Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy bat-fájlt írni, de valahogy nem jön össze úgy ahogy szeretném.
Jó volna valami oldal is ahol le van írva minden, hogyan kell ilyesmit csinálni.Szerintem nem állok rosszul, de mivel nem sikerült, ezért valami jól sem.
Szóval a feladat:
Flac fájlok meta adatait kellene kimenteni egy txt fájlba (ez egy bat) aztán a txt-ből berakni egy másik flac fájlba őket. A flac fájlok listája egy másik pl. lista.txt fájlba el van már mentve előre. A meta adatok tárolására szolgáló fájl neve lehet ua. mint a flac csak txt kiterjesztéssel. De lehetnek számozott txt-k is. 1.txt 2.txt.... De egy darab fájlba nem jó a meta adat.
Itt tartok:
for /F "tokens=*" %%a in (lista.txt) do (metaflac.exe --no-utf8-convert --export-tags-to=%%a.txt %%a)
ez jól kiírja a lista tartalmát: for /F "tokens=*" %%a in (lista.txt) do echo %%a Igaz 2x is kiírja, nem tudom miért.
Pl.: echo Születésnapodra.flac
Születésnapodra.flacA metaflac.exe a --export-tags-to= után igényli a txt fájl nevét ahová rakni akarja a meta adatokat. Ja, a lista.txt-ben ékezetes fájlnevek vannak és van amiben van space is. A karakter kódolás rendben van, 852-vel mentem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Witcher topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest