- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz
Anubis_9 #45700 üzenetére
Valamilyen Linuxot is ki lehetne próbálni, persze a siker még így sem garantált, esetleges tévedésem jogát fenntartom.
Erre gondoltam, pendrive-ról kipróbálható:
Egyéb változatok, benne a legfrissebb Lubuntu 22.04 LTS
Prohardver fórum: Ubuntu Linux
Prohardver fórum: Linux kezdőknek
-
tserrof77
őstag
válasz
Anubis_9 #33216 üzenetére
Azért 1-2 havonta egy feltölt-lemerít-feltölt ciklust érdemes vele csinálni.
Kell benne lennie alaplapi elemnek, ennyi idő alatt azért nem nyiffanhat ki. Ha még garanciális, küldd vissza. Ha nem, jutyub a barátod
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Tin
veterán
válasz
Anubis_9 #29707 üzenetére
persze, értelek, de az intenzitása a pixelhiba fele-harmada. csináltam 30 mp-es záridővel képet a kijelzőről, tele van ilyennel. szerintem ez magának a panelnak a tulajdonsága lehet. vagyis ezek a pixelek "kikapcsolt" állapotban picit világítanak. vagy, ez maga a led háttérvilágítás, ami átszűrődik a pixelek között.
látod a képen a bright subpixelt. sokkal erősebb. ezek egész gyengék, ha közel hajolsz, keresed, látod, de csak 2-3 olyan van, amit észreveszel.
-
Tin
veterán
válasz
Anubis_9 #29698 üzenetére
vettem ezt a 15 naposat, de most kísérletből csináltam egy képernyő méretű fekete képet, és a "pixelhibák" közelében elhelyeztem rajta 1-1 piros, zöld és kék képpontot. ha jól gondolom, a hotpixel az full fényerőn világít.
viszont így elég jól látszik, hogy a kijelzőn lévő "pixelhiba" sokkal gyengébben, kb fele fényerővel világít csak. és mindegyik ugyanolyan, ilyen középzöld színű.de akkor ez mi?
-
bakter24
őstag
válasz
Anubis_9 #25105 üzenetére
Üdv, nekem régebbi laptopom van, de csak úgy működik nekem jól, hogy a HDD helyén az SSD, és az ODD helyén a Bay-ben a HDD. Fordítva nekem nem is boot-ol rendesen, csak a win. logóig, utána kékhalál, fordítva jól megy (w7) Viszont menet közben a HDD-t folyton leállítja a BIOS, lehetséges, hogy nálad is összefügg ezzel a dolog. Próbáld megcserélni a 2 eszközt.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
-
Anubis_9
őstag
válasz
Anubis_9 #25058 üzenetére
Lehet ti tudtátok,de én nem voltam biztos bent: DOS módban,ha lecsukom a kijelzőt,nem áll le a gép,csak kikapcsol a monitor. A futó progi továbbra is aktív. Kifejezetten hasznos volt ez,amikor éjjel 6.5 órán át futott a Memtest86.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE M15 R7 15.6" FHD 165Hz i7-12700H 32GB DDR5 1TB RTX3070Ti 8GB
- Microsoft Surface Laptop 7th Edition - Snapdragon X Plus / 16GB RAM / 512GB SSD / Copilot+ PC - ÚJ!
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GB vRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
- MacBook Air M2 8Gb 256gb ssd (2022)
- Asus Vivobook 15.6 FHD, Ryzen 5 4600H, 8GB, 512GB SSD, WIN11 home, 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest