- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
hello ismet mindenkinek,
lenne meg egy kerdesem a lapossal kapcsolatban, amivel meg sohasem talalkoztam, pedig mar nem egy pct/lapost telepitettem "palyafutasom" soran.vettem ugye egy Clevot, i5-el, 120as Kingston M2 SSDvel, holnap erkezik bele meg 2TB HDD, es telepitenem fel ra a programokat, drivereket (nem kertem ra oprendszert, van sajat, bevalt win7em, Home Premium SP1), fel is ment ra szepen ugye, driverek is, dobnam fel a skype-ot, erre a legutobbi telepitojet nem engedi telepiteni, de talaltam egy kb 2 evvel ezelotti telepitot, az felmegy, viszont ott meg nem hajlando kapcsolodni. mar nem tudom, hanyszor raktam fel sikeresen ezt a wint, meg a skzpe-ot is hiba nelkul, sosem fordult meg ilyen elo velem.
felhivtam a Clevo-t, ok azt mondtak, hogy egyertelmuen a win7el van baj, millio visszajelzest kapnak az ugyfeleiktol win7el es inkompatibilitassal kapcsolatban, mar nem tamogatott oprendszer, blabla, valtsak 8.1re vagy 10-re.
ez igaz lehet? nem ertem, mi a tokom az, ami ebben a laposban nem engedi kapcsoldoni a skypeot, a 8+ eves, recsego ropogo, pentium procis asusomon meg ugyanezek vajsiman kapcsolodnak??? wtf?? valami chip lehet benne? egyaltalan van barki szerint barmi megoldas eletet lehetlni bele win7 alatt?
vagy nincs semmi mod ra, hogy kihagyjam a kembajnok 10est a mokabol?koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest