Aktív témák
-
Boyfish
senior tag
válasz
KillHates #3533 üzenetére
ne haragudj, de tényleg nem vettem észre
Viszont akkor felteszek +1 kérdéstElőállt egy újabb probléma:
A gép a bekapcsolás után automatikusan belép a biosba, néha ezt hangos sípolás kíséri, néha meg tök néma, de belép....olyan mintha egy gomb be lenne ragadva, dehát notebooknál ez kicsit nehezen lehetséges, lehat hogy a billentyűzetben lett valamitől zárlat?
És ez az oka, hogy a touchpad megbolondult?
Egyébként a reinstall elkezdtem, de a biosprobléma továbbra is fenáll.. -
Boyfish
senior tag
Sziasztok!
Érdekes probléma állt az imént elő csodálatos Dell 6400-es gépemnél!
Telepítettem fel a Bluetooth driverét, amikor feltelepült, azt hittem megfagyott a gép, de gép tökéletes működött, csak a touchpad nem volt hajlandó működni, de ha megnyomom a billentyűzet bármelyik gombját, akkor a touchpad simán működik, csak folyamatosan nyomnom kell hozzá egy gombot, és akkor minden rendbenMi lehet a probléma, nincs energiám egy win reinstallhoz!
Köszi
valaki?
-
Boyfish
senior tag
Sziasztok!
Érdekes probléma állt az imént elő csodálatos Dell 6400-es gépemnél!
Telepítettem fel a Bluetooth driverét, amikor feltelepült, azt hittem megfagyott a gép, de gép tökéletes működött, csak a touchpad nem volt hajlandó működni, de ha megnyomom a billentyűzet bármelyik gombját, akkor a touchpad simán működik, csak folyamatosan nyomnom kell hozzá egy gombot, és akkor minden rendbenMi lehet a probléma, nincs energiám egy win reinstallhoz!
Köszi
-
Boyfish
senior tag
Hello!
Leöntöttem sörrel a Dell 6400-es gépem! Egész éjjel szárogattam, és teljesen működőképes!
Kisebb problémákkal, mint magától bekapcsol(beragadhatott a gomb), ragad a bill., büdi a gép...szerintetek Dell szervízben kitisztítják nekem? a gép garanciás, bár gondolom ez nem sokat számít...köszi -
Boyfish
senior tag
Hello mindenki!
Tudna ajánlani nekem valaki egy olyan netes oldalt, ahol laptopprocikat hasonlítanak össze valamilyen teszprogrammal? Ha van tutti tipp, azt megköszönném...
Hi
-
Boyfish
senior tag
Hello!
Kéne nekem egy olyan szoftver ami kiírja hogy a notebookom aktuális órajele mennyi, illetve amivel tudom csökkenteni az órajelet...
Emellett lécci mondjatok néhány tanácsot arra, hogy hogyan tudom optimalizálni a notebook teljesítményét, hogy az akksiból a lehető legtöbbet hozzam ki, csak egy kis progi futna a gépen és azt szeretném, ha ezzel a lehető legtovább bírná...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest