Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ovisbig #1999 üzenetére
Bármi lehet, nagyon sokan végigtolták már akár tucatszor is. Eszement sikeres a játék, és óriási a rajongótábora. Ezt az is mutatja, hogy a tulajok 20%-a tolta már végig (a steam acsi mutatja), ami duplája a steam-es átlagnak (átlagosan a játékokat a tulajok 10%-a tolja végig).
-
Ovisbig
tag
Ezt valami moddal lehet elérni?:
[link]
Minden karakter reakcióját bemutatta a Mizora sexre, gondolom nem játszotta végig ennyiszer, kapcsolatépítés, satöbbi... ezekhez sok idő kell... nem hiszem, hogy 8 végig játszást megcsinált... vagy mégis? -
Ovisbig
tag
A csapost próbáltam kétféleképp is, egyszer kapásból megtámadtam, megöltem, de acsi nem jött... majd úgy hogy a dialógust elrontottam, ő támadott meg, megöltem, de így sem kaptam acsit.
A vámossal már meg sem próbáltam, nem volt kedvem bunyózni, dialógussal tovább mentem.
Egyedül a sebész megöléséért kaptam achivementet. -
csaabz
őstag
válasz
MorcosMacska #1994 üzenetére
Nem, de minden nap gondolok rá
-
Franklin
addikt
válasz
MorcosMacska #1994 üzenetére
Lélegzetvisszafojtva várjuk a választ 16 év távlatából...
-
janos666
nagyúr
válasz
HUN_Sector #1990 üzenetére
Én csak egyszer adtam neki egy aranyat és már mondhattam is neki, hogy nyugdíajzták. Ezért szerintem csak XP-t kaptam. A csapost viszont nem sikerült leitatnom, azt ütni kellett, és úgy járt érte plusz slot. -
-
Franklin
addikt
válasz
HUN_Sector #1990 üzenetére
A vámos körüli lebegő koponyákat kell kinyírni, akkor már könnyebb leütni őt is.
-
Ovisbig
tag
A Thormokat meg lehet ölni? Fegyverrel nem dialógussal. Azt hiszem jár érte acsi, mert a sebészt azt sikerült, viszonylag könnyen és azért járt egy acsi... gondolom a csapos és a vámos Thorm megöléséért is kapnék egyet, de azok lehetetlen feladatnak tűnnek.
-
válasz
vorrhess87 #1982 üzenetére
Nem, hiszen úgy nincs neked telepítve a gépedre a játék.
-
vorrhess87
csendes tag
Sziasztok, gépi fordítást tudom használni Geforce now-al?
-
válasz
Ovisbig #1979 üzenetére
Igazából csak egy idézhető familiáris (quasit, egy ördög fajta). A játékban csak 2 helyen található idéző spell (scroll) hozzá, egyik Act 1-ben, másik Act 3-ban. Wizard meg tudja tanulni, és akkor bármikor idézheti, egyébként meg a többi scrollhoz hasonlóan csak egyszer használható (ha nem tanulja meg a varázsló). Viszont ha egyik scrollt sem találtad meg, akkor lemaradtál mindkét Act-ben némi tartalomról.
-
válasz
Ovisbig #1979 üzenetére
shovel a quasit familiáris
https://bg3.wiki/wiki/Shovel_(familiar) -
Ovisbig
tag
Tudjátok esetleg hogy mi ez a kis valami?:
[link]
Nézegettem a youtubot és rátaláltam, a 4. végigjátszást tolom, de még sosem találkoztam vele. -
Franklin
addikt
Vigyázat PC-n modot használók, a keddi hotfix óta nem működik a third-party Script Extender, ami sok mod működéséhez kell.
Előfordulhat, hogy most nem töltenek be a moddolt mentések vagy egyéb játékbeli hibák lépnek fel.
A SE készítője már dolgozik az új verzión, reméljük mielőbb elkészül vele.
Nálam pl. az Auto Loot Seller mod halt meg emiatt, ha eltávolítom a modot, be sem tölt az állás, visszadob a főmenübe, ha nem távolítom el, akkor betölt, de nem tudok senkivel beszélni, harcolni, gyorsutazni. Pech.
-
Ellia
addikt
válasz
janos666 #1974 üzenetére
Szerintem túl gondolod, a storynak van eleje és több vegfejlete, az, hogy az epilogusban mi történik gyakorlatilag edesmindegy, az már csak egy fanservice a megszeretett karakterek miatt.
Főleg úgy mindegy, hogy nem tudni melyik lezárás lesz az ami a következő játékok történetét adhatja (meg úgy is, ha csak pár visszakoszono karakter lesz, mint itt).
-
janos666
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #1971 üzenetére
Na jó, de érted azt is, hogy tök más irányba fog most elmenni a saját kampányom legvége a változtatások miatt, ha most visszatöltöm az utolsó mentésem...?
Így inkább mondom azt, hogy jelent volna meg fél évvel később, de készen. Totál agyonvágja már a "head canon" story-t ez a sok változtatás.
Gale eddig elment félistennek, most viszont ha visszatöltöm, akkor Lae'Zel-el fog elrepülni. Csak hogy miután a #5-ben már látom, hogy sikeres a félistenné válás próba, már nem is akarok Lae'Zel-el elrepülni, mint #3 befejezés után, mikor még a félistenné válás csak egy fekete képernyő volt ismeretlen végkimenetellel, ami nem elégített ki, így sárkányozni akartam Lae'Zel-el...
Ez lassan már olyan szintű "meta gaming", ahol a játékmester élőben változtat az alap story-n a játékosok reakciói alapján úgy, hogy végigtárgyalják, és jön Breet Conn, hogy CuntyNuity Error-t mindig meg lehetett ölni egy pohár kávéval, és a bolygó mindig egy narancs volt. [link] (Az egyik kedvenc Rick and Morty epizódom, ha nem A kedvencem.) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HUN_Sector #1972 üzenetére
Tudom, nem ez az első Paradox címem. Ugyanakkor itt most nem erről van szó, hanem hogy idő előtt adták a játékot, a launch napján eléggé drága gép kellett hozzá, hogy egyáltalán emberi FPS-t hozzon.
Ugyanakkor a BG-nek sem sikerült az indulás tökéletesre, bár nekem abszolút semmi gondom nem volt az ACT3-al, de sokan panaszkodtak többek közt erősen beeső FPS-re.
-
janos666
nagyúr
Na tök jó, látom, hogy a Patch #6 már megint felül fogja írni a befejezésemet (szerintem semmi köze hozzá, de a patch notes alapján pont azt tették bele Lae'Zel-el kapcsolatban, amit a fórumokon javasoltam
). Épp most fejeztem be a #5 epilógot, erre már megint változik... Lassan nehéz eldönteni, hogy ez "tök jó, hogy foglalkoznak vele", vagy "legyen már egyszer kész ez a játék, ha egyszer már megjelent egy hosszú early access után".
-
Secundus
tag
A 2. végigjátszásban végre sikerült megoldanom, hogy egyszerre meglegyen Halsin és Minthara is a csapatban. Kicsit bonyolult volt megoldani (először ájultra pofozni Mintharát, megmenteni Halsint/druidákat, majd kihozni a sittről Mintharát ). Ami külön vicces volt, hogy amikor lepofoztam Mintharát, akkor természetesen lootoltam az ájult testét (jó páncélja volt), így viszont egy szál tangában magyarázkodott Ketheric Thorn-nak a Moonrise Tower-ben, hogy miért vallott kudarcot.
Persze amikor kihoztam a börtönből, akkor visszaadtam neki a saját régi cuccát, mert jó fej vagyok. Viszont átképeztem Rogue-nak Paladinból, mert így végre kitudtam hajítani a csapatból a zibu Astariont.
-
HUN_Sector
őstag
Mivel egyszer már letoltam, tudtam mi várható. Így a boss fight első körben véget is ért, alig pár lövés volt act 3
Lorroakan mágustornyában A smokepowder satchelekből 10 darab és egy smokepowder barrel lett lehelyezve. Elmentem Nightsongért, majd amikor visszamentem, olyan gyönyörűen körbeállták, hogy a tüzes nyíl mindenkit megölt az ellenfelek közül elsőre. Egy darab 145 hp-s tavoli myrmidon maradt, de azt meg második támadásból lepadlóztam, Karlach meg egy crit hittel ki is végezte -
törölt tag
elkezdtem ujra, es talaltam egy vicceset solo run kozben, hatha nem volt meg spoiler:
Amikor auntie Ethellel eloszor talalkoztam, kapott egybol egy silence-t. Ki sem tudott lepni a silence alol, egybol menekulore fogta. DE nem tudta hivni Mayrinat, csak egyszeruen elteleportalt. Mayrina ott maradt az asztalnal, lehetett vele beszelgetni, egybol levagta hogy nagy bajban van. Aunti legyozesekor nem kellett megmenteni Mayrinat, nem kellett valasztani, csak a power volt az opcio (vagy hogy megolod) Amikor visszamentem Mayrinahoz, nem is akarta feltamasztani a ferjet. Vicces -
Franklin
addikt
válasz
Ted_Beneky #1960 üzenetére
Új kaszt nincs, új map nincs, de vannak új csókjelenetek, meg Halsin faragja a botját a táborban, instant get!
-
Gothmog
senior tag
válasz
atainprison #1956 üzenetére
A Kingmakerbe is beépítették a körökre osztott harcrendszert (az EE kiadás után valamikor egy patchben).
Én nagyon szeretem azt a játékot is (igazából - elismerve a BG3 minden zsenialitását - nekem az lett a BG1-2 igazi szellemi örököse, és a mai napig kellemesebb emlék/mélyebb nyomot hagyott bennem, mint a BG3, hiába tartom egyébként objektíve mérföldkőnek ez utóbbi alkotást, míg a Kingmaker inkább csak tisztes iparosmunka).
Viszont ha frusztrál, hogy időlimites (amúgy bőven van rá idő, nem könnyű elcseszni, de elhiszem, hogy vannak, akiket ez stresszel, és nem tudják élvezni tőle a játékot), és bizony főküldetést is bukhatsz (game over), akkor inkább hagyd ki! Illetve tényleg bele kell kicsit tanulni, mert a rengeteg feat és mindenféle között bizony el lehet veszni, lehet szarul fejleszteni a karaktereket, és lehet szívni a harcban, mert nem tudod, hogy mikor mit kéne. (Azért nem kell atomtudósnak lenni hozzá, de ijesztő tud lenni elsőre, na.)Én úgy fogalmaznék, hogy a Kingmaker lassan csordogál, nincsenek benne olyan áll-leejtős húzások/megoldások, mint a BG-ben, de az alatt a 120-170 óra alatt, amit bele lehet pakolni egy - teljességre törekvő - végigjátszásba, egy igazi monumentális alkotássá növi ki magát a végére (ja, csak a záró diasor vagy 20 perc az emlékeim szerint, ahol felsorolnak mindent, hogy milyen döntésed végül hova vezetett).
A WotR megvan a megjelenése óta, de még nem kerítettem rá sort. (Az elképszetően hosszú/terebélyes állítólag, és túl nagy falat egyelőre - nincs rá energiám.)
-
janos666
nagyúr
válasz
HUN_Sector #1959 üzenetére
Nekem már akkor "kopottasak" voltak a Divinity OS 1,2, mikor megjelentek. Az első rész grafikailag riasztott el, a második azért, mert körökre osztott (ami bár nem kizáró ok nálam, de akkor ~2x akkora story mélység kell, hogy mégis játszak vele).
Látom, hogy kapott még úgy ~30 perc extrát a játék vége egy patch-el. Most töltöttem vissza az utolsó mentésem végigjátszani a revizionált epilógust. Még nem fejeztem be, de nagyjából pótolja a kritikám felét. Sajnos a "gonosz lezárás" még mindig ugyan úgy üres nokedli, mint eddig (még tojás sincs a lisztben, csak natúran főtt búzaliszt tészta gluténnal, amitől kiütést kapok), de az új "kedves lezárás" már megválaszolta a korábban fennmaradt kérdéseim nagy részét ("mégis mit jelent a gyakorlatban XY a lezárásnál?").
A játék többi része is kapott vajon hasonló kiegészítéseket? Illetve vajon mikor éri majd meg elkezdeni másodjára? Mert most úgy néz ki, mint ha ez a revízió nyitna story DLC-k felé (bár lehet, hogy az, amit annak hiszek, csak üres kozmetikai trükk a látszat kedvéért az epilógus alá).
Galne-nek van pár kisisten hatalma, Level 9 spell-ek... -
válasz
HUN_Sector #1959 üzenetére
Arra készülj fel, hogy nehezebb, mint a BG3, és persze teljesen más RPG rendszerről van szó.
-
HUN_Sector
őstag
Divinity original sin 2 steamen 14/17 euro (kiadástól függően) még 2 napig.
Larianék erre építették fel a bg3-at, szóval teszek vele egy próbát. Kicsit kopottas a grafikája, de ebben is látok egy kiadós időtöltésnyi mennyiséget -
Franklin
addikt
Jó kövér lett a Patch 6 is
-
válasz
atainprison #1956 üzenetére
Köszi, akkor majd én is próbát teszek a Rogue Trader-rel.
A turn based harctól meg ne félj a WoTR kapcsán, jól sikerült. -
atainprison
senior tag
Ok, köszi, ha jól működik a turn based, lehet teszek majd egy próbát a WotR-ral.
Nem tudom mennyit játszottál a Rogue Traderrel, de az szerintem elég jó lett.
5 Chapterre van a sztori osztva, a harmadik elejéig vittem el mielőtt letöröltem, de csak azért, mert sok zavaró buggal találkoztam, megvárom míg kijön a két bejelentett DLC, a második év végén jön elvileg ki, addigra már biztos sokkal jobb állapotban lesz. -
válasz
atainprison #1954 üzenetére
Mindkettőről. De a turn based tökéletesen működik, a WotR-ba 80 órát úgy tettem bele, a Kingmakerben talán 50 órám van, az real time with pause volt (meg kb 20 óra a 2. részben).
Ja, imádom a WH40k-t, ezért is sajnálom, hogy az Owlcat csinálta a Rogue Trader-t.
-
atainprison
senior tag
Akkor jól értem, hogy mindkét Pathfinder részről írsz?
A Kingmaker-t tuti kihagyom, csak a WotR-on gondolkodtam.
De valszeg azt is passzolom, mert nekem csak a turn based harc jön be és úgy tudom alapból mindkét játék real time with pause harcra lett fejlesztve és nem annyira működik turn based-ként.
A Rogue Trader az első játékuk, ami direkt turn based, és nem is annyira bonyolult. Még így is bonyolultabb, mint a BG3, de nem vészes. A világ marhajó, már ha szereti az ember a WH40k-t. -
válasz
atainprison #1951 üzenetére
Nem a bugokkal van bajom, azokkal már nem igazán találkoztam.
A világban az utazás valami hihetetlenül pazarolja a játékos idejét. Annyit kell összevissza utazgatni a mapon, hogy a játékidő harmada azzal telik. Bemész egy dungeonbe (amúgy a dungeon exploration nagyon jó benne, meg maga a harc is), aztán a végén azzal szembesülsz, hogy nem tudod legyőzni a boss-t, mert nincs nálad olyan varázslat, felszerelés, vagy éppen karakter, ami kellene hozzá, szóval utazhatsz vissza a HQ-ra, és újra mehetsz próbálkozni. És az utazás tényleg szar! sokáig tart, csak bizonyos távolságig tudsz menni a "korrupció" miatt, majd vissza kell menned pihenni a HQ-ra. Nem azzal akarom tölteni a játékidő harmadát, hogy össze vissza tologatom a bábukat egy térképen (egyébként 100 órát toltam a játékba, szóval van vele tapasztalatom). És még ott van a nehézségi szint, ami normálon is olyan, hogy sokszor megköveteli a szabályok, varázslatok, tabletop játékmechanizmusok mély ismeretét. És itt nincs többféle megoldás, mint a BG3-ban, hogy tucatnyi módon próbálhatsz legyőzni egy boss-t vagy egy jelentősebb harcot, itt csak a brute force van. Na én nem akarom a játékidő jelentős részét azzal tölteni, hogy mélyen megismerem a Pathfinder szabályrendszerét, mert nem azt élvezem, hanem magát a játékot. Az első rész meg még tetézi azzal, hogy határidő van olyan küldetésre, amit ha nem teljesítesz, vége a játéknak. És ehhez is összevissza kell utazgatni a térképen, akár tucatnyi órát is elpazarolva, hogy megtaláld a helyet, ahova kell menned. Nem találtad meg időben? Bad luck, tölts vissza egy tíz órával korábbi állást. Szóval valami hihetetlenül szar a game design. Olyan, mintha csak hardcore Pathfinder játékosoknak csinálták volna, ráadásul behozták a számítógépes változatba azt a térképen utazást, ami tabletop esetén kurvajó, mert ott a társaság, de egy single player CRPG esetében csak pazarolja a játékos idejét.
-
fiATHaLON
őstag
Csak tippeltem, hogy mi akasztott ki ennyire...
Teljesen egyetértek atainprisonnnal, Owlcat játékokat nagy csúszással
érdemes elkezdeni. Én min. 1-1.5 évben állapítottam meg a pihentetést,
addigra a világon mindent kijavíttatnak az "early access" vásárlók és
tán még valami GOTY-szerűség is kijön belőle DLC-kkel, miegymással.
Amúgy meg remek játékokat csinálnak, csak hihetetlenül szarul
kalkulálják a fázisokat.
Vagy szándékosan ez a taktikájuk, hogy előbb kidobják, mint befejeznék,
majd helyrekalapálják a fanok segítségével. Mivel ez már a harmadik
játékuk ebben a szellemben, ez utóbbira gyanakszom.@atainprison
A Kingmaker tökéletesen játszható, tavaly év végén játszottam végig.
Nem tudom pontosan mikor jött ki, de ennyi ráhagyással hibátlan játékkal
volt dolgom úgy, hogy nyáron kezdtem... -
atainprison
senior tag
-
Franklin
addikt
A héten érkezik a 6-os Patch, konzolokon 20 GB körül lesz, de PC-n letölti a full játékot (150 GB), akinek nincs ennyi helye, annak azt javasolja a Larian, hogy uninstallálja a játékot és szedje le újra az új verziót
Rengeteg bugfix lesz, többek között a jelenleg nem működő Shield Bash, illetve végre nem kell majd elküldeni meglévő társat a csapatból, hogy fel tudj venni újat.
-
_drk
addikt
válasz
Franklin #1943 üzenetére
Az hogy a cleric a legnépszerűtlenebb kaszt az annak köszönhető hogy az első társunk Shadowheart cleric!
Nem véletlen hogy őt dobja be elsőnek a játék, mert minden csapatba kell healer.
Ráadásul talán a legjobb magán quest-tel is bír és még jó nő is, tehát ilyen must have a csapatba minden szinten. Mellé még egy cleric felesleges.
De Astorian is ilyen, hogy ha dex-es hőst indított az ember akkor ott van Ő aki megoldja ezeket, csak ott sokkal több a lehetőség, nem kötelező rugónak lenni, míg a legjobb support varázslatok a clrericnél vannak. -
Franklin
addikt
3. végigjátszás pipa, ez a Legolas build elég OP
főleg, hogy Astariont is átképeztem mesterlövésszé, távolról lelövöldezgettünk mindenkit
Shadowheart gyógyított, a paladin Minthara pedig a közel merészkedőket fegyelmezte meg
A negyedik végigjátszásra valami kihívást kerestem (az Honour módot inkább hanyagolom, elég nekem a Tactician is), és a Larian decemberi tweetje adta az ötletet ( [link] ), hogy olyan karakter/kaszt kombót csinálok, ami a legkevésbé volt népszerű a játékosok között, így lett egy halfling Cleric.
Nehezítésnek kitaláltam, hogy nem használhatok se multiclasst, se netes buildet, illetve a Tempest Domaint sem, mert utóbbi a legnépszerűbb Cleric build (szintén a tweet alapján), így végül Life domaines lettem.
Kíváncsi vagyok, mennyire lesz szívás, egyelőre már az első harcnál (a hajó lezuhanása után) összecsukták Shadowheartot a mászkáló agyak
én is alig éltem túl, úgy érzem, lesz még itt load game bőven
A csapat többi részét még nem tudom, gondoltam már rá, hogy 4 life domain cleric mennyire lenne ütőképes
esetleg 3 healer + 1 tank... majd meglátom
-
Secundus
tag
Most csinálom a 2. végigjátszást, és nagyobb figyelemmel vagyok a részletek iránt. Így esett le, hogy a Tiefling kölykök csapata mekkora bűnbanda. Csak 4-et kaptam el lopás közben, és a legtöbb a megbánás legkisebb szikráját sem mutatta. Ellenben kiskorú bűnöző viselkedést már tökéletesre fejlesztették. Amikor szembesítettem Mol-t a helytelen viselkedésükkel (mindenféle erőszak nélkül), akkor meg rám uszították a felnőtt Tieflingeket a hazugságaikkal. Az angol nyelvű fórumokat olvasva, másoknak is hasonló problémája van velük. Kérdésem a következő: van-e mód arra, hogy ez a fiatalkorú bűnöző szindikátus nem érje el élve Baldur's Gate városát, de mégis meg tudjam menteni a druidák ligetét és a csapatomba toborozhassam Halsin-t? Ha már szerepjáték, akkor legyen szerepjáték.. Mondjuk a felnőtt Tieflingek is megérnek egy misét: habozás nélkül akarnak nekiugrani bárkinek, akire ezek az alacsony növésű tolvajok rámutatnak, Zevlor pedig velem akarja meggyilkoltatni (!!) az őket befogadó druidák vezetőjét. WTF? És én ezeknek segítsek?!? A druidák szimpatikus arcok, de a tieflingek nélkül csak szebb és jobb hely lenne a világ. -
_drk
addikt
válasz
UberMutant #1937 üzenetére
PS5-ön vittem végig. Analóggal mászkálás szerintem még jobb is mint az egérrel kattintok és oda fut.
WSAD nincs benne PC-n?
Mondjuk néha megbolondult a nézet.
A wheel-ek használata amugy tényleg gáz ha már sok a skill és tele van az inventory. Meg amikor elhagyom a fegyvert vagy valami és vissza rakom akkor máshol lesz az attack nem a megszokott helyen. Ezekhez valami fix megoldás kellett volna.
Meg alapból skill és weapon wheelre láttunk már sok jó megoldás, különböző kombináciokkal más wheel-ek jönnek fel például.
Meg hát van néhány kurolményes dolog, de simán megszokható.
Teljesítmény az ACT3 volt gáz, ott sokat töltött nagyon. Meg sok szaladgálás közben nehezen töltött be részeket, de azt úgy hallottam PC-n is gáz. -
-
-
_drk
addikt
válasz
HUN_Sector #1935 üzenetére
Azt látom hogy egyből olyan kaszttal kell lenni és utána is meg kell erőszakolni a játékot.
Jó lesz nekem a balanced és nyomom fun ként másodjára is. -
válasz
Roland861010 #1933 üzenetére
Valszeg itt mindenki PC-n tolja. De a patch note-okból ítélve, javítottak már rajta. Viszont nyilván nem tudom ezt garantálni, mivel nem próbáltam ki, hiszen én is PC-s vagyok.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #1930 üzenetére
Valaki?
-
Franklin
addikt
Én a harmadik végigjátszást tolom, szintén tacticianban (elsőt a legkönnyebben, másodikat a középsőn nyomtam.) Nálam is meghalt 1-2 ember az első komolyabb harcnál, a sírrablóknál, de azért messze nem volt frusztráló. Jobban kell figyelni a helyezkedésre, érdemes használni a tárgyakat, az elején a zsír pl. csodákat tud tenni, úgy vágják hanyatt magukat benne az ellenfelek, hogy mindig elkap a röhögés
Nem tudom milyen builddel tolod, de ha átváltozóssal, akkor ha már meglesz az owlbear form, onnantól könnyebb lesz, ne add fel
-
_drk
addikt
Kezdtem egy newgame-et druidával.
Mivel első végigjatszasban 1-2 harcot leszámitva nagy átlagban könnyű volt, így elkezdtem tacticianban.
Hát nem tudom, már a kardot nem tudtam megszerezni az okés, de hogy az első csatában már lent földön 1 kör alatt wipe-oltak..
Elgondolkoztam kell-e ez nekem.
És ahogy olvasom az egész Act1 egy frusztrált valami lehet így. -
Roland861010
veterán
Sziasztok!
Javult már a helyzet Xboxon vagy még mindig siralmas a játék állapota? -
_drk
addikt
válasz
Phobion #1927 üzenetére
Meg lehet szokni. Kamera néha meg hal, meg vannak körülményes dolgok az biztos.
A wheel-ek például nagyon elvannak rontva. Ott legalább vagy 3 féle kéne, alap dolgoknak azaz mozgás ugrás stb, támadások és varázslatok és még egy a tárgyaknak. Így egybe hányva a játék vége felé már sokszor katasztrófa volt. -
Phobion
őstag
emberiség ellen elkövetett bűn, hogy konzolra nem portolták át a M+KB ui-t és támogatást
-
M.Úr
tag
válasz
HUN_Sector #1923 üzenetére
Az ütés utáni késleltetett animáció betöltés nálam is rendszeres. Általában akkor amikor egy abban a csatában addig nem használt animációt kell betöltenie. Pl ha adott ellenféltípuson addig csak találatok voltak, és most jött egy miss, akkor az késleltetve jelenik meg.
-
LK
addikt
Köszi a tippeket.
A CPU kevés, de nem sokkal. Levettem néhány beállítást ami a CPU-t veszi inkább igénybe. Teszt hétvégén, de most próbánál nem akadt a légelementálnál sem. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HUN_Sector #1923 üzenetére
Ezt a jelenséget én is tapasztalom. Mintha a korábbi patchekel nem lett volna, vagy csak nem emlékszem.
Az viszont megvan a kezdetek óta, hogy átvezető videó alatt felpörög a vga kártya hűtése, de csak a videó alatt.
-
HUN_Sector
őstag
Fhd fullon 15 11400-as procival, 3060 12 gb rtx karival, 32 gb rammal nekem nem volt gond a harmadik actban. Viszont bárhol előfordult az, hogy lesújtok egy csatában és 5 másodpercig nincs eredménye az esetnek, utána jelenik meg a sebzés és vonódik le az értéke a hp-ból. Ugyanez van most 11700f cpu mellett is.
-
-
LK
addikt
i3 12100F, 16 GB RAM, 6650 XT, FHD max.
A város közepéig oké volt minden. Én is csodálkozok mi lelte. Árnyékot leveszem elsőnek. Jöhet még tipp.
Valami FPS számlálót is felrakok a játékhoz. -
-
LK
addikt
Sziasztok!
Van nem kis gondom. Ahogy a város belső területeihez értem, elkezdett brutálisan laggolni a játék. Tökéletesen futott eddig. Egy röccenés sem volt. Semmi. A hirtelen túl sok NPC és történés megfekteti a gépem? A varázslat effektekre gyanakszom illetve javult a helyzet amikor a megidézett levegőelementált elküldtem.
Este fogom jobban próbálgatni a beállításokat, eddig csak az anti-aliasing-ot vettem vissza eggyel TAA-ról de akkor olyan ronda lett a játék, hogy majdnem elsírtam magam.
Tudom, nem mindegy hogy proci vagy vga limitem van. Ti milyen beállítást vennétek vissza, hogy még valahogyan kinézzen a játék? Mit lehet veszni hagyni?
Köszi -
LK
addikt
[link]
A képekhez tartozó nevekre is figyeljetek. -
HUN_Sector
őstag
ha megvan a beholder fiola és nem sajnálod a duergarokat, hajítsd a tömegbe. Ha jófiú vagy, hagyd hátra a társaidat, csak egy karakterrel menj oda és egy invisibility potionnal meg is van oldva a lelépés. Aztán majd távolról egyesével leszedsz mindenkit. Ha meg pihensz a robbantás előtt 2-3-at, Nere úgyis
meghal odabent -
CPT.Pirk
Jómunkásember
beépítettem az ajtóba dühömben.Anderst Ez az 3 dög elég szívatós tud lenni az Act 1-ben.
-
_drk
addikt
Külön úgy összeállított min-maxolt csapattal és agyon buffolva potikkal meg mindennel lehet.
Én amikor oda keveredtem azt se tudtam mi történik és hirtelen csata. 4v15 úgy hogy az ottani ellenfelek nagyjából olyan szinten voltak mint én, kicsit alatta talán. Pl Gale azonnal feküdt, Nere azonnal bénította egyik karit és második körben 2v15 lett
Én is megpróbáltam 2-3x de láttam hogy esélytelen. Egyszer még a lávába is belelöktek a rohadékok...
Utána olvastam, hogy lehet máshogy csinálni a harcot.
Ha nem úgy akkor meg sunyiban messziről indítottam volna és cutscene nélkül ölök meg mindenkit. -
Franklin
addikt
válasz
HUN_Sector #1901 üzenetére
Ott van lehetőség javitani az arányt, csata előtt magad mellé tudod állítani a duergarok egy részét, ha egy bizonyos illetővel beszélsz.
-
Phobion
őstag
hát én
elleni harcnál visszavettem sztori nehézségre, szenzációs amikor 4vs20 a felállás, és a 15. újra-/ másféleképpeni megközelítésnél is esélytelen az egészNere -
HUN_Sector
őstag
Act2.
Mizora megjelenése felül írta a Karlach sex scenet.
Ráadásul valami nem jót mondhattam Wyllnek, mert táncolni akart velem. Le kellett pattintani szegényt.Á, a legjobb video marad így ki a játékból. De el nem kezdem megint az act 2-t. A vén csontnál még mindig Karlachra hivatkozom, mint partner. De nála meg csak maradj a táborban opció van a beszélgetésben.
bug
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest