- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheldon
tag
Szerintem maximum 30-an, ami számomra eléggé szokatlan volt, én mindig 64 fős szervereken megyek...
Amúgy azt hittem, hogy jobban ki fogok lógni (lefelé) a PH-sok közül, de annyira nem voltam tragikus szerintem...
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
fygaroo
csendes tag
válasz Livius #10352 üzenetére
Áh Livius, már-már hiányoztak az összeesküvés elméleteid : )
Jah nem.Amit írtál minősíthetetlen, nem kívánom venni a fáradtságot, hogy egyáltalán nekiálljak válaszolni.
Alapítsatok klubot madgoattal, úgy látom neki is is elgurult a gyógyszere, aztán majd együtt közösen gyűlölhetitek a cBc-t : ) -
Remington
őstag
mindig tanulok valamit, ma pl. azt hogy újra lehet tölteni a heliben a rakétákat
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
kisza25
félisten
eddigi 202 viper killem 255re nőtt egy kör alatt mennyit számít egy jó pilóta
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
-
Prosector
addikt
Milyen szerver az, hogy: "flagrun only-no kill" ?
Laraxior:milyen beallitasokkal tolod?
-
Laraxior
titán
Durva, ezzel a processzorral, 4300MHz-en vsyncet kikapcsolva nem is esek 60FPS alá Egyszer hullott be 40re de végig 60 felett
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
SkyS1gn
félisten
Holnap már énis melózok, este talán, énis 2naponta voltam, tegnap mondom Bazárnak jöjjön de baszott reagálni pedig tolta de TS-re nem dugta fel az orrát!
(#10372) Laraxior Melyikkel? Én még jóideig maradok 2500K-nál, ha kell majd megcibálom mégjobban, de se az Ivy, se a Haswell nem hozott lázba eddíg, inkább vga igényesebbek a gammák!
Viszont így jobb veszek 40-50ért egy korrekt procit (Enyém 43k volt 2 éve) és elvagy vele.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Winne
nagyúr
válasz SkyS1gn #10354 üzenetére
Most kicsit sok volt a meló, nem maradt energiám semmire. Valamelyik este felnéztem, nem volt egyikőtök sem, aztán néztem valami sorozatot.
Holnap leszek nappal is.
@(#10356) devilinsid3: azzal nincsen gond, lesz lehetőségem rá bőven.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
glspeter1
őstag
válasz devilinsid3 #10366 üzenetére
Csak a BF3 csinálja, semmit sem állítottam.
Próbáltam a CCC profilja nélkül is, de semmi változás.
Csináltam egy telepítés javítást, de semmi.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
glspeter1
őstag
válasz devilinsid3 #10364 üzenetére
Pont azért frissítettem, mert hátha az volt a gond. De nem az.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
devilinsid3
addikt
-
sensejke
aktív tag
válasz glspeter1 #10359 üzenetére
Még régebben volt, de inkább valami driver lehetett a ludas, legalábbis nálam biztos. Gtx 460-al még a Armored Shield megjelenése előtt szinte mindenhol megvolt a 40+ Fps majd driver drivert követett és 20+ Fps. Azóta inkább Low-ra tettem.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
glspeter1
őstag
Csináltak valamit a játékkal vagy csak nálam gajdult meg ?
Az eddigi átlag 70-80fps helyett most van 40-50 és ez nem minden.
Eddig a processzort 50-60%-ban használta, most 80-90%-ban.
A VGA se stimmel, mert eddig szinte fixen 99% volt a kihasználtság, most 60-70%.
Mi a franc ez ?!Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
-
Xirtam
veterán
semmi
[ Szerkesztve ]
-
-
Livius
őstag
Zseniális az új BF3 5v5 kupa, bár annyira hiányos a szabályzat hogy szörnyű olvasni is, hát még a magyar helyesírás központozása miatt is, amit most már nem ártana megtanulni végre az 1 éve kinevezett új szerkesztő gárdának is. Ha meg már a vFeri régi félkész 5v5 szabályzatát próbálják használni (gondolom felkérés nélkül tőle), akkor illene azt legalább már befejezni az igen fontos kihagyott és hiányos részek javításával, így legalább valami saját érdemi munka is lenne benne.
Egyébként most komolyan azt gondoljátok, hogy majd pofára meg lehet valakin állapítani, hogy aim-ozik vagy wh-zik vagy makrózik egy tiszta felvétel alapján és okosan használt csalások után? Még a punkbuster sem tudja a screenshotok-kal felvenni a wh színezését vagy épp a highend hack/cheat menüjét, nem hogy egy szabadon választható akármilyen recorder majd. Okos és nem retardált csalókat csak algoritmussal lehet tisztán elkapni, és a kupákon ők szoktak játszani, nem a public hülyék, akik még a csaláshoz is bénák. Mellesleg még rengeteg rulefuck-ot idézhető hiány van a szabályzatban, de persze majd a BFHU szerkesztők barátai között rendezett kupánál ez mindegy is lesz majd.
Nah meg az igen amatőr szervezésű hungarian air cup ágrajzra, akárki akármit is mond, igen érdekesre sikerült. Az unQL-Mew végül a felső ágról hogyan tudott hipp hopp egyből kiesni? Neki nem volt már fontos helyet biztosítani az alsó ágon a további küzdelmekhez? Igen érdekes!
Az BFHU moderálása meg gyönyörűen jellemzi az ottani trágya minőséget, ha valakinek nem tetszik valami és kiírja ezt, az mindig a bannolással van fenyegetve. Nem gond ez, csak kéne már lassan valami önkritika is, és fejlődési kényszer ebben, és a hírezésben is, mert már csak 1-2 BFHU haveri klán olvasgatja és vesz részt az oldal szervezett eseményein. Persze ha ez a lényeg hosszútávon, akkor csak így tovább a BFHU-nak.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
stoon
addikt
azt irja már csak 162 perc van hátra
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Winne
nagyúr
válasz devilinsid3 #10345 üzenetére
Teheted, melóban megnézem.
@(#10341) stoon: felteszed valahova?
-
LLD
aktív tag
válasz devilinsid3 #10345 üzenetére
Én+TDM,Rush ra értem be úgy hogy nem is vettem!!Tdm még úgy ahogy ment de a Rush pfff!!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
devilinsid3
addikt
-
kungzi
veterán
válasz Bjørgersson #10343 üzenetére
Én is azon szoktam
-
kungzi
veterán
ti melyik szerón szoktatok leginkább játszani? nem premium
-
Winne
nagyúr
Screeneket, vagy videókat csinált a meccsekről valaki?
-
fygaroo
csendes tag
válasz MadgoatLOLZ #10336 üzenetére
Már-már szórakoztató, hogy mi összeesküvés elméleteket tudtok gyártani egy nyomi kis online pár szereplős jet kupa miatt is. Gondolom roppant fontosnak gondoljátok magatokat, hogy úgy vélitek ennyi erőt és energiát szentelünk a tuti kupaszervezési stratégia kidolgozására...
Alig várom mi lesz, ha elindul a mostani 5v5, és a sok pubhero vérpisti elkezdi a keresztes hadjáratot miután 0-9-es stattal esnek ki a csoportok közül.
Gondolom ez a "jutalma", ha az ember szervezni próbál valamit: aki nem nyer, az leköpi a szervezőt. Mert hakk. Mert ez így nem ér. Mert tuti azért vették be két héttel a kupa előtt. Mert nem írták bele, hogy max 30 fps-el lehet játszani. stb stb stb -
LLD
aktív tag
" A meg hogy nem vagy eSportoló, főleg csak arra mutat hogy nem kéne magyaráznod az 5v5 kupáról."
No comment ülj le egyes!Ez egy nyilt bf3 fórum most akkor szerinted??" De akkor miért írsz egy 5v5-ös hírről véleményt?"mert miért ne!!Mert ott nyilvánítom ki a véleményemet amikor és ahol akarom,és szerintem nem sértettem vele szabályt!!"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
hnz_-
csendes tag
ok champion
-
MadgoatLOLZ
tag
Igen, és milyen érdekes, Találtgyereket, miért vették fel pont 2 héttel az aircup előtt? Találd ki te. Az ágrajz úgy lett kialakítva, hogyha összeszedem magam és megverem őt, akkor is minimum 3. legyen. De mivel ő a haverom azt kérte tőlük hogy intézzenek nekem egy 3. helyet, mert tudta hogy őt még nem bírom megverni, ezért én csupa olyan ellen játszottam a döntőig, akinek én magyaráztam el a meccs előtt a szabályokat.
LLD: De akkor miért írsz egy 5v5-ös hírről véleményt? -_- De figyelj, szervezz egy 8v8 cupot, (mondjuk sajnos sokan nem mennének) és akkor beszélgethetünk! A meg hogy nem vagy eSportoló, főleg csak arra mutat hogy nem kéne magyaráznod az 5v5 kupáról.
[ Szerkesztve ]
-
LLD
aktív tag
válasz MadgoatLOLZ #10332 üzenetére
"Megnézném, hogy egy Bazaaron only infbe mit kezdenél"Semmit mert mi így szeretünk játszani!És régen ilyen vót a kupa!!!Ja és nem vok ea sportoló nekem a játék kikapcsolódás,hobbi!!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
hnz_-
csendes tag
válasz MadgoatLOLZ #10330 üzenetére
Ismerem a bfhu-t es en eddig semmilyen bundagyanus esetet nem lattam. Nagyjabol egy eve volt egy ilyen kupa, akkor sem cBc erdekeltsegu csapat nyert sot a dobogo kozeleben sem voltak, legutobbi air kupan is az egyertelmu magyar legjobb jetes nyert.
Most annyi a kulonbseg az 1 evvel ezelottihez, hogy nem jatszik kozre a Clanbase.
Remelem minel tobb csapat megmeretteti magat ezen a kupan.
@LLD: ez 5v5 Infantry kupa, itt nem igen lesz jarmuves osszecsapas. Az ok amiert 5v5, erre tobb volt az erdeklodes ogc ts-n es egyeb mas helyeken. A pontos reszleteket nem tudom ezzel kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
MadgoatLOLZ
tag
-
LLD
aktív tag
" A csapatok létszáma 5 maximum 7 játékost tartalmazhat"Hatalmas szárazföldi és légi csata várható!! Ennek mi értelme van?A régebbi kupák jók voltak még néztem is a közvetítéseket. Kicsit ellaposodott a dolog nem??
(#10332) MadgoatLOLZ:Húúúú ember pont azért írtam poénból!!
[ Szerkesztve ]
-
hnz_-
csendes tag
válasz MadgoatLOLZ #10326 üzenetére
"Örömmel jelentjük be,hogy útnak indítjuk az utolsónak ígérkező Battlefield 3 Magyar kupát."
-
tojaaji
aktív tag
Sziasztok!
Elindítom a játékot és ezt a hibaüzenetet kapom: a program nem indult el mert a msvrc110.dll hiányzik a számítógépéről. -
hnz_-
csendes tag
udv,
ha esetleg valaki nem tudna rola es erdekelne, akkor megemlitenem, hogy a battlefield.hu szervezeseben lesz egy (feltehetoleg) utolso Battlefield 3-s kupa, amig varunk a kovetkezo reszre. nem is szaporitom a szot, itt a [LINK]
-
gali777
őstag
válasz Dexter-2000 #10322 üzenetére
Ahhoz képest neki is sikerült 12 ezret ölni vele
Meg 40% quit rate. Gondolom állandóan ragequit-el
[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
voltam egy külföldi szerón mint mindig....
egy csávó elkezdett sírni az m16 miatt...
mondtam hogy az jó meg minden és elkezdett angolul szidni ami már alapból gyanús volt...
mivel nem tudott jól angolul magyarul szidott gondolván nyilván megérteném
szerencsére sikerült jól felb@szni az agyát ajánlom nektek is 71 évesen nem is értem miért játszik [link]Szép napot!
-
Prosector
addikt
2-3-4 meccsben sokkal nyertek a keletiek... (200-250 ticketjuk maradt)
Egyet mi hoztunk szepen ,amire konkretan emlekszem(160-170 tickettel kb.)
En is koszonok mindent!
Jo volt ez, csak gyengebbek voltunk, lehettunk volna tobben, meg keveset jatszottunk...de akkor is jo volt
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
-
Sósperec
tag
válasz devilinsid3 #10295 üzenetére
Többet is kibírna csak hát na...
Tetőtér, kis szoba, nagy meleg. Hamar felmelegszik.[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
köszönöm mindenkinek a gammát és a lehetőséget kár hogy sokan nem voltak akik igérték azért küzdöttünk
külön köszönet eugabesznak és mexnek!steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
LLD
aktív tag
válasz devilinsid3 #10313 üzenetére
Jól használod a proxidat! A többi meccs milyen vót,kiegyenlített vagy gyengusz??(cq)
-
devilinsid3
addikt
hát, ha a proxi jelez (mivel az egy bizonyos távolságon belül minden földi célpontot megjelöl) és ott egy fal van közöttünk csak tudom, hogy a falat kell lőni
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
LLD
aktív tag
válasz devilinsid3 #10311 üzenetére
TDM ziba velünk vótá volt 16/ valamennyi ellenünk meg 36/x és még is ők kaptak ki!
Nem a shotira gondoltam azzal mész amivel akarsz!Proxsican al meg nem látsz át a falon!!
De mindegy megkaptad az mcomnál a magadét!! De én is mikor 2 cm ről fejenlőttél T 90 el!"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
devilinsid3
addikt
válasz kisza25 #10301 üzenetére
#10303) LLD
mégis mi volt az érdekes megmozdulás? amikor tankban/lavban ültem javítottak, gyakorlatilag nem lehet úgy megölni egy tankot, ha a másikat nem javítják
ziban m16/slug sotival mentem azokkal nem valami nehéz ölni
a végén a rushban meg proxiscan volt (mint mindig) jó, hogy tudom hol vagy/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
pohár
félisten
-
emiki6
veterán
válasz Prosector #10304 üzenetére
Az a baj, ha el is mondod hol vagy, nem ismerem a mapot, szóval...
LLD: Visított is?
Szerk: egy Ziba az már más tészta meg ott hálisten nincsenek járművek!
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
LLD
aktív tag
Köszi a játékot a végére jöttem csak rush,tdm pfff!
devilinsid3: Azért volt 1-2 érdekes megmozdulás!!Te részedről is meg máséról!Na de mindegy azért leszúrtalak mint 1 disznót!!"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
emiki6
veterán
A két fél kör után valamire rájöttem: Gali egy cheeter
Úgy adta a headshotokat, hogy közben sétált/futott, pedig a network cucc nullán van... How the hell?
Bár én is osztottam rendesen nem tudom hogy.
Vannak szerverek, ahol mintha lenne valami rásegítés. Ha megölsz valakit akkor headshot, ha megölnek headshot... Ki érti ezt...Más: Legjobb az volt, hogy "itt van egy, ahol meghaltam" csak azt nem tudtam ki mondta és hol halt meg...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest