Hirdetés
- OLED TV topic
- Logitech szerviz
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZohanKAA
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok túl gyakorlott a win scriptekben, de az alapokat nagyjából tudom.
A firefoxnak van egy permissions.sqlite fájlja ami tartalmazza hogy melyik oldalaknál van engedélyezve az előugró ablak. Az egész cégre szeretném alkalmazni ezt a beállítást és azt találtam ki hogy bejelentkezéskor mindenki megkapja az én előre beállított permissions.sqlite fájlomat csak itt kezdődnek a problémák.
mégpedig hogy ez a file a következő helyen van: C:\Users\user\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\VÉLETLENGENERÁLTSZÁMMEGBETŰ.defaulttehát az utolsó mappa mindenkinél más csak az a közös hogy mindegyik nevében ott van a .default a karakterlánc végén pl "k9j34bm.default"
cd-vel betudok lépni úgy a mappába hogy cd *.default de a COPY-nál már nem fogadja el így sajnos.
copy C:\configfiles\permissions.sqlite %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\*.default\permissions.sqlite
Tudtok erre valamilyen megoldást ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Logitech szerviz
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Jelszókezelők
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest