- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
nightmare13
őstag
válasz
Puma K #30264 üzenetére
Nekem csak az Y560-nal van tapasztalatom, és azt kell hogy mondjam, az kiváló gép, az egyetlen nagy hibája a fényes kijelző.
Az Y570 esetében annyit biztos rontott a gyártó, hogy rárakta a numpadot is, amitől zsúfolt és kicsit kényelmetlenebb lehetett a bill.
A hűtés és a támogatás szerintem továbbra is kiváló lehet, én még csak akkor hallottam a hangját távolabbról, amikor bekapcsoláskor felpörög a venti, onnantól még terhelésnél is legalább 30 centire kellett hajolnom, hogy halljam.Van egy olyan érzésem, hogy ezt az utódmodellen se rontották el
Garanciát hivatalos lenovo szerviz végzi hazánkban, több helyen le tudod adni, a szervizelés Budapesten zajlik, valószínűleg a nagyobb nyugati országokban ilyenből több is van
Aktív témák
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest