Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Funkey
csendes tag
válasz
Alister71 #13397 üzenetére
Feltettem, bár install közben "Zero display service error"-t írt, utána lefutott. Első ránézésre működik a rendszer. Még egyik ismrősöm javasolta, hogy az érintkezőket lenne még érdemes lepucolni alkohollal, szerinted érdemes?
Csak azt furcsálom az egészben, hogy fél évig az új driverrel semmi gondja nem volt, max akkor adott ilyesmit ha túlzottan felnyomtam a grafikát. -
Funkey
csendes tag
Sziasztok!
Nagy problémám akadt egy Ati radeon Sapphire HD 3850-es gyári hűtésű kártyával.(További konfig. a profilomon). Játék közben becsíkozódik a képernyő, majd kiírja, hogy a leállt a GPU és a VPU recover újraindította azt(Ekkor a GPU hőmérséklete csak 70fokos). Azóta már 3szor ki-be szereltem a kártyát, és ezt a hibát kb minden 3. indításnál beadja(már bootolás kezdetekor is csíkos lesz).
Windows XP32bit van most fent. A videokártya drivere frissítve van.
Lefuttattam FurMarkkal, Burn-in 30 percig lefutott, a hőm. 85C-ig ment fel max, 13FPS-t produkálva! Ez nekem kevésnek tűnik. Benchmark 1080-on 408pontot adott, 6 FPS-sel, hőmérséklet azonosan 85 fok.
Alaplap és többi driver még a gyári cd-ről lett feltéve, tehát jó pár éves, nemtudom ez számít-e.
Gondolkodtam új kártya vételén, de mivel a hibát csak néha adja be, és játékoknál kb 5 percig fagyás nélkül bírja a GPU, ezért gondoltam még nem biztos hogy kuka.
Bármi nemű segítségért hálás lennék, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Max
- További aktív témák...