- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
hello ismet mindenkinek,
lenne meg egy kerdesem a lapossal kapcsolatban, amivel meg sohasem talalkoztam, pedig mar nem egy pct/lapost telepitettem "palyafutasom" soran.vettem ugye egy Clevot, i5-el, 120as Kingston M2 SSDvel, holnap erkezik bele meg 2TB HDD, es telepitenem fel ra a programokat, drivereket (nem kertem ra oprendszert, van sajat, bevalt win7em, Home Premium SP1), fel is ment ra szepen ugye, driverek is, dobnam fel a skype-ot, erre a legutobbi telepitojet nem engedi telepiteni, de talaltam egy kb 2 evvel ezelotti telepitot, az felmegy, viszont ott meg nem hajlando kapcsolodni. mar nem tudom, hanyszor raktam fel sikeresen ezt a wint, meg a skzpe-ot is hiba nelkul, sosem fordult meg ilyen elo velem.
felhivtam a Clevo-t, ok azt mondtak, hogy egyertelmuen a win7el van baj, millio visszajelzest kapnak az ugyfeleiktol win7el es inkompatibilitassal kapcsolatban, mar nem tamogatott oprendszer, blabla, valtsak 8.1re vagy 10-re.
ez igaz lehet? nem ertem, mi a tokom az, ami ebben a laposban nem engedi kapcsoldoni a skypeot, a 8+ eves, recsego ropogo, pentium procis asusomon meg ugyanezek vajsiman kapcsolodnak??? wtf?? valami chip lehet benne? egyaltalan van barki szerint barmi megoldas eletet lehetlni bele win7 alatt?
vagy nincs semmi mod ra, hogy kihagyjam a kembajnok 10est a mokabol?koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Doctor Who (2005)
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Gaming notebook topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest