Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Olyankor mi van, ha egy megrendelt és kifizetett, de még feldolgozás alatt álló "ready to process" státuszú megrendelés mellett az "Apply Refund" gomb nem működik!? Máshol feleannyiért megtaláltam pár órával a rendelés után a terméket, gondoltam, lemondom. De bármilyen okot választok ki, csak egy hibaüzenetet kapok pop-up ablakban: "Can't refund".
Írtam nekik az oldalon keresztül közvetlen üzenetet (mert ilyenkor chat nincs ugyebár), de sanszos, hogy holnap elküldik, mielőtt olvasnák az üzenetemet...Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
V/