Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz _drk #2144 üzenetére

Uhh, szerintem ebben a játékban pedig pont, hogy bitang jó és baromi élvezetes módon lehet cinikus/szarházi/velejéig gonosz karaktert játszani! Igaz, én második végigjátszásra alkottam egy drow fighter dark urge-öt azzal az elgondolással, hogy olyan figura lesz, aki teljesen magához öleli mindkét (drow és dark urge) örökségét, viszont nem volt jó ötlet kb. 300 órányi folyamatos játék (bétázás, majd rendes végigjátszás) után egyből elindítani, úgyhogy Act2 eleje táján belecsömörlöttem a játékba, és azóta sem volt hangulatom rendesen visszatérni bele.

A lényeg: én Act1-ben nem igazán éreztem, hogy sok tartalom kiesne (nos, a "teethlingek" nyilván kiesnek ;]), Laezel és Astarion tökéletesek egy gonosz karakter mellé, és Minthara pedig ideális társ egy velejéig romlott, gonosz drow mellé! (Nálam Wyll, Gale és Karlach nem panaszkodtak. Wyll vérbe fagyva maradt hátra kb. az első beszélgetésünk után; Gale-lel lekezeltem még az elején; Karlach pedig teszkós Mimirként végül is mellém szegődött, ha úgy vesszük :D Mindenesetre panaszkodni egyszer sem hallottam :DDD )

Ráadásul, ha jó végigjátszás után egy gonoszba kezdesz bele, akkor Act2-nél is idomul a játék, és ott például lesznek másabb küldetések is (olyanok, amikkel a jó oldalon nem is találkozhatsz).

Új hozzászólás Aktív témák