- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheld
senior tag
Vicces volt :d megírtam a hozzászólásom, elolvastam a tiéd, válaszoltam a tiédre, mire törölted, majd én is töröltem, most megint módosítottad HEEEH??? Nézemmmivan?
Egy oprendszert lehetetlen használni két különböző környezetben. Két asztali gép között, ha csak a processzor, vagy a memória mérete változik, (tápegység, optikai meghajtó meg maga a ház sem kezelhetetlen változás), akkor megoldható. Ha az alaplap változik csak, akkor már ütközések lesznek, és akkor nem beszéltünk még, ha különböző proci gyártók gépeit szeretnéd közös oprendszerrel használni. Gondolj csak bele. Sata mód... IDE kompatibilisről elég ha átrakod AHCI-re már elszáll a rendszer.
Ez Windows-al kivitelezhetetlen. A másik lehetőség a Linux. Pl.: Ubuntu Live. Az működni fog, de gyors nem lesz, mire a DvD-ről vagy CD-ről bebootol. Az általam leírt megoldás járható út szerintem.szerk.: Ha AMD-s notit vásárolsz sem megoldás, mivel abban is más lesz az alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! HP Probook 455 G2 laptop (15,6/AMD/8GB/500HDD)
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- Kedvező ár! Acer Aspire 5742 laptop (15,6/i3/3GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- DELL Vostro 15 laptop
- Asus Rog Flow Z13 Dobozos ÚJ GZ301VU I9-13900H 16GB ram 512 ssd RTX 4050 2560X1600
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest