- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5 Custom DualSense kontrollerek (Videó)
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz NyuszyCaster #27082 üzenetére
Másik kollégát is kérdezted róla akit odaát ajánlottam? Lehet pár forinttal olcsóbban fog tudni segíteni. Egy újat kapnál nem javítottat így lehet plusz pénz de évekig biztonságba lennél vele. ha érdekel a sima azonnaliba ott a link.
noxwill
Sajnos ezt még most is elkövetik sokan. Játékra megveszik a ddr3-at mert 2k val olcsóbb vagy mert nem figyelnek s az oldalon 2 gddr5-ös között van. Azok se elegek játékra nem hogy a 2-ő[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
d3lete
aktív tag
válasz NyuszyCaster #27082 üzenetére
Nem nagy ügy ne gariztasd. Ne fossál szedd le róla a hűtést fogj a kezedbe egy hajszárítót és a minden oldalról melegítsd vele a gpu-t. De ne fügőlegesen hannem a lábaknál. Fújj alá kontakt spray-t előtte ha van. Ha nincs ablaküveg tisztítót. Melegítsd minden oldalról 5-5 percig. Majd játszd el ezt a vramokkal is csak ott nem kell ennyi idő, szépen körkörösen. Kb 3-5 centi távolságból. a kártyán a kondenzátorokat takard le alufóliával, meg a betáp résznél alaposan.
Ennyi a titok. Ha kész szólj ide sikerült-e Sütőbe soha semmilyen körülmény között ne rakjatok semmit....!!Ui: melegítés után póckolj alá keményet a kártyának és erőből nyomd a gpu tetejét kb 15mp ig.
Kesztyűvel mert megégeted magad.[ Szerkesztve ]
-
d3lete
aktív tag
válasz NyuszyCaster #27088 üzenetére
Hidd el semmi baja nem lesz. Éppen ezért mondom hogy hajszárítóval. Mert az nem ad akkora hőt hogy eldeformálódjanak a dolog.
Van bga gépem. több mint 100 karin vagyok túl iylen téren. először mindig ezt a módszert próbálom ki. Ha nem válik be újragolyózom. Persze nyilván az költségesebb. De hosszabb élettartamű. De amit én használok kártyát egyszer behalt ezzel a módszerrel 1 éve megy. -
Rivaul
addikt
válasz NyuszyCaster #27131 üzenetére
Garival jobban jársz a javítást csak végső esetbe használd.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
d3lete
aktív tag
válasz NyuszyCaster #27168 üzenetére
Bele ne tedd a sütőbe!!! Mert elolvad.
-
djdaniel
senior tag
válasz NyuszyCaster #27168 üzenetére
gondolom az első videó feltöltője szeret hetente sütögetni, na meg a papír a nyákon megsárgul
sütőnél még az is jobb, ha le veszi a hűtőjét, és úgy járatja a gépbe, kb 10 percig.[ Szerkesztve ]
-
imrex6
tag
válasz NyuszyCaster #27206 üzenetére
Vannak még jóindulatú emberek! (főleg ha annyi elég rá bár ezt nemtudom)
-
Rivaul
addikt
válasz NyuszyCaster #27209 üzenetére
Grafikai tervezésre, játékok készítésére. S még nem is olyan drága ilyen célokra.
-
Rivaul
addikt
válasz NyuszyCaster #27211 üzenetére
Kicsit le kategorizáltad amit írtam Persze hogy lehet rajta játszani! Csak nem arra a piacra van elsődlegesen.
-
Rivaul
addikt
válasz NyuszyCaster #27213 üzenetére
Nézd meg a PNY Quadro kártyákat. PL: EZ nevetséges a teljesítménye számodra de még is annyi mint egy "csúcs" kártya. Más a felhasználási terület.
-
Rivaul
addikt
válasz NyuszyCaster #27215 üzenetére
1 gigás bőven elég. Mivel játékra kell gondolom, ha nem elég akkor maga a kártya se elég már a feladathoz. Ha van még hasonló kérdésed privátba kereshetsz mindig, úgy nem telítődik a topic
-
Buci21
addikt
válasz NyuszyCaster #27215 üzenetére
1 gigást, a HD 7770-nél nem a memória lesz kevés, előbb fogy el a kakaó, minthogy láthatnál bármi előnyt a 2 gigából
-
Buci21
addikt
válasz NyuszyCaster #27226 üzenetére
nekem is Asrockom van szóval nem tudom, ezt most mire véljem xD
-
Zunex
tag
válasz NyuszyCaster #27226 üzenetére
Tudom, az asrock nem a legjobb és õszintén megvallom az elsõ gondolatom a lap volt. Eddig nem volt gond vele. Gondoltam csak vmi fail vagy kihúzódás. Utána be is bizonyosodott mert másik gépben simán jól muzsikált a kártya. Csak gondoltam van rá megoldás, de kifogytam az ötletekbõl.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz NyuszyCaster #27245 üzenetére
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 lapom van - 25k volt!
Nyilván minél többe kerül valami, annál jobb az anyaghasználat, az alkatrészek minőségének ellenőrzése, az összeszerelés, no meg a tudás. Az Asrock-nak volt régen egy igen rossz periódusa, de ma állítom neked az egyik legjobb, megbízható márka. Személyes tapasztalatból elég gáz fikázni egy márkát. Nekem például a Gigabyte és Sapphire márkákkal vannak rossz tapasztalataim. Na és? Nem veszem meg. Ennyi, attól még nem kell lefikázni és általánosítani.* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
-
freestailo
őstag
válasz NyuszyCaster #27420 üzenetére
Sztem az xfx néz ki a legjobban, de terhelve szerintem ez a két kisventis hűtés elég hangos lehet. Asus hűtése jól néz ki, én ezt választanám. Gigák ahogy néztem a fórumot nem ajánlottak mostanában, sokat romlik el.
-
ASUSSACAHD
tag
válasz NyuszyCaster #27422 üzenetére
Hali!
Hát ezen ugye nem a gyártó nevesebb DirectCu hűtése fekszik. De mivel írtad hogy olcsóbb kellene nyugodtan meg veheted ezt is nem lesz vele probléma, talán egy kicsit hangosabb de az se biztos.
És +1 ASUS. Azzal tuti nem nyúlsz mellé.
[ Szerkesztve ]
Intel Core i7
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz NyuszyCaster #27422 üzenetére
Nem kell a "T" változat, ami gyári OC, az utolsó, amit linkeltél, tökéletes lesz.
-
Spet
addikt
válasz NyuszyCaster #27757 üzenetére
Ezt a kis beírást találtam az élettartam garanciáról Radeon kártyák esetében.
Wikin azonban ez az információ olvasható: All XFX graphics cards sold in the US or Canada had previously come with a 'double' lifetime warranty, meaning the card may have 2 owners, both of them receiving lifetime warranties. The lifetime warranty was only valid if the card was registered within 30 days of purchase.[2] Though as of Jan. 30 2012, XFX will be dropping this warranty and replacing it with a 2-year limited warranty.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz NyuszyCaster #28276 üzenetére
Pontosan melyik drivert tetted fel? Az ilyen régi kártyákhoz a "legfrissebb" a 12.6-os legacy.
-
Rasiel
senior tag
válasz NyuszyCaster #28278 üzenetére
Csinálj egy képet légyszíves a Vezérlőpult\Programok és szolgáltatások menüpontról, ahol az AMD összetevők vannak és rakd be ide.
-
Rasiel
senior tag
válasz NyuszyCaster #28281 üzenetére
Az tökéletes. Töröld le, de a varázslóban lennie kell egy olyannak, hogy AMD APP SDK Runtime, ha jól emlékszem. Az elé tegyél egy pipát, tehát azt is távolítsd el.
-
Rasiel
senior tag
válasz NyuszyCaster #28283 üzenetére
Milyen windowsod van? Ha 64 bites, akkor innen töltötted le a 13.1-es drivert?
-
flash-
veterán
válasz NyuszyCaster #28305 üzenetére
na azt nem tudom,esetleg googlizd ki ahol tesztelik a két kártyát és nézd meg a hőfokbeli különbséget,csak nem olyan sok...de látatlanba megmondom hogy ha nem szoktál tuningolni vedd az olcsóbbat...mer annak a hőtése is le kell hogy hűtse annyira hogy terhelés alatt ne legyen gond.
BomiBoogie:
rosszul fogalmaztam.
tehát felmentem a gigabyte oldalára és az ott találhato biost töltöttem le és frissitettem rá a kártyára.
(nem pedig valami buherátor-modder biost)[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
válasz NyuszyCaster #28312 üzenetére
nagyon jók az XFX kártyák, nem kell félni
-
Rasiel
senior tag
válasz NyuszyCaster #28312 üzenetére
A kettő kártya között csak a hűtés a különbség, ugyanakkora órajelekkel és ugyanazokkal a kimenetekkel rendelkeznek. A HD7770-nek a hőtermelése minimális, szóval hűtési gondjaid nem lesznek.
Pedig a Sapphire a legolcsóbbak között szokott lenni. Mennyi a kereted rá egyébként?
(#28314) Wollf:
Gigabyte HD7950 GV-R795WF3-3GD speckók:
GPU (mag) órajel: 900Mhz
Memória (effektív): 5000Mhz
Memóra (valós): 1250Mhz --->ezt csak azért írtam ide, ha esetleg valahol máshol megnézed még, és ez lenne feltüntetve, akkor nehogy belekavarodjál.[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz NyuszyCaster #28320 üzenetére
Értem. Nem ismerem ezeket a típusokat az XFX-től, de én úgy gondolom, hogy nem rosszabb a Sapphirenél. Mindenesetre, ha biztosra akarsz menni és mindenképpen ettől a gyártótól akarsz kártyát venni, akkor kérdezz utána ebben a topikban. Itt elképzelhető, hogy van valakinek valamelyik fajtából, és tudnak neked infókkal szolgálni.
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz NyuszyCaster #40438 üzenetére
Elvileg futárnál van és a telefont meg soha nem veszik fel a telot soha..
-
Hardver Arc
senior tag
válasz NyuszyCaster #40440 üzenetére
Volt egy idő mikor egy hét alatt 100szor hívtam őket mert nagyon sürgős volt 2-6ig ahogy irva van az oldalon és mindig foglat volt vagy senki nem vette fel..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest