa, minden statom emelkedett hirtelen. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlen jelenti hogy valóban csalt is.Btw.: Fúú de felbaszott az az aek-es buzoid zibán...
-
batai15
félisten
Holnap 6 után énis beszállnék majd
-
dilipok
veterán
válasz
dilipok #28565 üzenetére
Mondjuk ez alapjan neked kell felkeresned az evenbalance-t:
"We can not lift any global bans and you must contact Even Balance to resolve this. Appeals for Global GUID Bans will be denied"
Lasd: How to appeal a ban
Tobbet nem sikerult kideriteni. Sok szerencset.
-
apollo12
veterán
válasz
dilipok #28563 üzenetére
oda is irtunk, és nem, csak egy 3 fél vonhatja ki, azt meg nem tudjuk ki
We do not find this violation to be triggered in error, and it will not be removed. It is at the discretion of the third-party ban list administrator to remove any ban given as a result of this violation.
-
-
apollo12
veterán
válasz
csapee #28532 üzenetére
semmi minden alap
de most ezt kaptam válasznak :
Hello riki12,
the following ban entries are connected to your GUID:
- GUID: ce1773ef1320d90ef85fd942a83c866c
- Violation: (GAMEHACK) #80747This violation was triggered by Evenbalance and is only being held by GGC-Stream.
This ban will persist until Evenbalance informs GGC-Stream that this violation was triggered in error.Best regards,
Forseti, GGC Admin -
k.soma
senior tag
Close Quarters-es assignmentek közül a második sorban a jobboldali megszerzéséhez ezt írja: 100 kills with carbines. Mik a karabély fegyók?
-
batai15
félisten
Mik ezek a service starok?
-
Mappa
addikt
fegyvereknél mennyi a maximális Service Star amit össze lehet gyűjteni, 100? mert én most ACR-nél pl. 40 tartok
-
bajaki
őstag
Tegnap délután játszogattam én is, elég jól adta, bár így is elég ronda még az ölés/halás arányom.
Kaptam célzókat, meg lézeres irányzékot, egyre jobbak a fegyverek.
Csak elég unalmas egyedül gamelni, haver meg most nem akarja megvenni a játékot.
Vagyis nem unalmas, hanem sokkal jobb lenne ha közben tudnánk dumálni.BFBC2-ben toltuk mostanában tört szerveren, de elegem lett a laggból, meg hogy folyton ledobál, meg a nap 10%-ban működnek csak a szerók így inkább megvettem a bf3-mat.
Szerintem elleszek vele egy darabig.
-
Winne
nagyúr
válasz
prokxy #28525 üzenetére
Ugye mondtam, én még egy lézert tettem rá, meg egy reflex kukkert.
@(#28526) p0rch_m0nk3y: vicces is volt az biztos, bár már jobban megy, találtam egy köztes sensitivityt, amivel tudok már fordulni rendesen, már csak gyakorolni kell, meg egy pár tippet kell adnod és menni fog.
-
Gyula84
veterán
válasz
Anfänger #28531 üzenetére
Hát mivel olyan furán írta gerilla mintha nem is tudna a csalás fogalmáról ezért írtam, hogy én tudom ez nem azt jelenti hogy csalok is
(#28530) Sabre
Azért léptem ki, mert nem láttam Winniet a csapatomba és azt hittem kilépettígy kiléptem és akkor láttam még játszik, de akkor meg már nem volt kedvem visszamenni
-
-
Gyula84
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #28516 üzenetére
G3-al nem volt olyan egyszerű az m16-od ellen
(#28517) DeadMeat
Azok a piszkos fantáziák(#28519) Winne
Próbáltam kitűnni a többiektől(#28528) Anfänger
Ezt hogy sikerült összehoznod?(#28503) apollo12
Idáig. -
prokxy
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #28526 üzenetére
A felbontás sztem mind1, nemtom, h mi a gond, de bazira bosszantó. Főleg szerverek keresésénél, meg a kiválasztásnál, h CQ, Rush, stb. Rendesen akadozik. :S
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
-
prokxy
veterán
Chrome alatt nektek is dög lassú a battlelog és szét vannak csúszva a dolgok? Már rég ilyen, nem új keletű a dolog...
Ha explorer alatt nyitom meg, akkor nincs ilyen probléma.szerk:,
Winnie! Múltkor említetted az ump45-öt, h az milyen jó fegyó: tegnap kipróbáltam este még egy lefekvés előtti TDM-en, össze is hoztam vele egy gyors 17/2-s K/D-t!Nagyon adja az a fegyó, pedig még nincs rajta semmi kieg sem. Ma-holnap össze is hozom vele az az ump45-ös öcsit.!
-
-
batai15
félisten
Most az m4 assault fegyvert favorizálom, maradjak elsőnek egy fegyver csoportnál, azt maxoljam ki? vagy lehet többet is egyszerre?
-
Gippo
senior tag
Ez az A-91 nem is olyan rossz fegyver... nektek mi a véleményetek róla?
-
Winne
nagyúr
válasz
p0rch_m0nk3y #28505 üzenetére
Kár, hogy nem maradtál, utána cq-ra mentünk, én vezettem a helit és volt csávó aki minden áron be akart mellém ülni, hogy én vezessek. Gondolhatod mi volt ott...
@(#28515) G4ula84: lehetett azt nem észrevenni?
-
batai15
félisten
Na meg volt az első 1-2 kör battlefield.. hát ez valami nagyon epic
lezuhantunk a háztetőre stb, bár ellent még alig láttam , nem hogy öltem de nagyon adja
fps is elég szép, conquesten 39re ment le, alább nem .
De hol vannak a starter kites cuccok? aza 15 fegyver + ruhák? -
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
F_Zolee #28507 üzenetére
ja értem... ma ott seine crossingon is 2 perc alatt bebaserapeltünk titeket, jó kis csapatod volt
aztán miután leléptél elkezdtünk haverokkal mortarozni, kicsit engedtünk a nyomáson, már vissza is foglaltak mindent
aztán komolyra vettük és kitörtünk, tök érdekes, hogy szinte egy jó squadon múlikegy kör
-
kisza25
félisten
válasz
nekem igen jó csapattársaim voltak 5kör alatt 2xélesztettek fel
engem mindig ellenetek rak be, így balanszol?
HC-hez vagyok szokva nagyon sok lőszer kell így 1 emberbe ez nem gyere be -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Én csak joinoltam Winnie-re. De amúgy néha felmegyek, mert jobb zúzni rajta mint a sült gyökerekkel CQ-n kikapni állandóan.
-
apollo12
veterán
heló ma haveromat ezzel fogadták
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'RH-Imrex3' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision]
azóta csomó szeróra nem tud fel menni mert ezt írja ki
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'RH-Imrex3' (for 137 minutes) ... Cheater banned by GGC-Stream.com. Ban on GUID ce1773ef1320d90ef85fd942a83c866c. Contact GGC-Stream.com for details. [Admin Decision]
még soha nem csalt, mitől kaphatta?
-
Chereiose
addikt
Megvan az L96 is, hát elég jó, bár vmikor a mellkasra lőttem és nem adta be 1-re, és ezt még a JMG-90 is megölte....
Aktív témák
Hirdetés
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest