- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Hmm, gondoltam leírom mert úgy látom más még nem írta.
Szegedre érkezett most meg az imént kisebb kínai motyóm Banggood-ról, CN raktárról, 3 hét alatt. Az MPL átadta a ViddL-nek, ők pedig biciklis futárral hozták meg, mintha valami kaja futár lenne. Ilyet se láttam még, de amúgy tetszik. Még csak hallani sem hallottam erről a cégről eddig.
Egy hete a Blitzwolf mini projektor amit ajándékba vettünk azt Express One hozta (mindkettőt amúgy a Packeta-án át). -
DarkByte
addikt
Banggood-ról esetleg tudtok ajánlani bevált totál vezetékmentes Bluetooth fülhallgatót zenéhez, ami korrekt minőségű hangban, nem esik ki fülből sportolás közben, akkuban jól bírja? Picit nem baj ha mélynehéz, de ne az legyen a domináns.
Gearbest-ről több évvel ezelőtt javasoltak nekem egy QCY QY19-et ami nagyon bevált, csak rengeteget használtam edzéshez és már kikeményedett a kábele az izzadtságtól, és idiótán eláll. Viszont a hangminőségével és akkuidejével elégedett vagyok mai napig. Gondoltam most meglepném magam valami totál vezetéknélkülivel.
A Blitzwolf BW-FYE7-et találtam amiről jókat írnak.
A Nothing ear (1)-et nézegettem még, jövőhéten elvileg GA lesz, és bárki megveheti, de szerintem egy ideig folyton le fogják rabolni.
Ezeknél van valami jobb tipp?
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #20479 üzenetére
Eh. Baromságokat írok amúgy. Nem a csehektől vagyok kíváncsi hanem kínából (CN) raktárból rendelve, ott kell-e az EU Prio mindenképp a vámmentességhez?
Csak menni fog ez így már 5 hsz után.
Azt felfogtam hogy az ÁFÁ-t minden esetben rendezik ők, de a vámmal megy a kavarás. -
DarkByte
addikt
Tehát ha CN-es raktárból rendelek akármit, hiába választok EU Priority Line-t, akkor is megy ez a bohóckodás a vámmal? Vagyis csak EU raktár (pl. CZ) + priority line-al lesz az a végösszeg amit fizetek?
Csak mert azért vannak hajmeresztő árkülönbségek CN/CZ között, pl. ennél CN $4, CZ $17
Konkrétan jobban megéri itthon HESTORE-ban venni nem egymagában, és akkor még a szállítási díj is oszlik. De ez most csak egy példa volt, sok olyan van ami itthon nem kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 megvigyázott szép állapotban.
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest