- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Szia
A videón látható hibajelenséget régebben én is tapasztaltam. Nálam a memória modulok között volt az egyik hibás. -
törölt tag
válasz
bobalazs #81252 üzenetére
Hát, ez most így nem jött össze. Igazság, hogy ezt meg sem találtam. Nekem angol nyelvű a Windowsom, de a környéken nincsenek még csak hasonló beállítások sem.
Meg nem emlékszem ilyenre, hogy a Windows automatikusan drivert telepített volna.Viszont az Oath jól működik, asszony örül is neki rendesen.
-
törölt tag
Üdv
Mondjátok már meg légyszi, miért tünnek el folyton a beállítások a Radeon driverből. Pl a hotkeyek hiányoznak, és csak a reinstall segít.A lényeg, játék közben a legjobb pillanatokra van egy shift+ctrl+S kombó, vagy animált jpegre ugyenz J-vel.
Ami működik pár napig, aztán egyszer csak nem. Én nem nyitom meg közben a drivert, vagy állítgatom el, de már nem az első eset, hogy azt veszem észre, hogy nem menti el az utolsó 2 percet.
jelenleg ilyen a hotkeys menüm.
Én meg azt szeretném, hogy ilyen legyen, de ezen csak a driver reinstall segít. Legalábbis én más módot nem találtam.
(Ezt most újraraktam, most megint fasza, de el fog tűnni megint, mert eddig is mindig eltünt. Volna valami ötletetek erre a problémára?)
Nem zárom ki az user errort, de valamit akkor nagyon benézek tuti
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest