- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz anonymus89 #28613 üzenetére
7000-es 8000-es 9000-es szériából valamelyik nem tudom biztosan melyik is lehet Innen próbáltam beazonosítani. De ha tudod rakd be gépbe és nézd meg Aida64-gyel vagy GPU-Z-vel hátha valamelyik megmondja
LBandi: Ha az én fapados MX440-es el tud indulni VGA módban akkor a tiedben is kell, hogy legyen ilyen.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
félisten
válasz anonymus89 #28613 üzenetére
Másik oldaláról nincs képed? Emlékeim szerint ott rajta van
-
Buci21
addikt
válasz anonymus89 #28621 üzenetére
alsó kategóriás kártya lehet az x300 érából, vagy valamelyik x1300 kategóriás cucc. Tuti, h alsó kategória, valahonnét 2004 környékéről nem sokra való, ad képet, annyi tuti
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz anonymus89 #28870 üzenetére
Hát az nem igazán, talán akkor még FullHd se volt
Xbox One: bandymnc
-
Loner
tag
válasz anonymus89 #28979 üzenetére
A geforce 4 -nek, szerintem még az a felbontás is nagy siker! (1680x1050)
Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
-
Rivaul
addikt
válasz anonymus89 #28979 üzenetére
Azzal a kártyával felejtsétek el a full hd-t. Sztem akkor mikor az készült ilyesmi még nem is létezett Ahogy előttem mondták szép az is hogy ennyit kiprésel magából.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Kocska89
tag
válasz anonymus89 #29818 üzenetére
Utolérte a 8800gts karik végzete. Itt érdeklődj menyi lenne javítása. Korrektül dolgozik, nekem már segített.
-
troland26
őstag
válasz anonymus89 #30187 üzenetére
mintha kicsit sok lenne a hűtőpaszta
-
troland26
őstag
válasz anonymus89 #30190 üzenetére
Az fogalmam sincs , hogy miért van rajta ..mindenesetre nem hiszem , hogy a memória hűtését elősegítené...
Milyen kártya ez ? Típus, gyártó ? -
shootme2
aktív tag
válasz anonymus89 #30194 üzenetére
A memória által termelt hőt vezeti át a hűtőbordára. Azért teszik rá mert egyébként a hűtő nem ér hozzá a memóriához így annak a kettőnek nincs hűtése. Azt a kettőt pótolni kéne nem véletlenül tették rá a gyárban...
-
Rivaul
addikt
válasz anonymus89 #30197 üzenetére
Az nem véletlenül van úgy. Kb így is kéne újra megcsinálni ahhoz hogy ne jusson a többi ilyen kártya sorsára...
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz anonymus89 #30202 üzenetére
Ez lehet alap hiba is ugyan úgy mint a többinél. Ezek így halnak meg. De lehet meg volt már sütve szerencsétlen s úgy lett eladva. Az biztos hogy nem éri meg vele foglalkozni többet
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
válasz anonymus89 #30202 üzenetére
A memória modulok hűtésére szerintem a képen mutatott módszer hosszú távon nem alkalmas még , ha valamilyen fém lemez lett volna rárakva a modulokra , de ez a megoldás nem hiszem , hogy túl sok hőt közvetített a borda felé
-
Rivaul
addikt
válasz anonymus89 #30205 üzenetére
Ha havertól vetted akkor nem hiszem hogy volt sütőbe. Sajnos ezeknél népszerű s viszonylag bevált dolog is egyben. Beteszik a sütőbe ezzel pár napra életre keltik s megy is a piacra... Mára már ezeknek a jószágoknak a 80%-a biztos hogy kimúlt így csak idő kérdése volt hogy ez is sorra kerüljön.
-
Rivaul
addikt
válasz anonymus89 #30208 üzenetére
Felesleges kipróbálnod. Ha van rá némi esély én mindig megpróbáltatok mindent de itt felesleges. Ezek a kártyák ezzel a halállal napi szinten jönnek ide. Mint a legyek úgy hullanak sajnos.
-
helkis
veterán
válasz anonymus89 #30194 üzenetére
nem onnan hiányzik, ahol nincs is ram?
itt az én ex640-esem ami szintén meghalt, de nem ettől, hanem sajna olyan melegek a gpu-k alapban, hogy idővel el tud szakadni forrasztása a chip alatt..mert ez gyárilag ilyen..
(#30206) Apone33 - [link] nyugodtan vedd a tahiti le-t..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz anonymus89 #30213 üzenetére
akkor valszeg nem ettől halt be...
(#30214) Apone33 - jól jársz vele, majdnem mindegyik megy 1200mhz-et gpuban..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
spista222
addikt
válasz anonymus89 #35810 üzenetére
Nincs mit, annyit azért ajánlok még hogy legyen legalább egy venti a házban a passzív kártyák gyorsan megsülnek megfelelő huzat nélkül.
-
Krakesz27
tag
válasz anonymus89 #35800 üzenetére
Helló! Utánna néztem, szerintem nem kell hozzá ha nem adtak.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz anonymus89 #40092 üzenetére
VGA drivergond lehet.
-
nonsen5e
addikt
válasz anonymus89 #40092 üzenetére
Más csatlakozóval tudod próbálni? Windows eseménynaplóban a sötétülések ideje alatt találsz nvidia-hoz hasonló (nvxyz, etc..) nevekkel felcímkézett hibákat?
Ha futtatsz egy GPU-Zt akkor pl. ha elindítod annak a saját render tesztjét (Graphics Card fül --> ? a jobb oldalon --> Start render test [NE fullscreenbe]) majd utána átváltsz a sensor fülre akkor azt kéne látnod, hogy GPU load 99%... Amikor elsötétül a képernyő majd visszajön akkor ott a grafikonon látsz visszaesést ebből a 99%-os terhelésből (0%-ra),D4: hunPH, nonsense#2596
-
tasiadam
veterán
válasz anonymus89 #74794 üzenetére
egyik super, a másik sima. Szerintem nem, legalábbis úgy tudom, hogy az nvidia háklis rá.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest