Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#95462144 #79 üzenetére
Azért a házimozi erősítők más kategória .Az a DAC...Inkább a hangsugárzókkal érdemes a füleseket összehasonlítani.
Az Anthem csak prémium kategóriát gyárt de pl lehet egy Anthem után az Arcamra azt mondanád hogy beszarás de egy Anthemmel ugyan olyan árkategóriában lévő Yamaha Avantage is ugyan úgy bejöhetne...valószínűleg amit ott néztetek a legolcsóbb Yamaha atmosos cucc volt az, RX-V6A,amia Yamaha belépő kategóriás Atmos képes erősítője de az A6A azért már más.
Valószínűleg egy Monitor Audio Gold nem adna annyival többet a Silverhez képest mint amit a Silver ad a Bronze szetthez képest. Nekem Bronze van, Silver 500 lenne az ideális Kb az utóbbi 3 évben már 25 erősítőt adtam vettem , épp tegnap egy NAD T758 V3i ment el. -
Nem annyiba kerül ez a B&O nálunk Magyarországon.
Szerintem te a 2018-as az verziót nézed az olcsóbb mindenhol az nálunk is van 140 körül már.. A tesztbe a frissített modell van, van ami 200 K körül van.
Alzan 197 ezer, utána 217 ezer. A Sony 116 ezer.[link]Abban hiszel aminek akarsz
az ezotéria az, hogy nem értelmezed a mérési görbéket és a frekvencia ábrákat ,a tényeket, hiszel valamiben.
ezek a mérések tények, én ezeknek hiszek.
A Sony mélyben túltolt, de egyenletesen, amit EQ val a legkönnyebb kivasalni, mert nincsenek beszakadások.A B&O meg mélyben nagyon hiányos. a subbasszus tartomány teljesen hiányzik amit EQ val sem tudsz kivasalni ekkora eltérésnél értelmes és egyenletes szintre.Középső tartomány:
Sony átlagosan nézve pontosabb és kiegyensúlyozottabb, de kis tartományban a B&o pontosabb.
Magas:
mindkettő átlagos szintet hoz. B&O nak nagyok a kilengései és magasban túltolt a középtartomány elején,a közepén pontos egy kis sávban ( mint a középtartományban) de aztán megint elugrik nagyon.
olyan hogy minden tartományban úgy csinálták a B&o-t hogy kis tartományban pontos legyen majd onnan ellépve nagyon eltérjen, kivéve a basszust, az kifejezetten szar minden tartományban.
Beteszem ide a Bose-t milyennek is kellene lennie egy középtartományban már audiophil jegyekkel némileg rendelkező fülesnek. A zöld lila a B&O:
A harmonikus torzítása pedig B&O nak a Sonyhoz nézve:
Amúgy én a Bose-t venném a három általam linkelt közül. Az is 136 k most azaz 50 % felára lenne ehhez a B&O nak a Sonyhoz meg közel 80%, mindezt gyengébb vagy hasonló minőséggel.
Az Üzemidőről már ne is beszéljünk duplája a Sony nak és a Bose-nak is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Bang & Olufsen univerzális megoldását zenére, játékra és kommunikációra is ajánlja a gyártó.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest