Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Cerka M540, 1x1 giga. Az M440 cerkával a gma950, 512 mega ram mellett 4700 pontot csinál a putri kis HP notimban. Ennél az x3100 csak jobb kéne legyen, hisz net-szerte agyon van dícsérve. Órajel standard 400MHz.
A 2600 pontot egy GF2mx400 is hozza egy gigás Coppermine cerkával, úgy az ezredforduló környékéről.
Ezzel együtt el tudnám fogadni a gyenge proci-elméletet, ha a többi ilyesmi konfig - CerkaM+x3100 - is ennyit teljesít. Tehát várnám a teszteredményeket a kollégáktól. -
már próbáltam csiszatolni, és kontakt spari-vel is fújkáltam, de semmi.
Csak gondoltam hátha találkozott már valaki ilyennel, és megkérdezem, hogy tudjam mire számítsak. Szerinem valaki megrántotta a hálókábelt erősen miközbe be volt dugva.
(Köszi, vill mérnök vagyok (igaz nem fejeztem még be, de érettségim is van róla) de most egy elktronikai cégnél (nem is kicsinél) dologzomszóval nem lep meg az SMD látványa
)
[Szerkesztve] -
ok, értem. meg mondjuk nem mindenki érez affinitást a gép szétszedésére, és javítására sem
Világ életembe szerelő emberke voltam, ez tanultam, és ezt is dologozm, de laptopot nekem sincs sok hangulatom szétszedni. Pedig most muszály lesz...
Erröl jut eszembe. Olyat csinál most a gép a gyári halókártyával, hogy csak akkor működik a háló, ha felemelem a kábelt benne, efektív a belő felét leszorítom. A kis lamellák nincsenek megsüllyedve, nem koszosak, se semmi. Mi lehet a para? Leszakatt volna a pedről valameik lamella kivezetése?
[Szerkesztve] -
nem teljesen...
csak szó volt arrol, hogy jó a 3 év kiterjesztett gar, mert ha bedöglik valami pl wincsi, akkor marha drága a szervíz. És én erre írtam hogy nem kell szervíz, mert pl gyári alkatrészt nemcsak szervízbe lehet beszerezni, és ha meg már lejárt a gar, akkor úgyis szét lehet szedni, tehát értelmetlen szervízbe vinni. Na erre gondoltam
Sipi: Hát pont ezt mondom énis.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest