Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacentos
tag
-
válasz
lacentos #20643 üzenetére
Nem így működik, addig nem hajlandóak elfogadni az elvesztés tényét, amíg a szállítótól nem kapják meg az igazolást, ez nem az ami kell nekik. De indoklásnak jó az email-ben
De a BG-n a szállítási információknál még ez a nyomkövetési szám van?Itt újból küldd el, azzal hogy ez biztos elveszett, ellopták.
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Rendelt vki BlitzWolf® BW-BS14 Pro gimbalt?
Nekem megjött, de a kijelzője nem működik, ahogy nézem a töltést sem veszi fel.
Telefonon rá tudok kapcsolódni csak így a vezérlés kicsit nehézkes.
A legtöbb funkciót ki kell találni -
válasz
lacentos #20641 üzenetére
Igen mert csak akkor adják vissza a pénzt ha a szállító leigazolja hogy nem tudják kézbesíteni, mert nincs náluk, elveszett. Neked nem ad senki igazolást, te csak jelezheted hogy ez biztos elveszett, mert a szállítás kezdetétől számolt 15-20 napon belül meg szokott érkezni.
-
lacentos
tag
Már irtam nekik kérem vissza a lóvét de már kétszer azt írja várni kellene még egy hetet blablabla... Belinkeli a nyomkövető oldalt ahol van a nyomkövetési szám, de alatta az összes hozzászólás arról szól nem kapták meg a cuccot.
Ma reggel megint írtam eltelt töb mint 40 nap a rendeléstől számolva mire várjak.
Gondolod vissza utalnak vagy máshol kell nekik jelezni. -
lacentos
tag
Az életszerű lehet,hogy 07.09.-i rendelésem Honkongból állítólag 07.21.én Belgiumba érkezett és azóta ott dekkol egy hónapja ? GLS is annyit mond a számot látják, de a csomag sehol.
Banggood szerint csomag várható érkezése 08.13.-ig. -
válasz
jozsi252 #20634 üzenetére
Nekem legutóbb a DPD hozta azt ami 10 számból állt.
Akkor ha Packeta majd itt követhető, de lenni kell egy Z-vel kezdődő 10 jegyű számmal folytatódó nyomkövetési azonosítónak, ha DHL akkor meg 9, 10 vagy 14 számjegyből álló szám.
Már helyből három lehetőség a 10 számjegyre. -
jozsi252
veterán
No information about your package, vagy valami hasonló szöveget kaptam. De most rákerestem megint és most már dobott ki infót a
Found in: Packeta Flyt Express
Tracked with couriers: DHL Express DHL Express Packeta Flyt Express*Nem a számolgatás miatt írtam hogy 10 számjegyű karakterrel rendelkező TN-t kaptam, hanem hogy aki csak számokat kapott szintén ezzel a szállítási móddal, hátha egyből tudja.
Köszi a segítséget! -
válasz
jozsi252 #20631 üzenetére
Ha leírtad volna akkor mondanám szerinted számolgatom a a nyomkövetési azonosító karaktereit és úgy jegyzem meg? De a Parcelsapp írja a szállítót.
De el is indították még tegnap?
Egyébként DPD és lesz neki DPD-s száma is.
Majd ezt látod:
Külső szállító partner nyomkövetési számának hozzárendelése: 16408028773965 -
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Volt tegnap egy rendelésem (CN) amihez Banggood Express szállítást kértem. 10 számjegyű nyomkövetési azonosítót kaptam. 17track meg parcelsapp egyelőre semmit nem dobott ki. Ezzel a szállítási móddal aki 10 számjegyű azonosítót kapott annak melyik cég hozta ki a csomagot?
-
Predator2
addikt
Bátraké a szerencse.
Keresek olyan vállalkozó szellemű embert, aki rogyásig van pontokkal és hajlandó lenne megrendelni ezt nekem: [link]
A többit privátban.
-
válasz
19Pityus53 #20618 üzenetére
-
19Pityus53
újonc
Természetesen a "sárga narancs gombra" kattintottam, de ott sem volt lehetőség a kuponkód aktiválására. Az eredeti 162,42 dollárt vonták volna le. Beléptem a PayPal fiókomba, de ott is a magasabb összeg szerepelt. Ezért nem is léptem tovább, hanem visszavontam a vásárlási igényemet. de ha a fotók alapján, vagy más módon megmutatod, hogy hol érvényesítsem ennél a terméknél a kupont, akkor előbbre jutok.
-
válasz
19Pityus53 #20616 üzenetére
-
válasz
#04441088 #20614 üzenetére
Hát nem az a lényeg ki és mit írt alá és tudtommal nem kell firkálni.
A a lényeg az a csomag szállítólevelének tartalma, nem a te nevedre szólt és egy dunaföldvári cím, akkor oké, és megfelelő helyen lett kézbesítve, ezt írásban leigazolva jár minden.
Ha közben viszont a te adataid vannak akkor a GLS a hibás. -
törölt tag
-
válasz
#04441088 #20612 üzenetére
Nem személyes információkat kell kiadni, hanem igazolniuk hogy azt a számú küldeményt a jogosult címzettnek adták át. Az hogy összeveti a szállítólevél adatait a tiéddel és azt mondja hogy egyezik vagy nem egyezik ehhez semmi köze a GDPR-nek. A különböző nyomkövetési oldalak sem mutatnak erre utaló adatokat?
Mi volt az oka hogy csak felét adta vissza a BG? Ha megvan az igazolásod a GLS-től akkor az egészet visszakapod. -
törölt tag
Hali.
Van egy kb 800 dolcsi értékű termék, amit Banggoodrol rendeltem. Kézbesítve is lett már augusztus 4.-en. Viszont egy 30-40km-el odébb. GLS nem ad ki infót, mert GDPR. Banngood a pénz felét visszakuldte, azóta meg azt játsszuk, hogy várjak 24-48 órát. Ha nyitok PayPal Dispute visszakapom a maradék zsetont? Adtak ezek már plusz pontot, oda is lett írva, hogy Logistic Problem. Kitoltettek velem valami kínai papírt, amiből egy mukkot nem értettem. Küldtem nekik nyomkovetest, mindent, amit kértek. -
lacko6
senior tag
Hi.
GWTR raktarbol rendelheto.Eu pri szallitassal afa mentesen? -
DarkByte
addikt
Banggood-ról esetleg tudtok ajánlani bevált totál vezetékmentes Bluetooth fülhallgatót zenéhez, ami korrekt minőségű hangban, nem esik ki fülből sportolás közben, akkuban jól bírja? Picit nem baj ha mélynehéz, de ne az legyen a domináns.
Gearbest-ről több évvel ezelőtt javasoltak nekem egy QCY QY19-et ami nagyon bevált, csak rengeteget használtam edzéshez és már kikeményedett a kábele az izzadtságtól, és idiótán eláll. Viszont a hangminőségével és akkuidejével elégedett vagyok mai napig. Gondoltam most meglepném magam valami totál vezetéknélkülivel.
A Blitzwolf BW-FYE7-et találtam amiről jókat írnak.
A Nothing ear (1)-et nézegettem még, jövőhéten elvileg GA lesz, és bárki megveheti, de szerintem egy ideig folyton le fogják rabolni.
Ezeknél van valami jobb tipp?
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok! Xiaomi routerbe érdemes befektetni, a router beállításnál kommunikál emberi nyelven? Mennyire megbízhatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gitáros topic
- Intel találgatós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest