Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
Brucehun #45284 üzenetére
A GT 730 az gyorsabb (GT 640 vagy GT 4xx) szériából származó GPU van a közepében, utóbbi többet fogyaszt viszont de gyorsabb.
Lecheckoltam, az általad linkelt GT 730 az Kepler alapú. Passzívba jobb a fele annyi fogyasztással, de lassabb lenne mint az ősrégi Fermi modell kicsivel.
Ha találnál viszont hasonló áron GDDR5-ös modellt azzal jobban járnál, mivel DDR3 mellett nem olyan sokkal gyorsabb mint a G3220-adban lévő IGP.
sancy64: A Bus Interface mellett van egy kis kérdőjel, katt rá és indítsd el a render testet. Az alatt sem ugrik fel a rev. 3.0-ra?
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Brucehun #35094 üzenetére
Van ott még más hozzászólás is ami neked szól még ha nem is neked van címezve mert annak írtam akivel próbáltunk segíteni. De attól még az neked szól. Egyébként azt kéne megpróbálni, hogy a tesód tápját átrakjátok a te gépedbe és úgy mi van. Ha ugyanúgy rossz akkor szerintem ki lehet zárni a tápot.
[ Szerkesztve ]
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Brucehun #35001 üzenetére
Mint előbb is írtam el viszi nekem annó egy gtx 285-ös kártyát vitt egy 450-es FSP pedig annak igencsak 204 watt volt a fogyasztása. A tiédnek lényegesen kevesebb. MAX TDP:150 W Nem mert ha nem lenne elég neki el sem indulna. Sipolna 2x ha nem lenne elég neki. Ott valami más lehet talán nem ártana újra telepíteni az Nvidia.com oldalról ami hozzá van legfrissebb illesztő programot.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz
Brucehun #11112 üzenetére
Üdv!
Csak megosztom a személyes tapasztalatokat: nekem 8800GS volt, és a Crysis 1 1024x768, High beállítás mellett, árnyékok kikapcsolva! futott. Bár az utolsó pályán azért belassult. Az a gond, hogy - olvasva a különböző topikokat -, a Geforce 8x széria mostanság hullik elfelé, sok a tönkrement kártya. Aqua-ban szokott lenni használt, de természetesen garis 9x kártya. -
RootRulez
félisten
válasz
Brucehun #2735 üzenetére
És rádugtad a másikra? Nekem multkor volt egy olyan villámkáros esetem, hogy a VGA nem ment, nem adott képet. Haza vittem, hogy megnézzem olyan gépben, amit nem villám csapott meg és tuti működik. Nos abba se adott képet, de észrevettem, hogy bejön a windows, kipróbáltam a másik kimenetet (ehhez átalakító kellett) és azzal ment a VGA. Szóval emberünk egy átalakító árán megúszta a viharkárt és csak ennyi halt ki a gépből.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Brucehun #2726 üzenetére
Akkor az 99% kuka. Mitől csinálja ezt? Esetleg rátettél valami nem megfelelő BIOS-t?
Ha a gyári BIOS van fent és ilyet csinál, akkor az kártyahiba (esetleg inkompatibilitás amit másik gépben lehetne kiszűrni).(#2727) Kiskokó:
Milyen alaplapod van? Az is lehet csak szimplán rossz a hőmérője.Először is nézd meg a CPU-Z-ben, hogy mennyi feszt kap a proci. Ezt megnézheted a BIOS-ban is.
Ha 1,35V-nál több vedd lejjebb vagy állítsd automatára.[ Szerkesztve ]
-
gabo9201
senior tag
válasz
Brucehun #2722 üzenetére
Sajnos a gyártó weboldalán a 8-as szériához semmi nincs fent.
Egyébként miért akarsz BIOS-t frissíteni rajta? Lehet nem is adtak ki hozzá másik BIOS-t csak a gyárit. Ha nincs gond a kártyával fölösleges a BIOS-t frissítened.
(#2724) Kiskokó:
Szerintem simán előfordulhat, hogy csak egy hőmérő van benne.
Viszont a procid beállítását tényleg nézd át, mert a 60°C Idle nagyon sok egy E8xxx-nél még gyári hűtővel is alapórajelen és alapfeszen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd