-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Hát nem minden csomaggal olyan csodás az élet...
Van egy nyomkövetett csomagom, 1500 Ft a tényleges összeértéke, egy vacak műanyag asztali mobiltelefon tartó/kitámasztó van benne. Ezt Mo-ra érkezés után megfogták a vámosok, és a státusza 9. napja már Held by Custom
Mégis mi a rákot akarnak a vámosok egy 1500 Ft-os műanyagdarabért? Erre még ÁFÁ-t és VÁM-ot se szabhatnak ki! De be sem kértek tőlem semmilyen papírt a csomaggal kapcsolatban eddig.
Van erre esély, hogy ezt valaha még elengedik, vagy ezt buktam, inkább rendeljem meg újra szerintetek?
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Fizetés szempontjából számít, hogy az oldal tetején milyen pénznemet állítok be? Vagy mindenképpen dollárban számol fizetésnél és csak nekem könnyíti meg a "forintosítást"? -
törölt tag
Sziasztok.
Nem írjátok vagy figyelmetlen vagyok.
http://www.banggood.com
http://eu.banggood.com
Ról érdemes rendelni?
Hol kerül esetlegesen többe a termék?
Melyiken milyen + árakra kell számolni? -
dipeti
senior tag
Nekem is megjött a Banggoodról május 2.-án rendelt tablet. (17 nap)
Az túlzás, hogy szépen be volt csomagolva, de szerencsére nem sérült. PostNL.drop shipping, se áfa, se vám.
-
debcamp
aktív tag
Nekem egy ápr. 22. és 27. (shipped date, untracked -mert ezt ajánlották, hogy hamar megjön, nem tűnik el, nem kell külön fizetni a gyorsaságért meg Tn-ért..) rendelést várok még... pedig már a ~4. hétben vagyunk ~18 munkanappal.. remélem nem kell a 6. hetet is megvárnom és nem jön semmi..
-
Eyesis
őstag
Sziasztok, Lehet elszúrtam, de én nem kértem nyomkövetést... Még azért megjöhet? Mennyi idő után kell aggódjak? 12-én rendeltem, még elvileg nem shippleték..
-
Andralin
aktív tag
Nálam most rekordott döntött a BG:
Egy április 30-án megrendelt csomagot május 1-én adtak postára és tegnap, azaz május 10-én kézbesítette a posta itthon!
-
8zabi
őstag
válasz
Andralin #332 üzenetére
neked lett igazad, tényleg másnak címezték, még a név is az övé volt...
szerencsére sikerült vele beszélnem és megkaptam ami ami az enyém, a legnagyobb poén, hogy kb 100 méterre lakik tőlem
most pedig kell a postától egy írásbeli igazolás, hogy a tn szám más címre szól és mehetek reklamálni
-
-
Andralin
aktív tag
-
8zabi
őstag
van egy rendelésem tracking + insurance kombinációval
a tracking szerint már megkaptam, de nem
bementem a postára, ott kinyomozták, hogy azzal a tn-nel amit kaptam tényleg kaptak csomagot, a város egyezik, csak épp nem az én nevemre és címemre szól
a kérdés, hogy csak a nyomkövetés számát kavarták el és még úton van a cucc, esetleg át akarnak verni, esetleg a címzés hibás a csomagomon?
-
Gaabe
tag
Rendeltem egy sportkamerát, a kínai warehouseból expedited shippinggel, a Posta fogja szállítani?
Hétfő óta shipped a státusz, de még incs TN-em. Elfelejtettem az insurancét bepipálni, már kész volt a rendelés mire észrevettem. Gondoltam az expedited shippinghez jár alapból a tracking, de visszaolvasva a fórumot nem biztos, lehet az insurancéval együtt lett volna. Mennyi idő szokott lenni feladás után a kézbesítés expediteddel? -
Beni2360
félisten
Gyerekek ez nem ULTI ahol bemondom, hogy 2 Ft aztán találd ki, hogy mi az, Ez az egész REBETLI amit vagy elfogják vagy nem. Igaz én akkor játszottam utoljára amikor még csak 10-20 filléres alapon volt a játék.
-
Ayg0
senior tag
válasz
Mitírjakide? #300 üzenetére
Mennyi az esélye hogy nem lesz megvámolva, azaz nem rakják rá a 27% ÁFÁ-t?
"Kockázatelemzés" alapján válogatnak. Ez kb annyit tesz, hogy milyen napja van az ügyintézőnek, attól függ mit enged át. Itt beszél többek közt erről Búzási alezredes úr. Érdemes megnézni, milyen "vérprofin" folyik a munka...
-
Beni2360
félisten
Nem kell elnézést kéni csak meglepő volt a kérdésed. Ha rámész az oldalra és végig vezeted a vásárlást ott azonnal látod a fizetési lehetőségeket. Aztán vissza lépkedve törlöd az árut a pénztárból és mintha meg sem történt volna. Az Aliexpres-nél meg saját rendszerükön lehet vásárolni ami szintén védelmet ad.Oda külön kell regelni. De érdemes beleolvasni a másik topikba a vásárlások végett.
-
FoLey-v
addikt
Üdv!
Még nem rendeltem erről az oldalról és azt szeretném megkérdezni,hogy csak playpal meg bankkártyás fizetési mód van,esetleg nincs utánvételi készpénzes fizetés?
-
Beni2360
félisten
Esetleg valakit érdekel, Office 2.0 Hub adapter 9 1 Splitter
-
-igu-
veterán
BlitzWolf® 40w smart 5-port high speed desktop USB charger with power3s technology
[Qualcomm certified] BlitzWolf® BW-P1 10400mAh 16.2w quick charge 2.0 power bank
BlitzWolf® BW-LT3 Multifunction LED Magnet Light Outdoor Camping Tent Emergency Night Lamp
BlitzWolf® 2.1A micro USB cable 0.66ft/0.2m double sided reversible USB A male to micro BMár csak egy BT hangszóró hiányzik, és megvan minden, amire vágytam.
-
Bornie127
aktív tag
A hölgy téved, mert közvetlenül forrasztva van a vezérlőre. Ugyanilyen van nekem is, illetve van még másfajta itthon, syma x5c, nihui u807, fluoreon 101, ebből csak a nihuinál csatlakozós a motor. A h8 mininél, [link] ami a problémás forrasztani kellene és nincs pákám sem. Az igazat megvallva nem is akarok forrasztani, én egy működőképes gépet akarok.
Képet meg videót küldtem a hibáról. -
-igu-
veterán
válasz
Bornie127 #314 üzenetére
Azt mondja a hölgy, hogy szerintük két mozdulattal lehet motort cserélni - ha tényleg így van (nézd meg újra, hátha - szerintük csak a kábel fix, azt lehet toldani), akkor küldenek másik motort. Ha viszont nem lehet cserélni a motort, akkor fotózd le, és írd meg nekik, hogy nem lehet cserélni, küldjenek másik motort. Esetleg csinálhatsz egy videót a fals indulásról, amit feltöltesz valami felhőbe, és ők meg tudják nézni. Mindenképpen menj tovább a garanciális ügyintézésben, a te tapasztalataid hasznosak lehetnek a többiek számára.
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
A történet, az hogy vettem két darab 13$-os quadkoptert. Egyet magamnak, egyet ajándékba. Elvittem az ajándékot, kipróbáljuk, erre nem megy. Mármint megy csak halott két motor, szorul, nem repül, volt egy elnyírt csavar is. Képet, videót mellékeltem.
Írtam a supportnak, a csomagon volt shipping insurance, új, működőképes gépet szeretnék helyette. Motort sem tudnék cserélni, mert forrasztva van, igazából nem is érdekel mi a baja, mert kellene egy használható.
Ki tudom csikarni tőlük az újat?Dear customer,
Thank you for your email. We are sorry for the inconvenience cause in your order 13219745.
1. You can check if the propellers screwed tight.
2. You can opened the quad body and saw that the motor wires if connected at all to the main board.
3. If it connected that maybe something wrong with the motor. Could you please exchange the defective motor with its diaginal motor to check whether it spins or not?
If not,it is the motor problem. Could you please check what color of the defective motor cables are? We willing to resend you the motor (977948) as replacement. Do you agree with it?To change the motor is easy, just cut off the defective motor cables and connect them with the new motor cables with tape. For better connection, please burn off the insulator on the surface of wires.
Hope to hear from you soon.
Best regards,
Elaine
-
-
dipeti
senior tag
válasz
maj-viktor #308 üzenetére
Hmmmm. Ha PayPal bizonylat alapján vámoltatnak, akkor érdemesebb lenne sima credit cardos fizetést használni a kitűzött cél elérése érdekében?
-
maj-viktor
őstag
Ha az "alacsonyabb érték megjelölésre gondolsz", semmi értelme... több száz csomagot kaptam már "Kínából" - banggodról is 50 felett, soha nem a "valós érték volt ráírva", és sosem kértem a "csalást ezzel", ez már alapból bennük van, hogy kisebb értékét írnak rá.... de ha vámolják ez úgysem ér semmit... nem ez alapján vámolnak - áfáztatnak... PayPal fizetési bizonylat alapján... szóval sok értelme nincs ezzel foglalkozni - "parázni ezen"!
-
dipeti
senior tag
Sziasztok!
Ha minél olcsóbban szeretném kihozni a tabletrendelést akkor érdemes drop shippinget választanom? Írjak esetleg még valami kommentet a seller-nek jelzés értékkel? -
Andralin
aktív tag
válasz
Andralin #296 üzenetére
Időközben megérkezett az a nyamvadt csomag.
Sima postás hozta ki, illetve be kellett mennem érte a postára mert nem voltam otthon.
Az eredeti címke és TN mellett volt rajta egy Deutche Post-os címke és ottani TN valamint egy Magyar Postás címke és magyar TN is, a magyar TN-re rákeresve az csak a kézbesítés napján jelent meg a rendszerben.
Hát ez az EU Express szállítás kínai módra.
-
-igu-
veterán
válasz
Mitírjakide? #303 üzenetére
Ez a csomag épphogy megütötte a 20 eurót, vám nem volt.
A ma érkezett csomagom 23 euró, de arra sokat kellett várnom, mert nem volt raktáron (ezért nem azt írtam fentebb). Arra se kellett vámot fizetnem.
Igazából nem is tudom, mennyi most a vámkötelesség határa, 30 euró fölött még nem rendeltem.
TN-t majd akkor kapsz, ha a futárcég kezébe kerül a csomag, az általában 3-5 nap a megrendeléstől számítva (saját tapasztalataim szerint). -
Mitírjakide?
csendes tag
Az a baj, hogy nekem még nem is él a TN számom... Lehet hogy én is ilyen gyorsan meg fogom kapni, vagy esélytelen? Milyen értékben rendeltél te, ha szabad kérdeznem? Nem volt vámolás?
Bocsi, de még nagyon kezdő vagyok, és most rendeltem először nagyobb értékben külföldről, eddig csak 1-5$-os "vackokat" rendeltem ebayről. -
-igu-
veterán
válasz
Az utolsó Post NL szállítás így alakult:
Destination Country - Malta: (356) 2596 1740
2016-04-22 15:31,Final Delivery - XBX02 (Beat ID),
2016-04-22 07:58,Arrival at Delivery Point - XBX02 (Beat ID),
2016-04-21 19:51,Departure from Office of Exchange - MSIDA (TA XBIEX),
2016-04-21 18:16,Arrival at Office of Exchange - Foreign,
Origin Country - Netherlands: +31 (0) 900 0990
2016-04-18 06:47,The item is ready for shipment,
2016-04-14 08:52,The item is pre-advised,A rendelést ápr. 9-én adtam le, 22-én kezemben volt a csomag.
-
Ciccuka
veterán
válasz
3 hét körül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest