- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
aProPeti87
aktív tag
Kár hogy nem tudtam részt venni Nem baj remélem majd legközelebb remélem betudok én is csatlakozni , kutyusom lebetegedett és az fontosabb mindennél .
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
DeadMeat
nagyúr
Ne hari skacok, most jött meg a netem,.. kihagytam a nagy mókát
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
blaca83
őstag
Köszi mindenkinek, Én is kicsit később jöttem és csak 2 kör erejéig tudtam maradni-
Remélem lesz még hasonló szervezés, amire több időt lehet szakítani...
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
devilinsid3
addikt
válasz kisza25 #10296 üzenetére
hát lelépett mindenki nem tudom, hogy a késői időpontnak vagy az "elég volt ez a 3-4 kör"-nek volt köszönhető
remélem a végén csak poénkodtatok, hogy offoljam
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
-
gali777
őstag
Köszi a játékot srácok, jó volt
-
Sósperec
tag
válasz devilinsid3 #10291 üzenetére
Én maradtam volna még de sajnos a technika ördöge közbeszólt. Túlmelegedett a gépem és muszáj volt kilépni hogy lehűljön
Nem bír ki ennyi béefet[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
sajnos hamar meghalt a buli
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
emiki6
veterán
Sebaj, Zibán elvertük volna a keletet.
(én csak bazáron voltam, nem tom volt e ziba )"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #10286 üzenetére
én erre azt válaszoltam, hogy nekem van itt egy kicsi a szobámban...
ííííísszájd
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SkyS1gn
félisten
Azthiszem jó hogy nemmentem, de hallottam mik voltak.... háát megvolt a mai sírás... a röhögéstől...
Heliben:
-"Tv-n van?
-Nem, monitoron tolom!""Akko rakd be a Gujided missilét"
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Sósperec
tag
Köszöntem a játékot!
Nekem elég volt ez a 4 kör.
Három hét kihagyás után azt hittem rosszabb lesz de egész jól ment. -
blaca83
őstag
Sajna csak most kerültem gép elé, de ha tudok akkor még csatlakozom....
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
emiki6
veterán
Ahh. Esélyünk sincs/sem volt. Kéne oda egy Winnie vagy hasonló. Meg sokan leléptek, nekem is mennem kellett...
Maybe next time."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
M^xx
aktív tag
A játék elkezdődött, 10vs10-ben aki, gyertek bátran!
[ Szerkesztve ]
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
SkyS1gn
félisten
Úgy elmentem edzeni hogy totál kiment a fejemből a mai csata
Szóval igaz hogy tisztítja az elmét!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
emiki6
veterán
válasz devilinsid3 #10276 üzenetére
Hamarosan elvileg én is csatlakozom!
5 perc és otthon vagyok, aztán előkészülök és hajrá![ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
devilinsid3
addikt
válasz dejaris #10275 üzenetére
elindítod a ts-t ctrl+s
adressnek beírod az ip-t és enter, bent vagy a szobában egyszerűbben nem lehet leírni, de ha ennyire nem megy nem muszáj használni a ts-t/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
addikt
-
Sheldon
tag
válasz dejaris #10269 üzenetére
TS megnyit, connection->connect->beírod az ip címhez ezt: 91.82.224.70, jelszóhoz ezt: puna, valamint a Battlelogos nevedet.
Azt hiszem ennyi.-----------------------
gali777 és devilinsid3: Oké.[ Szerkesztve ]
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
Sheldon
tag
válasz gali777 #10268 üzenetére
És akkor hogyan lesznek a csapatok?
Mert jelenleg a keletiek a nyugatiak (US), a nyugatiak meg a keletiek (RU)...Squad-ok hogyan lesznek?
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
dejaris
addikt
Na teamspeaknel, hogy tudlak titeket megkeresni?
-
gali777
őstag
91.82.224.70 még egyszer a TS szerver ip címe. A PH! BF3 várakozóban várjátok meg amíg áthúzunk a megfelelő szobába. Itt a BF3 szervert találjátok. pw: puna
-
Sheldon
tag
Ja, hát a ravaszt/egeret egyszerűbb nyomkodni, ahhoz nem kell ész...
Persze az eredményességhez viszont nem árt...
-
addikt
Üdv!
Szóval, némi kínlódás után bejutottam a keletiek szobájába, időnként hallom mások hangját, de a saját hangom nem megy át. Igaz a mikrofonom valami filléres kínai szar, de végülis a célnak megfelel, már volt használva a TS-en. Kérdezem, hogy lesz valami mókolás még ,hogy minden hallható legyen?Tárgytalan a kérdés, úgy néz ki, hogy működik.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
pohár
félisten
na hazaértem én is, mikor kezdünk?
a TS-t fellököm, de mikrofonom nincs, én max írásban tudok majd kommunikálni, de ettől függetlenül lehet lökni nekem a szöveget
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sósperec
tag
válasz devilinsid3 #10257 üzenetére
Nem. Csak nem gondoltam hogy a csirke ilyen gyorsan megsül
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Sósperec
tag
Jelentem a sütögetés hamarabb véget ért mint gondoltam így ott leszek a csatában
Végre a gép is és a játék is működik kifogástalanul. -
M^xx
aktív tag
Srácok, játékosok! Szeretnék kérni mindkét csapatból két embert aki intézkedik teamspeakon, ez ügyben fel is kéne jönni mihamarabb cím: 91.82.224.70 erre azért lenne szükség, hogy zavartalanul folyjon a játék. Két szoba lesz létrehozva erre a célra, kizárólag azok a megjelölt emberek tudnak majd szobába húzni játékosokat akiket kijelöltetek! A szobába lépés után hangerőt kap mindenki, ha valakinek zúg, vagy zavaró a mikrofonja attól meg lesz vonva a beszélgetés joga, amint helyreáll a hangminősége jelezze azt és kap hangot, ha nem sikerül megoldania ne csüggedjen nem marad ki semmiből, csapattársait hallani fogja! Megkérek mindenkit, hogy a Teamspeak szerveren is a battlelog neveteket használjátok megkönnyítve ezzel az adminok dolgát! Teamspeak letöltése itt! Bármi kérdés van írjatok!
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
EczkE
veterán
Éééés megint elfogja árasztani a szervereket a sok hülye, Oroginben 10 € az alapjáték...
Asszem mindenféleképpen!
-
csibe1
addikt
válasz devilinsid3 #10238 üzenetére
Minimum egy professzor kell hozzá aki angol nyelvből doktorált.
Komolyan félelmetes, hogy mennyire lusták az emberek.Nem egy nagyszótárt kell bemagolni ahhoz,
hogy megértsd mit dumálnak-írnak a BF3-ban.
Amúgy nem ártana ha az újoncok a nagy magyarítgatás helyett arról olvasgatnának, hogy melyik játékmódnak mi is a lényege; milyen fegyverek és specializációk vannak a játékban.
Hátha ezáltal is kicsit fejlődne a játékoskultúra, és nem TDM-et játszanának CQ-n.
Akinek nem inge...[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Xirtam
veterán
válasz devilinsid3 #10241 üzenetére
Hát a csapat összeszedés! Stb. Be vagyok zsongva.
-
Xirtam
veterán
Skacok az esti játékhoz az INV hogy lesz megoldva?
-
dejaris
addikt
válasz devilinsid3 #10238 üzenetére
Tobbi ido keresgelni, telepiteni, szenvedni, mint azt a par elofordulo szot kiszotarazni
-
devilinsid3
addikt
válasz SkyS1gn #10237 üzenetére
én nem értem mire fel ez a nagy magyarítás.. főleg bf3ban, olyan bonyolult és kikövetkeztethetetlen szövegek vannak, hogy még a felső fokú nyelvvizsgásnak is nehézségeket okoz
-
Bjørgersson
félisten
válasz killer095 #10228 üzenetére
Innen. Mihez kell amúgy annyira az a rendkívüli minőségű magyar fordítás, mi nem egyértelmű angolul?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
westcoastog
veterán
Normális dolog az hogy kb 500 méter magasan a helikopter vezetőfülkéjéből kétszer kilőttek scoped rpk74-el 1 lövésből?.. Hihetetlen, mekkora droidok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
BF3-hoz van magyarítás ? ugyértem hogy a multihoz?
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
EczkE
veterán
Ma Firestormon egy srác tök lelkesen írt, hogy LOLZ ECZKE IS HERE. Nem tudtam mire vélni és kiderült, hogy látta valamelyik videómat. Jó érzés volt mondjuk.
Asszem mindenféleképpen!
-
kungzi
veterán
jövőhét szombaton én is tudnék játszani, ha fogtok
keleti régió(Debrecen)
battlelog/origin: KuNgZi
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #10200 üzenetére
bass.a meg, eszt csak most kell mondani! akkor nélkülem kell toljátok este
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Sheldon
tag
válasz gali777 #10216 üzenetére
Én is így terveztem, bár még külső dolgok bekavarhatnak, de 8-ra terveim szerint már leszek.
Amúgy most nem fagyott ki a játék, a legújabb CCC-re rátelepítettem(!) a 12.6-os verziót, eddig (lekopogom) működik...
Nem értem mi baja van a BF3-nak, az utóbbi 1-2 napban jöttek elő ezek a hibák, pedig semmi nem lett csinálva sem a játékkal, sem a rendszerrel...✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
gali777
őstag
Azért 7-fél 8 felé próbálja már mindenki összeszedni magát, ne 8 órakor kelljen még a ts-t szétosztani meg ilyenek. A szerver itt van amin játszunk majd. pw: puna A TS-t meg akkor 7 órakor kiírjuk.
szerkesztettem, ott a pw is
[ Szerkesztve ]
-
Olympos
aktív tag
válasz Olympos #10072 üzenetére
Barack leszedve, de kis laptopomon sajnos nem indul a BF3. :S ...csak tölt-tölt és semmi.
Itt, apósnál, nagyon vadon keleten, olyan lassú a net, hogyha újra kell raknom, akkor kb. 24 óra, mire letölti a Premiumot.Ne húzzatok ki a listáról, de lehet, hogy csak követem az eseményeket...
Vki nem tudja streamelni a csatát?Ha nem lesz admin, akkor fel tudom ajánlani a miénket: kidobok mindenkit és a csata idejére levédem jelszóval, ill. átállítom a kívánságotok szerint.
[link] -
EczkE
veterán
hu_DieselX. Ő péhás?
Asszem mindenféleképpen!
-
Sheldon
tag
válasz dejaris #10211 üzenetére
Innen kiválasztod a megfelelőt (Windowsnál az elsőt vagy a másodikat).
------------
Nem volt sikeres a DirectX telepítése, bár most játék közben nem fagy ki, "csak" akkor, amikor belépek a menübe...
-
csapee
őstag
válasz MadgoatLOLZ #10203 üzenetére
A Sssepel-szigetiek ki vannak zárva, ússz át a Dunán jobb vagy bal part most mind1 és jelentkezz be onnan.
Csapee
-
MadgoatLOLZ
tag
válasz devilinsid3 #10204 üzenetére
Igazándiból az IQ-m akartam kitenni, de sajnos negatív nem volt a válaszlehetőségek között.
-
Laraxior
titán
válasz MadgoatLOLZ #10203 üzenetére
Nekem nem, én nem játszok Ill. igen, de máshol
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #10201 üzenetére
nézd meg az életkorát a battlelogon.. vicc akart lenni, de úgy látom itt sokan nem néznek Agymenőket, de kéne, mert Sheldon is ebben a cipőben jár, mint itt sokan
máskor kiteszem az elejére, hogy "vicc következik:"
(#10202) Gippo ha azt tetted volna akkor ez a komment elkerülhető lett volna
#10203) MadgoatLOLZ tekintve, hogy a nyugatiak többen vannak, szerintem az kelet
[ Szerkesztve ]
-
Gippo
senior tag
Miről is szól ez a nyugat/kelet dolog? (tudom, olvassak vissza)
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #10200 üzenetére
2 éves reg a pH!-n? Új szabályok.... Nafene. Te játékod, te szabályaid.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest