- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- iPad topik
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
WooooW
csendes tag
sziasztok
radeon 4870-em van és amikor bekapcsolom a gépet nem jelenít meg semmit, a ventillátor pörög (nagy fordulatszámon). monitor kijelzője villog,nem világít folyamatosan. ha újraindítom akkor kifogástalanul működik. szőrös kocka ment 10-20 percig nem volt baj,de elég idegesítő hogy első indításnál el kell játszani mindig... próbáltam 9.5 10.5 11.2 drivert de szertintem nem ez a baj... valami ötlet? esetleg meghibásodott a kártya, vagy máshol keressem a problémát? garancia nincs -
WooooW
csendes tag
válasz
csucsbicep #42131 üzenetére
olyan 50 fok körül szokott lenni,mert nem tudtam hogy mi a jó hőmérséklet így beállítottam hogy 50nél pörögjön nagyon a ventilátor
amúgy nem lehet hogy az a baj hogy 10.9es driver van fenn?
(hogy lehet teljesen letörölni és újat feltenni hogy biztos ne legyen ütközés a régivel?) -
WooooW
csendes tag
sziasztok!
egy ati 4870 kártyám van és az a gond hogy bekapcsoláskor kékhalál viszont ha újraindítom vagy belépek a biosba (nem állítok semmit) akkor semmi gond. Van amikor játék közben bekockásodik viszont egy fél óra múlva semmi kocka. lefuttattam az atitool szőrös kockáját volt hogy semmi baja nem volt ( 30percnél kikapcsoltam) volt hogy sárgán csíkokkal lett tele a tesztképernyő.
tuning fölfelé nem volt csak az órajeleket vettem vissza 2dben
ha van vmi ötletetek hogy hogy javítsam ki akkor írjatok bátran
előre is kösz
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest