- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lp640sv
tag
hello! nem probaltam masik gepbe! de szerencsere mar 3 napja rendesen mukodik!sok a hibas meg a gyenge szektor de meg mukodik! az leheteges hogy azert mukodik ujra mert miutan elindult (akkor meg eleg zajosan) letoroltem rola szinte mindent! azota ugy megy mint regen! mostam atmasoltam mindent amit akartam ugyhogy valoszinu hogy veszek egy masikat!
-
lp640sv
tag
Hello! valakinek valami otlet? a korabban feltet kerdesemre van esely?
elore is kosz! -
lp640sv
tag
Hello! na vegul csak meghalt a WD Hdd-m! eddig birta! gep bekapcsolasakor csendesen sipol aztan katan egyet! ezt csinalja parszor es elhalgat! a gep pedig nem mutatja ki! valahogy visszatudom meg hozzni legalabb 1x? hogy atmasoljak par dolgot?
-
lp640sv
tag
Hello! meg a nyaron vettem egy 750gb wd es meg csak most jutot eszembe hogy megnezem hdd sentinelel! es hat sajnos a kondicio csak 52% es 1465 gyenge szektor van rajta! bad sector szerencsere nincs!
gondolom ez baj ha ilyen sok gyenge szektor!?
a problema oka valoszinuleg az hogy meg beszereles elott leejtettem! gondolom nem artana kicserelni ha nem szeretnem hogy elfeszen ami rajta van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Banggood
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest