- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Újrakezdtem a játékot év végén, egy human fighter/battle master-rel. Mountain Pass kimaradt tavalyelőtt, most arra mentem, de azért megcsináltam előtte Underdarkot és a Grymforge-ot. Most értem a
és ő váltja Shadowheart-ot a csapatban ha megcsináltam a Shadowheart questlinet. Gale váltotta Karlach-et, először rohadt idegesítő volt, de lvl5-től már elég combos karakter, és kevesebbet is pofázik. Lae'zel a negyedik karakter, ő is rendkívül idegesítő volt már első playthrough alatt is a legelső perctől kezve az utolsó utániig, de amióta eljutott nála a tudat szintjére hogyLast Light Inn-hez, úgy tervezem hogy Jaheira most majd életben marad a tornyos balhénál, (vagy mert már kétszer megfektettem), azóta kicsit kevésbé idegesítő.Vlaakith mekkora genny
Nálam másodszorra még nagyobbat üt a játék, valószínűleg azért mert egy rakás olyan dolgot is látok most, amit első playthrough alkalmával kihagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest