- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!Lecserélem a ati hd6570 ddr3-as kártyámat... egy 6670ddr5-re.Lényegesen jobb,nagyobb teljesítményt fogok kapni játékoknál?
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!Van egy ddr5 ös 6670 ati kártyám 1gb-os.. de holtudom megnézni a dobozán kivül hogy most ddr5-ös vagy gddr5 mert ugye nem mindegy.. kerestem a everestbe ott se irta ki hogy mien ddr.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz BomiBoogie #29768 üzenetére
jah értem azt hittem van más külömbség is... THX
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok! Adott egy ati radeon sapphire 6670 ddr5 1gb os videokártya 2 hónapos garis.
Szerintetek esélyes hogy black screen hibás?
Hiba jelenségek:Tök véletlenül kikapcsol a monitorom és csak a reset oldja meg a problémám :/ A gépben a táp,processzor,alaplap, kb 2 hónapos... win7 volt a gépen aztán win8 at raktam azt hittem az lesz a probléma de akkor is jelentkezik a hiba néha ráadásul a legfrisebb catalyst van hozzá fel rakva :S -
Hardver Arc
senior tag
Köszönöm a válaszokat
-
Hardver Arc
senior tag
Egyébként a black screen okozhata azt is hogy egy csomó játékból ledobott az asztalra kezdő képernyőre? És a játék ott volt a tálcán de hiába katintok rá be kellet zárnom a alt ctrl del...meg olyan is van néha hogy befagy a egér 1 másodpercre és lent ahol van az óra egy buborék megjelenik hogy amd videokártya stb stb nem válaszolt de helyre állt..
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám elég bosszantó a gépen tevékenykedek nettezgetek pl és egyszer csak elszíneződik vibrál a kép csak úgy magától néha előjön..és mivel a videokártyám csere alatt van így alaplapi ati hd 3000 használom.
próbáltam a 2010-es catalystot meg a legújabb 2013 januári azt hiszem de nem segített..
win 7 64 bit alatt fut a rendszer.
everestel nézegettem nem melegszik túl az alaplap sem mert max 37fok kb.. az alaplap 2 hónapos.
a monitorom samsung syncmaster 730bf kb 4-5 éves semmi baja nem volt eddig vezeték sincs megtörve.
még azt elnéztem hogy az alaplapi atheros fos lan szétkapcsolt állandóan a adsl modemmel és tettem bele lan kártyát arról használom azóta nem kapcsol szét a netem 651 modem hiba miatt de hogy az alaplapi integrált vga is fos lenne?a konfigom
amd athlon ii x4 640box 2hónapos kb
gigabyte alaplap 78lmt-s2p 2hónapos
ddr3 ram 2*2gb 1333mhz
420w gigabyte táp
320wd sata2 vinyó.[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
KÉP A HIBAJELENSÉGRŐL
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Hali! 4850 sapphire 512mb 256 bites ddr3.. ès core2duo e7400 mekkora táp ajánlot? 450w..
A videokártya miatt kèrdezem leginkább..[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz TaylorXIII #37718 üzenetére
Hát kinèztem egy silentforce un450eset is.. használtan 5000ft ujonan meg 12.000
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Olyan kérdésem volna hogy a ati 7870 karival melyik nvidia kártya van egy szinten? Gtx650? -
Hardver Arc
senior tag
válasz sylvia_1988 #40418 üzenetére
Tuti meghalt mert anno gigabyte 8500gt-mel én így jártam.. Passzív hűtéses volt 2007-2011 szolgált..
R.I.P
Nekem azt mondták hogy a kondi szált el akor.. -
Hardver Arc
senior tag
válasz Superhun #40415 üzenetére
Akkor még ezt néztem ki mert félek hogy megint black screenes atit fogok ki mint anno a sapphire 6670..
Ez se lenne rosz MSI GTX660 2GB DDR5 N660 GAMING 2GD5/OC videokártyaCsak nem tudom hogy így ezt a konfigot ez a 500w táp elbírná e?
chieftech iarena gpa s8 500wattos Tuning nem lesz
Proci: i5 4440
Vinyo: wd 1tb 64mb sata3 + adata ssd 64gb
Ram: 2*4gb kingstone hyperx blue 1600mhz
Plussz dvd író meg 2db 12centis vent[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz Taifa Díaz #40431 üzenetére
Hát az a baj már megrendeltem.. De lehet az lesz 1hónapig még nem kapok újra fizut aztán eladom 5k-ba.. Ideiglenes jó lesz..
-
Hardver Arc
senior tag
válasz NyuszyCaster #40438 üzenetére
Elvileg futárnál van és a telefont meg soha nem veszik fel a telot soha..
-
Hardver Arc
senior tag
válasz NyuszyCaster #40440 üzenetére
Volt egy idő mikor egy hét alatt 100szor hívtam őket mert nagyon sürgős volt 2-6ig ahogy irva van az oldalon és mindig foglat volt vagy senki nem vette fel..
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Chieftec-iARENA GPA-500S8 Erre a tápra rá lehet dugni egy r9 270x vapor kártyát?
Elvileg 2*6 pines kell neki.. -
Hardver Arc
senior tag
válasz B.Á.L.!.N.T #40652 üzenetére
Rendben köszi!
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Kinéztem egy r9 270x vapor kártyát és láttam képeken hogy 2db 6pines nem csati van rajta..
A tápom chieftech irena s8 500w..
Nah most a kérdés mivel a tápon egy darab 6pines van így kapok a kártyához egy átalakítót amivel hozzá kötöm a másik 6pint? Vagy elég csak az egyik 6pines csatlakozót rá dugni?És melyik catalystot célszerű hozzá leszedni? A legújabbat?
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Hali! Kinéztem két videokártyát 9k külömbség van köztük de nem értem mièrt!? Mind kettő 2gb-os verzió pedig és asus..
Az egyik:
Asus GTX 660 2GB DDR5 GTX660-DC2OCPH-2GD5
43k....A másik pedig:
Asus GTX 660 2GB DDR5 GTX660-DC2O-2GD5
52kJah mèg annyi hogy pcx-nél néztem és amit elsőnek linkeltem pci 2.0 van írva.. Ez lehetséges vagy csak elírás? Vagy ez miatt drágább 9k val a másik mert ott már pci 3.0 van írva..
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Videokártya vásárlás előtt álok és kinéztem egy r9 270x sapphiret nem tudom jó ötlet lenne e amd-re beruházni mert olvasom mennyire fos szoftver bajok vannak.. Fekete képkockák játék közbe illetve desktop-ban is stb stb..meg a mantle is eléggé instabil ahogy a tesztekben is írják meg nem lett valami nagy megváltás ahogy azt várta mindenki.. Bár ugye nem olcsó és elég gáz kiad az ember csomó lovét valamire és valami gyíkja lesz 2-3 honap múlva...
I5 4440 lenne mellete 8gb hyper x ram.. 500 chieftech gpsa s8..
Full hd ben jáccanék majd vele..Vagy gondolkodtam asus gtx 660nal mert igaz olcsóbb és a r9 270x alatt van teljesítményben de a utána való gtx 660ti vagy 760 sokkal drágább ott van is egy 10-15k ugrás 660után.. De legalább stabilan működik lehet nem hiába drágább az nvidia..
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz speedydb23 #42064 üzenetére
Akkor lehetséges szoftveres hiba nem?
Nem tom nekem nvidiához húz a szivem mert anno volt gt240 ddr3 kártyám soha nem volt vele semmi baj..
Utána jött a 6670 sapphire 1gb ddr5 zsír új és 2 hónap múlva black screen..
Volt már power color 5670 is ddr3 de az se volt stabil. Mikor kiírta xp bekapcsolás utáni töltést kicsit villodzva jött be a kép.. Gt240 nél semmi ilyesmi xd[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Asus nvidia gtx660 kártyához a legfrisebb driver 340.52? 2014.07.29 asszem ha jól emlékszem a dátumra.
Nvidia oldalán szedtem le elvileg mindig a utolsó legfrisebbet találja meg.. -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Ha veszek új videokártyát akor az alaplapit le kell tiltani? Ha igen akor hol találom a bioszba a letiltást? -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Szerintetek melyik videokártya a jobb a kettő közül?
Gtx 550ti 192bit 1gb vagy 4850 256bit 1gb? -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Van egy gigabyte gtx 550ti videokártya másfél éves és olvastam sok helyen hogy képes úgy felmelegedni terhelés alatt hogy lekapcsol a még.. Lehet e valamit ez ellen csinálni? Esetleg újrapasztázás segít e rajta?Egyenlőre úgy van használva hogy terheléskor programal felvan húzva a fordulat..
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Nem tudom jó helyen kérdezem-e?
van egy gigabyte gtx 550ti 192bites gddr5 1gb videokártyám és felraktam az msi afterburnert mert terheléskor szeret melegedni és a programba alapbeálításon van a core clock 900Mhz és a Memory clock 2050Mhz..Nah már most ezek ilyen csuszkán vannak amiket lehet még fentebb állítani de nem mertem elmenteni a beállítást csak megnéztem meddig lehet fentébb huzni a órajeleket mert a gigabyte oldalon azt írja a kártya tulajdonságainál hogy core clock 970Mhz a max a memory clock meg max 4200Mhz...
Nah már most a kérdés hogy ezeket merjem felhúzni a programba? Mert ha maxra állítom a csúszkát a core clock 1350mhz-ig lehet a memory clock pedig 2665mhz és nem értem miért mikor a gigabyte oldalán core clocknál 970mhz ír max a memorynál meg 4200mhz...
És most ezt vissza huzza a program a teljesítményt vagy mivan nem értem.. :/Tehát a probléma az ha akarnám se tudnám felhúzni gyári értékre 4200mhz a memory clock mert max 2665mhz -ig engedi a afterburner progi.. A core clock meg pont fordítva mert csak 970ig lehetne de a afterburnerbe 1350mhz-ig is engedi..
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz watador600 #47667 üzenetére
És az a plusz pár mhz sokat számít? Mármint látszódig pl játékokba teljesítmény,növekedés pluszz pár fps?
-
Hardver Arc
senior tag
válasz norbert1998 #47679 üzenetére
Rendben nem fogom piszkálni csak előtte direkt rákérdeztem azért mielőtt megsütném a kártyát..
Csak azt hittem mivel gigabyte a kártya az msi afterburner meg lehúzza a kártya teljesítményét vagy ilyesmi de akor nincs jelentősége..mondjuk ugyanabban a kártyában mint pl most a gtx 550ti-ről van szó a gyártók között olyan nagy órajel külömbség nincs..
Meg azokal amikel játszom 1280*1024-be crt monitoron 2010-2012es gamek vígan elfutnak medium high beállításon 60fps-el szal annyira nincs jelentősége.. Annyira nem vagyok játékos csak alkalomadtán. Thxfbeni91: Thx
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segiteni mi lehet a baj?
Win10 64bit, bios vga driver frissitve legujabb van fent.Vettem egy 1050 gtx 2gb kártyát de random befagy battlefield 3 nàl valamint the forestnál furcsa csikok színek majd szurok be képet..
A furcsa hogy réggebi játékoknàl nem produkàl semmi hasonlot mafia2, saints row the third, nfs the run, nfs hoz pursuit.
Uj a teljes konfig:
Asus prime a320mk alaplap
Ram Kingston hyper x fury ddr4 8gb
Amd ryzen 3 2200g proci
Cooler master 500w masterwatt lite 80plus tap
256gb kingston ssd[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
A hőmérséklet rendben volt de közbe átkötöttem alaplapi kártyàra ott is produkál fura dolgokat csak nem ilyen durván..
Viszont most elkezdtem a memtestet hàtha memoria 1
Pass lefutot fent hagyom egész éjszakára.De én a tàp hibára gyanakszok még esetleg alaplap..vagy a win 10 de arra legkevésbé.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dolce Gusto
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Motoros topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya - 1 év garancia (használt)
- Gigabyte GTX 1050 2GB vga korrekt áron és állapotban eladó!
- AMD Radeon RX 580 8GB videokártya
- 2db Asus ROG STRIX RX 580 8Gb videokártya eladó JEGELVE Zsolt részére
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest